Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 43 957
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Любов, това е моето мнение, аз го споделям. Не държа никой да се съгласява с него.  Peace Peace

Неуместно е да се делят феновете на Енгин на истински или неистински- според какви критерии??  newsm78 newsm78 Фенството е нещо лично, което човек носи в душата си, това е преди всичко чувство. Как може тогава да се определи кой фен е истински или кой не??  Питам вас, защото вие направихте това разделиение в темата....
newsm11 Тая песен вече сме я чували...

# 736

Даааааааа... научихме я наизуст...  ooooh!

Скрит текст:

# 737
  • Пловдив
Извинявайте,че ви прекъсвам,разбирам,че сте на поредната лекция по добро поведение. За съжаление лекторът не е Енгин. Нещо не възприемате бързо и се налага да ви повтарят по няколко пъти едни и същи неща.Внимавайте,защото следващата стъпка е чукане с канчето по главата,а вие не заслужавате това. Умнички сте ми и мноого интелигентни,затова ви обичам.
Скрит текст:
Не затова се отбих в темата, а за да ви пожелая един прекрасен първи февруари и-и-и да ви се похваля,че умирам от щастие - държа в ръцете си списанието.Днес ми го донесоха по куриер.
Страхотно! Поздравления!
 newsm51
Сканирай и направи хубави снимкииииии. Знаеш кой.

# 738

Аз пак ще помечтая за диск с фотосесията...

# 739
Любов, това е моето мнение, аз го споделям. Не държа никой да се съгласява с него.  Peace Peace

Неуместно е да се делят феновете на Енгин на истински или неистински- според какви критерии??  newsm78 newsm78 Фенството е нещо лично, което човек носи в душата си, това е преди всичко чувство. Как може тогава да се определи кой фен е истински или кой не??  Питам вас, защото вие направихте това разделиение в темата....

Любов, тази песен е от неостаряващите шлагери. Никога не й минава модата.  Simple Smile Simple Smile

# 740
Още малко от Булута ...

# 741

Ох... 10-на дни до първите, видели ВКЕМ и техните отзиви...

# 742

Ох... 10-на дни до първите, видели ВКЕМ и техните отзиви...

По всяка вероятност ще има ... видео материал в "Хабер" - емисиите.

Ще чакаме ...  

[video]http://www.youtube.com/watch?v=_FaEhW5sogA&list=FLZm0RBIzjfClEor2MXOTFjQ[/video]

# 743
Чакаме, де... ама колкото по-малко остава, толкова повече се усилва нетърпението... Вече сме подготвили сърцата си... като онази опитомена лисица... Малкият принц е на ход.. Simple Smile))

# 744
Интересно, как хора, които повтарят едно и също месеци наред, обвиняват другите в повторение.

Дейзи, мога само да се възхищавам на търпението и стоицизма ти, но виждам, че никой НЕ ИСКА да те чуе.
Повечето потребители са настроени само на едни честоти, и нищо друго не приемат.

Разбира се, изборът е техен. Продължават да гледат през дупчица в стената, но си въобразяват, че виждат Енгин в дълбочина и ширина.

# 745

Мартичка, пеперудите пърхат... при вида на тези двамата. Simple Smile))

# 746
  • Пловдив

Неуместно е да се делят феновете на Енгин на истински или неистински- според какви критерии??  newsm78 newsm78 Фенството е нещо лично, което човек носи в душата си, това е преди всичко чувство. Как може тогава да се определи кой фен е истински или кой не??  Питам вас, защото вие направихте това разделиение в темата....

newsm74 + 1  newsm51

# 747

Наистина ме плениха... още преди да видя филма като цяло... Прекрасни са!

# 748
Engin Akyürek - My Number One...

# 749

Признавам си честно - завиждам на всички, които ще го видят на голям екран...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт