Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 248

• 43 960
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Я, аз да си пусна клипчето от вчера. Много ми харесва.  Simple Smile Simple Smile

Мариана, Йомер ще раздава крошета само в свриала.  box box box

# 721
Комет,

Скрит текст:

Оплакни си очите и душата с тая красота.  Hug

Оставаме загледани в бъдещето с надежда. Също като нашия любимец.

# 722

„Неясни и необосновани мнения…

Според кого? Кой дава право на един да съди другите?
Мненията в тази тема са обосновани на горното интервю и множеството други информации, помествани тук, за Енгин Акюрек  като личност и творчество. Материали колкото щеш, стига човек да умее да чете и да живее в настоящето, а не с миналото и архивите. Време е вглеждането назад и носталгията да бъдат заменени с поглед напред. Енгин Акюрек пое на пътешествие с Текин, завърши го и сега му предстои ново. Да не изоставаме… Нека не позволяваме нищо и никой да помрачи предвкусването на нещо неповторимо красиво, истинско и въздействащо… Новите превъплъщения на Енгин Акюрек…

# 723
  • Пловдив

Енгин Е различен. Енгин Е уникален. Енгин Е явление в киното.
Не го доказваме ние. Доказва го той с играта си, с таланта си и поведението си пред камерата и извън нейния обхват.
Да ни вменяват, че все сме недоразбрали, невидели, нечули и пр. не само е досадно, но и обидно, когато започне да се повтаря непрекъснато. Ние не се бием в гърдите да сме експерти по човека Енгин. Но имаме сетива и споделяме видяното и разбраното според собствените си сетива.

+ 1

# 724

Е няма по-бърза тема в нито един от форумите, които посещавам! Simple Smile)) Водещи сме във всяка информация за Енгин. Simple Smile))

Момичета,   bouquet  bouquet  bouquet обичам ви!
newsm10 Факт, неоспорим!

# 725
Извинявайте,че ви прекъсвам,разбирам,че сте на поредната лекция по добро поведение. За съжаление лекторът не е Енгин. Нещо не възприемате бързо и се налага да ви повтарят по няколко пъти едни и същи неща.Внимавайте,защото следващата стъпка е чукане с канчето по главата,а вие не заслужавате това. Умнички сте ми и мноого интелигентни,затова ви обичам.

Не затова се отбих в темата, а за да ви пожелая един прекрасен първи февруари и-и-и да ви се похваля,че умирам от щастие - държа в ръцете си списанието.Днес ми го донесоха по куриер.

# 726

Момчето се забавлява... я вижте как ни гледа над очилата. Simple Smile)) "Те не обичат мен, а героите ми", казва той... виж - тук се лъже... Simple Smile))

# 727
  • Пловдив
Моите коментари са продиктувани от неясни и необосновани с никаква логика мнения в тази тема. Аз харесвам индивидуалността и различността на Енгин като актьор и ще го повтарям, ако трябва многократно, докато не престане да се изкривява  мнението ми.  Peace Peace Комет е постнала днес в спойлер нещо за някакви си хейтъри? Къде ги виждате в тази тема , може ли да споделите??  newsm78 newsm78

Кой въведе разделението на истински и неистински фенове на Енгин Акюрек?  newsm78  Архивите помнят... Peace Peace

Въобще за какви хейтъри и за какво хейтърство  става въпрос??

Сакън - името ми не споменавай! Достатъчно огорчения и обиди получих от теб
преди няколко месеца. Стига.

+ 1

# 728
Извинявайте,че ви прекъсвам,разбирам,че сте на поредната лекция по добро поведение. За съжаление лекторът не е Енгин. Нещо не възприемате бързо и се налага да ви повтарят по няколко пъти едни и същи неща.Внимавайте,защото следващата стъпка е чукане с канчето по главата,а вие не заслужавате това. Умнички сте ми и мноого интелигентни,затова ви обичам.

Не затова се отбих в темата, а за да ви пожелая един прекрасен първи февруари и-и-и да ви се похваля,че умирам от щастие - държа в ръцете си списанието.Днес ми го донесоха по куриер.

Лелеееееееееееееееее тичам при теб на гости, за да го подържа и аз в ръце! Simple Smile))))  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 729

newsm51
Щастливка!

# 730
Любов, това е моето мнение, аз го споделям. Не държа никой да се съгласява с него.  Peace Peace

Неуместно е да се делят феновете на Енгин на истински или неистински- според какви критерии??  newsm78 newsm78 Фенството е нещо лично, което човек носи в душата си, това е преди всичко чувство. Как може тогава да се определи кой фен е истински или кой не??  Питам вас, защото вие направихте това разделиение в темата....

# 731
Милка - заслужаваш една голяяяма целувка

И отново малко красота ...

# 732

Енгин Е различен. Енгин Е уникален. Енгин Е явление в киното.
Не го доказваме ние. Доказва го той с играта си, с таланта си и поведението си пред камерата и извън нейния обхват.
Да ни вменяват, че все сме недоразбрали, невидели, нечули и пр. не само е досадно, но и обидно, когато започне да се повтаря непрекъснато. Ние не се бием в гърдите да сме експерти по човека Енгин. Но имаме сетива и споделяме видяното и разбраното според собствените си сетива.

+ 1
newsm51 newsm10

# 733
  • Пловдив

НОВА ТЕМА 249

Новото - линка с интервюто е на 1 страница.

# 734
Скрит текст:
Страхотно! Поздравления!
 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт