Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 248
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Вержи, жестокоооо! Много ми е любим този цвят и страшно хубаво ти седи Heart Eyes

Дайте ми на мен една такава кутийка със сенки като на Алена и ще видите как се дълбае  Mr. Green
Аз като издълбая средата и стане дупка започвам по стените и накрая натрошавам всичко хубаво на прах и така я довъшрвам сянката.

Да се похваля купих си наааааай-после лилаво! На Катрис и то за 2 лева.
Ама как ме ядосаха в Лили #Cussing out 2 пъти питах за цената на едни сенки, като ми казаха, че и другите са 2 и нещо, кажи 3. Накрая излизам от магазина и гледам на бележката пише 8лв. Shocked Връщам се аз и ги моля след като са направили те грешка да ми върнат парите. Управителката с най-наглият си тон ми се сопна какво не им било на сенките и как смея да ги връщам! В крайна сметка ми върнаха парите след като настоях. Обаче толкова противно отношение....направо няма да им стъпя в магазина близките месеци.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 16:43 от Жаки°

# 241
Фокси, страшен грим!!!
А това чудо на Estee Lauder има ли го или предстои да го има:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 18:23 от Seti Beti

# 242
  • Австрия
И така.. днес е последния ден от предизвикателството по темата Гримът, който не ми отива..

Въпрос:

ще участвате ли? Пратили сте снимки, на кого и как?  

..все пак, малко раздвижване сред участниците, ако не сега, няма кога друг път да участвам  Laughing пък макар и с три несполучливи снимки  Blush

# 243
Вержи, много готин грим, красота! Аз само ще кажа, че малко границата между ванилата и синьото малко ме притеснява, но не мога да обесня кое точно....  Blush

DimS., аз пратих на Мис Нели (лично съобщение със снимките и използваните продукти).

СетиБети, не се вижда снимката.  Peace

Нещичко от мен. Тествах новите Шанелски бурканчета. Харесват ми много.  Heart Eyes Е, може би някой друг би направил нещо по-хубаво, отколкото аз с моите скромни възможности...  Blush

# 244
  • София
Епона-разкош! И полагането на очната линия и цветово! Hug Crazy

# 245
Епона, ти си за бой с тези хубави очи и гримове, че не идваш на нито една от срещите ни smile3506 Момичета, не съм ли права?

# 246
  • София
Подкрепям! Mr. Green Peace
Дайте ми на мен една такава кутийка със сенки като на Алена и ще видите как се дълбае  Mr. Green
Аз като издълбая средата и стане дупка започвам по стените и накрая натрошавам всичко хубаво на прах и така я довъшрвам сянката.
Жаки изпитах почти физическа болка! Mr. Green Laughing

# 247
Гадничко е наистина но после пък си я купувам отново и ми минава Grinning

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 18:02 от Жаки°

# 248
Епона-разкош! И полагането на очната линия и цветово! Hug Crazy
Направо! Heart Eyes
И аз ще си направя такъв. Добре че купих розовата сянка.

# 249
  • София
Епона, много нежен грим, в същото време забележим и според мен изключително подходящ за цвета на очите ти!  smile3501

# 250
Епона, уникално!
Жаки - дай линк на това Катрис-ово лилаво

# 251
  • Пловдив
 И аз уж се старая да дълбая, но нищо не свършва, само виждам леко вдлъбване и това е,  а дълбая ли дълбая и ползвам основно само 3 цвята! А ружовете ?! Dainty го ползвам най-много , а прилича на чисто нов, при ежедневна употреба сигурно за 3 години едва ще свърши!

Много красиви гримове сте показали! Simple Smile)) Това синьо ще си го купя специално заради гримовете на Фокси и на Ел!  Heart Eyes По примера на kopche!  Laughing  Гримовете на Епона са страхотни, изглеждат страхотно , много хубави преливки и идеални за ежедневието, а всъщност идеални са за всякакъв повод. Аз все още не мога да се науча да опушвам отдолу равномерно, имам големи очи и се притеснявам,че ще изглеждам като опулена, а не искам да слагам и черен молив.

# 252
Ето едни драматични истории от мен:)

Още:

Скрит текст:

# 253
ето на тази снимка (първата) си много хубава

обаче все още чакам да се отучиш да си качваш сенките чак до веждите.
О и за веждите, виждам че следваш указанията на Верджи, много много по добре са!  bouquet

# 254
Eто го лилавото http://www.beautylish.com/s/catrice-cosmetics-absolute-eye-colou … -370-dont-lie-lac
Утре сигурно ще го пробвам и ще кажа как е.

Общи условия

Активация на акаунт