Мъници от всички страни, добре сте дошли!

• 36 634
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • USA
Малко на патерица ЧРД на Перегрина само хубави неща да ти се случват!
И по въпроса ти с тръшкането.Едва ли има всеобща рецепта,но при Лекси помага нещо за гризкане,колички нося в чантата от в къщи,както и гушкане WinkОбикновено се случва от преумора или е гладен. Peace
Лекси съвсем не е ангелче и все по-често ми създава двойна работа за 5-те минути тишина до като преобличам Андрей или пък го кърмя Crazy В неговата стая имаше една декоративна възглавница на която намерил дупчица и беше извадил всичкия дунапрен в леглото си,Като къпя Андрей и той ми "помага" навивам му ръкавите и го оставям да се пляска в голямата вана,но до като облека Андрей той беше излял с една каничка половината вода извън нея,а запознатите знаят ,че Американските бани нямат сифон и не са направени да се мокрят целите #Crazy Изважда за 5 секунди всички салфетки за нос от кутията.Отваря където не му е позволено и сам го знае и вади разни неща които не му даваме и това е винаги когато правя нещо с Андрей.Мисля,че го прави за да привлече вниманието.Най-лошото е ,че така и не се научи да заспива сам и ми е голяма драма ако Андрей не спи в това време.
Понякога се чувствам като супермен в женски гащи за да можем да излизаме на вън Simple Smile Една сутрин се замислих,че от 6 до 9 сменям между 5-7 памперса,измиваме се и закусваме тримата(когато мм го няма) обличаме се ,готвя 2 манджи или ако имаме от предния ден,пускам прахосмукачка и една пералня и в 9 сме в колата и на вън.Ако не излезем Лекси продължава със серията скучно ми е и ще правя каквото не ми даваш да правя...
Ако сме излизали е хрисим и спокоен.На вън се държи чудесно.
Ася явно всяко дете си има различи интереси.Лекси съвсем не е по музиката,както и някой играчки не са му интересни.Например аз си мислех че баскетболния кош ще е голяма занимавка,но не го поглежда.Футбола обаче е любим  CrazyВодих го в магазина да му купя кукла (исках сам да си я избере)ами не ще и това си е.Андрей е по-забавна кукла Laughing
тити за пореден път ЕВАЛА страхотни неща правиш!
Този пост го пиша от 5 часа...

# 16
Калалили, сега като се замисля - нещата, дето ги описваш са ми се случвали в такъв или подобен вид. Положителното е, че минават и се забравят Simple Smile ето, вече не помня гадното недоспиване.  И кърменето, съчетано с пишкане/акане на другия е минало...  Иначе и да няма братче - Андрей ги върши същите, когато имам гости - прави всичко възможно да привлече внимание, дори хвърля камъни. И т.н. и т.н. И в момента, в който отвлека вниманието му от нещо, спокойно се премества другаде, дори не му трябва време да измисли следващата щуротия! Онзи ден говорех по телефона и той ревнувайки отиде на ръба на едно басейнче - той на ръба, пред него саксия с алое, зад него саксии с кактуси! и ме гледа изпитателно дали ще му обърна внимание...
честити три месеца на Андрей, кога минаха!

благодаря за милите думи   bouquet

# 17
  • Калифорния, САЩ
 ЛЮЦКАНОВА, честит рожден ден, момиче, много любов, щастие, здраве, детски смях, успехи в кариерата и живота, и много целувки и прегръдки от нас! Наздраве!!!

И на Перегрина на патерички, да си жива и здрава, и много любов и спокойствие с твоите неотразими мъже  Hug Hug Hug!

Честит втори рожден ден и на Филип на мама • Ambitious •, да расте здраво и умно дете, да е пъргав и упорит, радост и гордост за всички около него!

Тим не се занимава с такива креативни неща - не иска да рисува, далеч е от рисуване кръгчета и т.н. скучни са му подобни занимания. ще го пратя накрая на Люци  hahaha

И при нас така, само че ни дай тичане, крещене и хойкане, хич не е по седенето и изпълняването на задачи и команди. А от утре тръгваме 3 пъти седмично на училище (заедно ще сме, по 3 чеса на ден), срещнах се с учителката, а отзивите за нея са - много строга, държи на възпитанието и дисциплината, като каже да се седи, трябва да се седи  ooooh!. Ще видим дали въобще ще ни бъде с моя вагабонтин в този клас, той  е див като .... (абе такава бе и майка му някога, на младини  Joy). Ще ви разправям след седмица, нека да видим как ще потръгне. Време за компа въобще нямам, даже вчера не влизах в Маммата, нямах капка свободно време  Tired. Дано не пропусна някой Рд или празник на вас или малчовците, ще ме извините. А Калалили как се справя и с две бебета, и с къща, и с форум, идея си нямама ( а и тити е така, а и Люци, сигурно и други мами).
    Целувки за сега от нас и до скоро  Hug Hug Hug Hug Hug !

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 01:26 от ir74

# 18
  • София
Пак е Ирка да ни подсети! Hug

Люцканова, желая ти здраве, късмет и мноооого любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Перегрина, (на патерици) приеми същите пожелания от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

На другия рожденик-
Честит празник, мило дете-освен здраве и късмет,
 newsm67 безгрижно детство и безброй усмивки пожелавам!
newsm67

# 19
честит рожден ден на Филип!Амбишъс да ви е жив и здрав!
Мами благодаря за прекрасните пожелания!Да ви се връща тъпкано!

При мен стана още по бизи,мам е тук и много мипомага.Слава Богу!А аз се възползвам и гледам все повече и повече да направя.Намерихме вече место където ще откриваме школата,наема не е никак евтин но да се надяваме че ще потръгне.Откриваме в средата на март,сега ще дадем само капаро за д ани го запазят,добре че се съгласиха така 4е сега да започваме със записванията и рекламите.Абе лудница,но се надявам един ден да бера плодовете на труда:)
Кайл веднага свикна с майка,все едно вобще не е заминавала.Става все по голям хитряга,ужасно се тръшкана кака си ако не му даде нещо се карат,ама ги оставям да се оправят сами.Знам си аз че по малките са скрити лимонки и за това кайлго гледам под лупа,че не искам Мони да е виновната винаги.И кайл не е по креативните неща,единствено е че много обича музиката и пее постоянно.Иначе с рисуването е на никъде,ама нямам и време да го уча на кръгчета,помня Мони на 3 беше направила много хубав портрет даже още и го пазя.Сега съм и обещала да почваме уроци по пиано два пъти в седмицата,вярвате ли или не но от работа не ми остава собствените си деца да обуча,та сега съм си направиласпецифични часове за нея за да я приема като ученичка,иначе все протаквам:)

Хайде мами отчетох се ,сигурно съм забравила пак нещо ама д аме извините! Hug

ПС Тити,страхотна кукла!Браво,възхищавам се на това умение да плетеш!

# 20
  • UK
Мами, благодаря ви много за пожеланията за моя РД, Калалили, ти във ФБ май си ме "издебнала" - да ви се завръщат многократно. Люци, ЧРД на патеричка и дано новата рождена година ти донесе много успехи в творческо-професионалните начинания. Да имах наполовина твоя хъс и енергия ехееей....
Ди не е "тръшко" по принцип, ама сме си в бебешки пубертет, та се настройвам и за такива изпълнения. Благодаря за споделеното. Ще си нося следващия път допълнителни стикери, че той ревна щото искаше втори в библиотеката, а там дават по един на дете след класа по песни и музика  Simple Smile
Минавам и заминавам, че късно стана. Калалили, шапка ти свалям за оправността с две мъничета. Ир, сега видях подписа ти - съжалявам за приятелката ти. Успех на Ваньо в градинката - сподели как му се отразява по-нататък, че постепенно и за мен ще става актуална тема.

# 21
  • USA
Честит рожден ден на Филип!Да е жив и здрав ,палав и игрив,гордост на мама и тати!
Люци честит и на тебе да е рождения ти ден!Да ти се случват само хубави неща!

Нямам време за това после ще ви чета само да кажа,че от няколко дни Лекси се бори с кошмари като спи.Поне това ми казва като се събуди разплакан.Казва ,че го е страх и се гушкаме.При вашите има ли ги тези неща?Как да ги преодолее?

# 22
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет,

честит рожден със закъснение на всички празнували!!!!

Калалили, Тим има от месец вече кошмари.
взимаме го при нас и го гушкаме, той спи с една камара плюшени животни и му даваме някое да гушка, така се успокоява.

тити, поздравления!!! много е хубава!

Люци, попътен вятър с бизнеса, стискам палци да потръгне както го планираш!!!

П.П.
Скрит текст:
на вас излизат ли ви някои думи като скрити линкове?
много дразнещо, по другите сайтове го нямам... newsm78

# 23
Ко? Когааа?

Айде и цоп- цоп- след сто години да се появя, че срам ме стана Ир да ми праща лични. Б*х, като са сменили визията на форума , да бяха сложили и нови емотикони, и то някакви за  дълбо срам.

Извинявам ви се на всички, че така зачезнах. Гледах поне във фейса да се появявам. Много ни завъртя- Вико боледува ноември, част от декември и да не кажа нон- стоп целият януари. То не бяха бронхити, пневмонии, круп и дрън- дрън други такива според докторите  "ама не сме сигурни" състояния. Сега да чукна на дърво, уж се е позакрепил последната седмица и нещо. И аз бях болна целият- без прекъсване януари- толкова време хрема и задръстени синуси, комбинирани с болки в ушит, главата  и по челюстите, никога не съм имала преди това. НО пък да ви кажа бях забравила за цял месец как мирише наакан памперс  Laughing Бях и на очен преглед, от 2 седмици съм с нови очила- вдигнала съм диоптрите, и още свиквам с тях. Като мога някой ден ще си направя операция. И сметките от престоя ми болницата взеха да пристигат, та и с тях разправии, вдигнаха ни наема, кучката се разболя и тя заедно с Вико, после пък се разгони....толкова много неща могат да се случат за много кратко време ей  Laughing
Вико- дивее, дивее, дивее и междувременно не спира да дърдори, все още в голям процент на някакъв неразбираем език, а разбираемото е предимно на английски. Побърква ме вече с  "плийз" и "танк у". Последно време е добил и един манипулативен, уж тъжен поглед като не става на неговото. Не жалае да стои с панталони и чорапи, и постоянно ги сваля и тича гол. Пее, танцува, разхвърля като гламав. Най- сетне научи животните Mr. Green С яденето сме - най- обича пастели Simple Smile) Обича най- вече пица ( но да не е от дебелите блатове), сирене, зелен боб, портокал и "папъл" ( ябълка).  Мляко естествено. Не мога да го накарам да яде нищо готвено. Не се притеснявам и си чакам. Продължава поястоянно да е качен някъде- ей го в момента си е придърпал, и се е качил върху една маса- коструктор, и се опитва да се покатери по- нагоре по библиотеката. Чакам го да падне Wink Ще подбера и пусна по- късно снимки и някое видео.

Да поздравя всички на които изпуснах рождените дни. Бъдете живи и здрави Heart Eyes  bouquet

Цун-цун-цун-цун :*

# 24
  • Калифорния, САЩ

Айде и цоп- цоп- след сто години да се появя, че срам ме стана Ир да ми праща лични. Б*х, като са сменили визията на форума , да бяха сложили и нови емотикони, и то някакви за  дълбо срам.

Аз само веднъж писах, ама като съм толкова гламава и все мисля щуротии  Blush Blush Blush. Сорри, плийз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
   Ася, при мен всичко си е по старому, направила съм си старата визия и е ОК. Само малко трудно зарежда форума, понякога чакам по няколко секунди да ми зареди, че и по повече.
   Калалили, и Иван много сънува, казва си любими думички в съня и по това съдя. Но за кошмари... не мога да кажа. сигурно е ужасно  Hug. Ако се събуди и не съм там  - ела да видиш, крещи и е готов със сълзите. Докопва се до ц---ата и няма по-блажена физиономия и по-спокоен от него. Айде дано скоро всичко отшуми.

# 25
  • USA
Сядам да пиша от 3 дни и все не стигам до края на първото изречение. Tired
Зелче аман и аз казах от вашата болна серия!Не ти е хич лесна с болно детенце.Вико си е взел дажбата с болестите до първи клас стига толкова! Naughty
И много любезен го раздава малкия мустак хелоу Simple Smile
Ир разкажи за училището как върви?
Ася ужасни са тези кошмари ooooh!Аз предпочитам Лекси да не идва при нас,че Андрей като ревне и той се буди и става драма по сред нощите.Иначе и той си има плюшки,но като сънува нещо иска нас да гушка.Вратите са не отворени отивам или аз или мм ако е в къщи.Гушкаме го за момент и отнася пак.Лошото е ,че понякога се случва често.Гледам да избягвам събирания и срещи които да го разстройват(с много възрастни) ка ooooh!кто и таблета скрих,че се плашеше от един "пиячо" палячо Simple Smile но то всеки ден излиза по нещо което да го изплаши или докара до сълзи. ooooh! Иначе в къщи сериозно го е блъснал бебешкия пубертет и изобщо не ме чува.Право неща които не са му разрешени и то от скука.С мм започнахме на стари години да обезопасяваме шкафовете,заради него,а не мога постоянно да мисля какво ooooh! може да докопа до като преобличам Андрей или го кърмя.Особено от банята.В кухнята на плота и по масите също гледаме да не оставяме нищо друго освен храна,че белите стават за секунди.ММ му купи компютър и му качи програма да рисува,както и няколко игри и песнички да се занимава до като аз правя нещо с брат му.На вън много ме слуша иначе и винаги ме държи за ръка.Сега вечер му чета една книжка за моля,благодаря и извинявай.Криво ,ляво ги казва,но още не му е много ясно кога.Боли ме главата от постоянното му говорене и философии,а от тоя Мики Маус който също орязах с гледането,научи да брои на английски до десет и сумати думички,което някак ме попари и сега го тегля на български,но няма много много в нета.Ако някой знае от къде също търся някоя игра за компа с българската азбука,да помага Simple Smile
Ася по твоя въпрос не мога да отговоря,че нямам време за други теми  Crazy Как е Тим?

# 26
Привет от нас Simple Smile
Затрупани сме с нов сняг и въпреки че е бяло и светло, много ми дойде тая година. Вече незнам дали съм просто уморена и недоспала или и депресирана. А сега като чета Калалили се засрамвам, че съм с едно и едвам се оправям, но повече се плаша, защото май съм по нейния път Wink

Славя Богу, Борис е добре и всички сме здрави.
Здраве и успехи желая на всички ви!

# 27
ново бебе ли чакаме?

нещо сте много заети всички. При нас всичко е нормално. На Андрей му изписаха желязо, че бил три пъти под нормата. Не знам какво означава това на практика, забравям и да му давам сиропа, не ги обичам аз лекарствата.
иначе рита топка, започна да шерва, още не е свързал две думи, различен е от батковците - тръгва занякъде и не се обажда, не се връща и не ме отразява никак.

# 28
Здравейте, и при нас всичко ок като цяло. Също като Лекси имаме пубертетски период и Ники е много твърдоглава. Много обясняване и убеждаване иска всяка една ситуация и понякога ме докарва на ръба на нервите. И ние гледаме Мики Маус, също търся български алтернативи, защото преди два дни изтърси уан-ту-туи, а вече от доста време си пее тяхната песничка hot-dog в собствен кавър Shocked и явно почва да и се лепи, а тя не е оправила още двата налични вкъщи езика, особено българската и граматика доста изостава Simple Smile на български с броенето е също до три, май ще е математически инвалид като мама, но пък знае над 20 букви, цветовете, оня ден започна да ми "рисува" букви...паднах
Купихме пластелин - нещо като плей-до и сега е голям хит. Правиме разни фигурки - има формички като за сладки и после им слага очи и уста. Или прави снежен човек ама от толкова топчета, че го докарва на гъсеница hahaha
Августа, малко завиждам за снега, при нас така и не наваля като хората тази зима и казаха че не се очертава. Малко пошляпахме из кишата преди седмица и толкоз. Издай, показаха ли се две чертички или още не си направила теста Simple Smile
Оф запецнах, ще допиша друг път Simple Smile

# 29
  • USA
Aз за писане време намирам,но не мога да си водя монолог.На една страница има 4 мои поста.
Иначе ние сме все така под снега.Нямам време и да се депресирам даже  Laughing Гледам всяка сутрин да ходим някъде(музей,библиотека,природен център,гимнастика или група за игра) Лекси да се наиграе до като Андрей спи в количката.На прибиране Андрей се буди и идва врем е за сън на Лекси ,който все още не заспива сам и това ми е най-трудната част от деня и двамата мрънкат за мен.Все още се будят един друг и общо взето си имам мрънчкащ Лекси или ревящо бебе,но после си наваксват,само аз не  Rolling EyesАндрей вече се обръща от гръб по корем макар и доста бавно все още,но се свърши с оставянето тук и там ненаглеждан и не вързан. Следобедите или ходим на пазар или някой си каним на гости за игра,че времето ми е по -късо тогава.Гледам да им обърна внимание и на двамата колкото мога,но все се чувствам гузна,че не е достатъчно.
Лекси е голяма скица и понякога ме размива доста с неговите първични реакции.Играл си човека и не е забелязал,че съм взела Андрей от люлката да го преобличам и чувам от другата стая"Оу ноу" и аз "Какво е станало Лекси?" Лекси"Бебето няма люлката биагало"  Joy 
Титимен винаги ме е било страх от такова дете дето няма страх и си ходи където поиска.Много се радвам,че Лекси винаги ме държи за ръка като идем някъде където е много оживено или пък по паркингите особено като трябва и количката да бутам.Дано се вразуми Андрей,че си представям как ти скъсява живота като се скрие #Crazy
Августа Бебче ли чакате? Не се притеснявай човек се мобилизира и се оправя. Peace
Лумия започна ли работа,а Ники ясла? Ние днес боядисвахме едни макарони и после ги нанизвахме на връзки от обувки и клечки за хранене.Ако Андрей не беше се събудил Лекси щеше да си маже до утре.Какво спокойствие го наляга като започне да цапа,много му се радвам Simple Smile
иР как е училището?

Общи условия

Активация на акаунт