Мъници от всички страни, добре сте дошли!

• 36 634
  • 736
  •   1
Отговори
ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШАТА МЕЖДИННА ТЕМИЧКА НА ПООТРАСНАЛИ МЪНИЦИ!

Ако очаквате бебе, голям отбор весели шкембета ви чакат в Бременни майки в чужбина

Още мейки и по-големи дечица ще откриете в Деца, отглеждани в чужбина

Ето и нашите дечица, които изпълзяха от бебешката група и духнаха по 1-2 свещички на тортите си

Нашите дечица по месеци и години:
2013

Ноември:

Андрей на мама Kalalily – 01.11.2013 - САЩ

Юни:

Тим на мама Щастливка Simple Smile – 05.06.2013 - Англия

2012

Юли:

Александър на мама MilaB - 22.07.2012 - Швейцария

Aприл :

Джорджи на мама Eli-I-Djodji - 22.04.2012 - Швейцария

Виктория Елизабет на мама varnagirl - 22.04.2012 - Англия
София на мама megipo - 14.04.2012 - САЩ
Доминик на мама localgal - 03.04.2012 - САЩ

Март :

Петър на мама Jvd - 30.03.2012 - САЩ
Йоан на мама Bruxelles1 - 04.03.2012 - Белгия
Виктор на мама Zelkata - 03.03.2012 - САЩ

Февруари :

Емануел на мама ЕМА ES - 27.02.2012 - Испания
Емма-Никол на мама bibilyana - 22.02.2012 - Испания
Кайл на мама lyuckanova - 22.02.2012 - САЩ
Марти на мама geryto_vlc - 22.02.2012 - Испания

Моника на мама SUNDAE - 19.02.2012 - Германия
Красимира на мама vasiliika - 13.02.2012 - Испания
Ивет на мама buci - 05.02.2012 - САЩ

Филип на мама • Ambitious • - 03.02.2012 - Канада

Януари :

Моника на мама Чебурашка - 31.01.2012 - САЩ
Самюел на мама Rapuntzel - 19.01.2012 - САЩ
Иван на мама ir74 - 19.01.2012 - САЩ
Андрей на мама тити - 15.01.2012 - ОАЕ

Александра на мама Blueberry. - 11.01.2012 - Англия
Давид на мама Peregrina - 09.01.2012 - Англия
Йоана на мама Danny Milanova - 09.01.2012 - България(Кипър)
Тим Матиа на мама asyalein - 07.01.2012 - Германия
Николета на мама Lumia - 05.01.2012 - Словакия
Петър на мама Григ - 04.01.2012 - САЩ
Фредерик Николай на мама Кора - 01.01.2012 - Холандия

2011

Декември :

Азиз на мама Щастливка Simple Smile - 27.12.2011 - Англия
Лаура на мама Lara8 - 24.12.2011 - Испания
Стефан на мама zana333 - 17.12.2011 - Канада
Емили на мама Мимето* - 13.12.2011 - САЩ
Стоян на мама mars 82 - 10.12.2011 - Франция
Алексей на мама Kalalily - 09.12.2011 - САЩ

Предишни теми :

# 1
Добре дошли, приемам идеи, предложения, поправки и забележки с отворени обятия Mr. Green

# 2
  • Калифорния, САЩ
  Само се записвам за сега в новата темичка с пожелания да я изпълним с много снимки на весели малчугани, с позитивни постове и добри новини.
    Лумиаsmile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 за труда, който си положила, благодаря!

# 3
И аз записче...

# 4
Лумия много благодарим за теми4ката!Много е сладка и пролетна! Hug
Мама най-после дойде вчера.Миналата седмица преживяхме лек шок след като в съботата вечер се обадихме да пожелаем лек път,и моя мъж на шегичка каза на майка ми да си провери до кога и изтича паспорта,познайте......оказа сече на 02.02:)))добре че си имаме травел агентка веднага се промени билета за след седмица със скромната глоба от 100 лв.И вместо да лети мама за калифорния си хвана влака да си оправя паспорта:)))Файнъли,е тук жива и здрава.
Кайл веднага я позна,прегурна и много добре се разбират сега.Вече няма какво да ги мисля децата,винаги ще има кой да ме замести Heart Eyes
Аз съм затрупана с работа,класовете ми в училищата започнаха,не мога да ви опиша какъв наплив,много им харесва на децата,а и песничките които съм им измизлила за хелло и годбай много им харесват.Сега съм се заела и с една кампания за отваряне на срудио и дупе да ми е яко,ама това си ми харесва и като ги гледам децата колко са щастливи и ми пълнят сърцето:)
Кайл е голям гявол,а пък ка се бият с кака си,леле мале,ама и той е ужасен и не се страхува от нея.

хайде отивам да работя,целувки на всички мами и дечица Hug

# 5
  • USA
Лумия страхотна тема си сътворила и много мило ми стана да видя имената и на дребосъците ни. newsm51
Аз ще Започна да пиша пък до където откарам Simple SmileЯвно не съм толкова заета щом съм най/редовна писарка хаха
Лекси е с ново легло и вече втора седмица спи не пробудно.Да чукна на дърво дано е все така! Иначе е задобрял с рисуването.Аз му рисувам кола и оставям място за гуми и той ги рисува където трябва.Е не са перфектни,но е важно че си контролира ръката.Рисувам му елементарни кръгчета като глави,очи и т.н той ме поправя че няма нос и ги слага или пъп Simple Smile Вчера идва и ми казва,че е "Гаден"/гладен и "ика мат от диника" иска домат от хладилника Simple Smile Много рисува и излязал от листа и чувам от никъде "о май гааш" Умирам от смях с него Simple SmileА също веднъж ме пита кой е това в едно албумче "кой обича бебето" за майка ми и аз му казах и сега идва носи ми книжката и казва"баба йозе бето" - баба Розе е на небето Simple Smile и после като четем една негова любима книжка за сън ми показва една звездичка и ми казва,че тя е там.Много мило ми стана,защото само веднъж му го казах и то много отдавна ,а е запомнил.
Люци,честита ти мама в къщи! Дано да ти е от помощ и да си отдъхнеш с твоята претрупана програма!

# 6
  • Калифорния, САЩ
   Влизам, за да бъда полезна  Heart Eyes:
1. Ако искате да промените изгледа на сайта - горе вдясно има иконка "Използвай старата визия" на сайта, на който не му харесва новата /като на мен/, може да си го смени.
2. Сигурно сте забелязали, че не виждате подписите на потребителите. Влизаш в Профил- Настройки Изглед и Подредба - Не показвай подписите на другите потребители. Има едно тикче, махате го и готово.
   Люци, радвам се, че всичко се подрежда при вас от добре по-добре, все така да е  Hug.
   Калалили, браво на Лекси, гордост е той за всички ни /и срам за моя мързеливец, ни му се говори, ни му се рисува, дай му да търчи, крещи, беснее и това си е/. Как е мъничето, как я карате в тези ужасни студове, само като гледам новините и се разтрепервам. Ние тук се радваме на летни Т - 20-23 градуса, слънце и крем за защита от него  Simple Smile.

# 7
  • София
Лумия, първо за теб-   bouquet  bouquet  bouquet
... и да ни е честита новата тема-само добри новини да впишем!

Влизам, за да бъда полезна  Heart Eyes:
1. Ако искате да промените изгледа на сайта - горе вдясно има иконка "Използвай старата визия" на сайта, на който не му харесва новата /като на мен/, може да си го смени.
2. Сигурно сте забелязали, че не виждате подписите на потребителите. Влизаш в Профил- Настройки Изглед и Подредба - Не показвай подписите на другите потребители. Има едно тикче, махате го и готово.
Ирка, много, много благодаря!
И аз не харесвам новата визия, но нямаше и да се сетя да я променям!  Wink

Люци,честита ти мама у дома!  Heart Eyes

На "бърборкото Лекси" поздравления (за пореден път)!
Той е наш гордост и пример!  Hug

Новини при на няма, затова минавам само да ви поздравим!

# 8
Здравейте и от мен!
Лумия поздравления за темата!

Страхотни снимчици видях в старата тема, да са живи и здрави всички дечица и много да радват родителите си!

Отдавна не съм писала ама Новата година нещо ми тръгна зле, бяхме болни, и аз и децата, нервни и много изморени. Всичко ми беше като на сън. Тази седмица съм в отпуска и се надявам да презаредя батериите и както каза киропратикът ми - разболели сме се в началото на годината, значи сме си минали от реда и сега занапред само хубави емоции ще имаме. Ха дано !

Люци, честита ти помощ! Чудесно е че ще сте вече заедно с майка ти и няма да ги мислиш децата, особенно с твоята натоварена програма. Възхищавам ти се на ентусиазма, продължавай все така !

Браво на Лекси за уменията. А Стефан като застане пред хладилника само посочва и казва "това" , а аз трябва да гадая какво точно е "това" Simple Smile Но иначе много добре знае къде стоят бисквитките и бонбоните и дори се опитва сам да си взема  Mr. Green Ние махнахме и нощният пампер, преди около месец, а напоследък иска да пишка прав, като батко си. И той като Кайл е голям кодук, първата работа като отвори очите е да пита за Виктор и се започва - каквото направи (поиска) Виктор , това прави (иска) и Стефан  Simple Smile Понякога това помага (като приучването към тоалетната) но понякога може да бъде и изнервящо (като решат че искат една и съща играчка)  Mr. Green Преди седмица им купих кънки за лед, естествено и на двамата и сега ще се учим да ги караме. Стефко малко го е страх и изглежда доста смешен, но това умение е неизменна част от живота в Канада та ще трябва да го усвоим.

Сега отивам да приготвям закуската и да събуждам зверчетата Simple Smile Весел ден на всички !

# 9
  • USA
Ir добре сме.Справям се с двамата.Лекси свикна с Андрей и постоянно го търси.Още трябва да му напомням,че не трябва да го тупка по главата и да си кара количките по него,но като цяло има прогрес най-вече по отношение на заспиването.Лекси беше свикнал да му чета и гушкам сам,но понякога Андрей трябва да яде или бъде гушнат по същото време.С много обяснение,търпение и гушкане ме разбра и сега чета книжки и на двамата,Лекси го гали по главата и заспива. Heart Eyes
Андрей вече се смее с глас,хваща играчки и се мъчи да си ги сложи в устата.Обожава банята и да любопитства Simple Smile Преди бях забелязала,че не си върти главата на едната страна до край и казах на педка.Тя ми показа едни упражнения и вече е добре човека и така.
В студа (-30-40) не излизаме ,а си каним гости за игра.Ако е -10-20 излизаме но гледам да ходим на места с подземни гаражи или притичваме на бързо.0 градуса не сме виждали от месец ,но нямам време да се депресирам от този факт  hahaha Имаме сняг от рождения ден на Лекси Mr. Green
По кофтито е ,че мм работи почти нонстоп за двама заради апартамента дето купи на гостенката,но да се надяваме,че ще е за само още 2 седмици...Аз съм голям оптимист изг Mr. Greenлежда,щото се надявах да е и до Коледа,а си откарахме още цял месец.
Тази година няма да си ходим на БГ.Смятаме да си оправим мазето и двора и ще прескочим някъде на близо за малко.Поканих баща ми за месец през лятото и така.Иска ми се до като е тук да кръстим и Андрей,но се чудя проблем ли е ако са с различни кръстници двамата newsm78
Хайде аз съм до тук.Пишете как я карате останалите,че аз пак подкарах монолога...

# 10
от вчера форумът ми е просто у-жас, зарежда хиляда часа.

bouquet Лумиа

люцканова - мога да си представя колко ти е гот да си така щастливо натоварена с осъществяване на мечти Simple Smile

един бг поздрав за всички ви!

# 11
  • UK
Лумиа, благодарности за новата тема   bouquet Липсва ми как изглиждаше форума преди промените, объркващо ми е сега. Наминавам само да се разпиша в новата тема иначе няма кой знае какво около нас. Радвам се за хубавите новини на Люцканова - моята мама пак идва след около месец, наистина е късмет, че сме само на 3 часа полет едни от други.
Днес Ди за първи път ми направи страхотна сцена на излизане от библиотеката - рев, извиване, крясъци....шокирах се. Едва го заведох до къщи, добре че сме на ръка разстояние. Умирах от неудобдтво, че ме гледат хората, но какво да се прави. Така му бях набрала, но се взех в ръце и се успокоихме у нас. Заспа скоро след това, явно не му беше комфортно на детето. Вие как се справяте с тантрумите на малките? Тити, много ти е хубав поздрава, поздравления за което. Зана, и на нас януари ни е от тежките месеци, дано само позитивни моменти от тук нататък следват за вас и децата. Успех с кънките  Peace

# 12
Тити, благодаря за поздрава, страхотен е!

Калалили, не мисля че е проблем да са различни кръстниците. Аз все още не съм правила кръщене на Виктор и си мисля да стане тази година, ако се приберем до БГ-то наесен, живот и здраве ще ги кръстим и двамата и сигурно ще са различни кръстниците.

# 13
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

срам, не срам, не знаех, че има нова тема  Blush
не пиша вече много в този форум, изнервиха ме с тези промени, бавното зареждане и т.н.
преглеждам алтернативния  Mr. Green

Калалили, браво на Лекси. Тим не се занимава с такива креативни неща - не иска да рисува, далеч е от рисуване кръгчета и т.н. скучни са му подобни занимания. дай му на него музика Crazy
ще го пратя накрая на Люци  hahaha

Люци, успех с новото начинание!!! завиждам ти за ентусиазма и издръжливостта. дай рецептата  Praynig

# 14
Радвам се, че темата се раздвижи малко. Люци, аз я направих пролетна, а при нас хвана зима както си му е реда - сняг, студ..в тоя вятър на Ники не и се стои много навън и излизаме колкото да зачерви бузите Simple Smile
Мен ме наболява кръста и тазобедрените стави и вчера най-после звъннах на масажистката, имам час за другата седмица. И до работа трябва да отскоча да уточним някои неща, сега и устройството за телевизията ще ни сменят и изобщо един куп неща.
Калалили, Ники от известно време директно заявки си дава - миналата седмица довтаса и изтърси "мама искам папам пица!" и хайде да месим тесто Simple Smile На следващия ден си иска "месенце и катофки". Диригента на домакинството, какво да ти кажа. И тя много обича да рисува. Постоянно остря моливи. Вече има два тефтера изрисувани. Иначе с "о май гааш" много се посмях..голям сладур Heart Eyes
Зана, ей го януари вече свърши, нека и при вас да се обърнат позитивно нещата. Браво за успехите на младежите, да ти кажа и тук хокеят е на почит и кънките са задължителни, така че в скоро време ще дойде и нашия ред Simple Smile
Тити, страхотна е куклата, наистина добре се е получила. Харесват ми детайлите!!
Ася, Ирка писа как да се върне стария вид на форума. Аз влизам съвсем за малко и заради промяната още по-малко ми се следи, та затова пиша и заминавам Mr. Green
Аз се мятам по задачки, исках да си поръчам един керамичен тиган и шприц..малко да си допълня кухнята и после се мятам да готвя и да чистя Simple Smile Хубав ден!!

Общи условия

Активация на акаунт