Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 245
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
Жаки  Rolling Eyes ти и прозрачен камък да хванеш - цвят ще изкараш  bowuu  bouquet

Моля да споделиш - имаш ли минерални сенки на МАС, от типа на теззи, които коментираме напоследък?

Аз нещо  Rolling Eyes потъвам дълбоко в тази посока  Crazy Имам едни сини минерални сенки на МАС

Безобразно пигментирани, но все още не съм посмяла да ги ползвам  Rolling Eyes

Но и формулата е много различна от тези, които напоследък ползвам  Rolling Eyes

Иве, харесва ми, че разчупваш стереотипа, струва ми се, наскоро прави нещо подобно и пак ми хареса, но май пропуснах да коментирам  newsm78 Rolling Eyes

# 256
Мерси, момичета!  Blush

А за срещите: все нещо се случва и не мога да присъствам - я състезание, я детето... При първа възможност ще се присъединя!

Ето едно гримче, което се канех да опитам от много време, но все не го правех.

# 257
  • в 1001-та нощ
Мммм, много красив неон  Heart Eyes Neo orange ли е?  Rolling Eyes

# 258
Много обичам такива комбинации Simple Smile Neo-orange ли е корала?

# 259
Той е сигурно. Разкош! Heart Eyes

# 260
Епона, какви красоти показваш само!   Heart Eyes Безмълвна оставам!

# 261
Жаки  Rolling Eyes ти и прозрачен камък да хванеш - цвят ще изкараш  bowuu  bouquet

Моля да споделиш - имаш ли минерални сенки на МАС, от типа на теззи, които коментираме напоследък?

Аз нещо  Rolling Eyes потъвам дълбоко в тази посока  Crazy Имам едни сини минерални сенки на МАС

Безобразно пигментирани, но все още не съм посмяла да ги ползвам  Rolling Eyes

Но и формулата е много различна от тези, които напоследък ползвам  Rolling Eyes

Иве, харесва ми, че разчупваш стереотипа, струва ми се, наскоро прави нещо подобно и пак ми хареса, но май пропуснах да коментирам  newsm78 Rolling Eyes

Имам на МАС 2 дуо минерални (тези на Maleficent) и 2 единични сенки (smoked ruby и Gilt). Като пигментация са трепач Big Ups
Това последното, което ви го показах (керемиденото) са минерални сенки. Много обичам такива сенки, но като цяло трябва да се внимава да няма много черна основа, защото понякога цветът пада и остава само това черното.
Готиното е, че като се нанасят мокри става метален ефект.

# 262
Мерси, момичета .... Наистина ли си личи промяна във веждите - аз все чакам, ама не ми се струва да има - не скубя отпред вече, ама то и не расте много ... може по друг начин да съм ги подчертала (леко със сенки) .... Да, качен е пак нависоко гримът ....Sad

# 263
  • София
Neo orange  Blush Прекрасен пигмент!
Преди време и аз бях правила грим с него:
Скрит текст:
но от тогава не съм го ползвала. Труден ми е за комбинации.  Tired

# 264
Искам следващият път да го напластиш здраво на подвижният клепач Grinning Много плахо си го ползвала Heart Eyes

# 265
Този цвят червило какъв точно се води? и бихте ли ми препоръчали такова червило , ест  Sunglasses Laughing http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/af/2e/5a/af2e5a3d3a4ffee8 … 10941872d7f8a.jpg

# 266
  • гр. София
Жаки, взех Costa Chic и още 2 червила и 3 от новите сенки.  newsm44 newsm44 newsm44

Само за инфо - Viva Glam Gaga все още я има. Но на мен хич не ми седеше толокова светло червило.

# 267
Жаки, взех Costa Chic и още 2 червила и 3 от новите сенки.  newsm44 newsm44 newsm44

Само за инфо - Viva Glam Gaga все още я има. Но на мен хич не ми седеше толокова светло червило.
Честитооо Grinning  Hug

Имат Гага?  Shocked Ако е така Денси утре да излиза към The Mall Mr. Green

Gabriela Gesheva, МАС Diva, Soulfully rich, Cyber. Имат доста такива цветове, водят ги dark plum или dark red burgundy.
Извинявам се, че все МАС та МАС.... Blush но аз на други марки не ползвам и изобщо не съм запозната кой какво има.
Дано някой запознат с повече марки се включи също.

# 268
Благодаря на Жаки, че се погрижи за новата тема. Пускам предизвикателството след няколко часа, ако има все още колебаещи се в последния момент, пращайте.  Grinning

# 269
Ето и друго - от вчера:

Още:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт