Седми клас преполовихме - заедно тревожихме се и се веселихме! - №41

• 47 882
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Нещо си играят в момента със сайта на МОН. Сменят се ту нова, ту стара визия. Може да са видели от БГ - Мамма.  Grinning

Завиждам ви за възможността децата да се явяват на различни пробни изпити. При нас такова животно няма. Confused

# 571
Благодаря за успокоителните думи G..D..!И аз съм така непрекъснато подтикване, подканване - та на моменти си мисля - не прекалявам ли?И при нас в училище е така - почти няма време за други предмети - освен БЕЛ и МАТ и при най-добро желание - няма!

# 572
ЪН, можеш ли да ми кажеш как да намеря материали от предни години от националния кръг на олимпиадата по БЕЛ. Днес ще отида до РИО-то да взема протокол, но не знам дали ще ми помогнат от там с материали (не мога да се свържа с инспекторката - надявам се най-после да я открия)

п.п. успявате ли да влезете в сайта на МОМН?

В пощата има качени достатъчно мисля. Изтегли си.

# 573
ЪН, можеш ли да ми кажеш как да намеря материали от предни години от националния кръг на олимпиадата по БЕЛ. Днес ще отида до РИО-то да взема протокол, но не знам дали ще ми помогнат от там с материали (не мога да се свържа с инспекторката - надявам се най-после да я открия)

п.п. успявате ли да влезете в сайта на МОМН?

В пощата има качени достатъчно мисля. Изтегли си.

Къде по-точно? Не съм ровила в детайли, но не съм срещала тема от националния кръг по БЕЛ.

# 574
  • София
Дами, сега влизам да ви чета.

G.D., отноосно въпроса ти за сборника с тестове, нямам го, но съдейки по авторите (от които имам други сборници), сигурно е добър.

Елан, бях ти обещала  нещо. Днес питах колежка по БЕЛ за националния кръг и тя каза, че пак има тестови въпроси и съчинение- разсъждение.

# 575
Даа, оценяват децата, че ги ръчкаме за добро. Моя син наскоро ми каза- Мамо, благодаря ти, че вървиш по този труден път с мен. Честно да ви кажа, направих се, че не го чувам. Искам да сме сериозни до края, накрая ще си стискаме ръцете.

# 576
Ganis, благодаря ти, твоето мнение е достатъчно за да извадя сборника над останалите и да работим вечер по него.  С него и  помагалото  което Ън препоръча по български ще тешим мъката от липсата на пробни изпити през следващите две седмици.

# 577
  • Пловдив
Искам да попитам общо точките от двата модула по математика 100 ли са ?

# 578
  • София
Да, общо са 100т. От първи модул са 65, а от втори модул са 35.

# 579
  • София
Аз искам да попитам има ли тема за майки на слаби седмокласници, като моят синковец, за да взема да се преместя там? ooooh!
Тоя човек става все по-мързелив. Днес ми се обади г-жата по БЕЛ за да ме информира, че е без домашно за пореден път. ooooh!
Миналата семдица беше РС и уж говорихме, уж разбира. Но нито желание, нито амбици-нищо не виждам в този човек.
Отчаяна съм вече. Tired

# 580
Не се отчайвай  kopche   - имаш чудесно здраво дете - какво повече от това. Сигурна съм, че късметът му е пред него. Нека минат матурите, да си избере училище според неговото желание - пък после, с тоя спортен хъс няма как да не постигне това което желае.

# 581
  • Варна
kopche, чувствам се съвсем като теб, но с по-големия ми син. Той се задейства точно преди да се провали и аз съм загубила всяка надежда, За съжаление, с минимално усилие и посредствен резултат. Не е така само ако му е интересно. Казвал ми е, че в някои часове учителят си говори само с него.  Доколкото това може да те утеши... след седми клас успя да влезе във втората по популярност момчешка професионална паралелка във Варна. И продължава да си учи избирателно...

# 582
  • София
Моичкият пък за да не го карам да учи се изхитри и понеже са следобед на училище като се прибере вечер изведнъж рязко му се доспива. И си заспива, без да му пука на човека, че на другия ден е на тренировка, например или на курс,  и няма да може да си научи, а какво да ви говоря за допълнителни тестове в къщи  ooooh! - това е абсолютно невъзможно.
Вие викали ли сте на заспал тийнейджър? - резултат няма никакъв  ooooh! Мъка, мъъъъка....

# 583
Кopche,като теб съм- ще влезна в клуба на отчаяните.При положение,че полагам много усилия- всеки ден следобед съм около сина си-буквално уча с него.За сега голяма полза няма,ама гледам да не се отчайвам и продължавам да го " тормозя".По отношение на домашните нямаме проблем,защото не им дават (или поне не знам).Родителска среща сме имали до сега само една-в началото на учебната година.Мога само да предполагам колко ще се оплакват учителките- сигурно много.За сведение - не знам дали някъде другаде има клас с 8 двойки по математика за срока.Нашата оценка е 5.

# 584
  • София
Аз също в клуба на отчаяните-заради математиката.Много, ама много ни мъчи и резултатите не са добри.Дано има промяна Praynig

Общи условия

Активация на акаунт