Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 267
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Ау, Фокси, веднага да казваш с кои сини сенки си на последния грим  Heart Eyes

# 226
  • София
Да предупредя, че палитрата - имитация на Too Faced Natural Eyes от buyincoins е и с код на гърба.

Все по-хитри стават  Tired

# 227
  • в 1001-та нощ
Благодаря a.l.e.n.a ,а според теб спиралата струва ли си  парите,които не са малко поне за мен,четох из форума случаи в които изсъхнала за два месеца,което е много малко,заслужава ли си?

За мен си струва  Peace доста месеци я ползвам, не е изсъхнала и има доста туш, който обирам - преди да я ползвам  Blush

Ползвам я над максимайзер, това може би има значение  Peace

Ако предпочиташ спирали с много течен туш - няма да ти хареса  Peace

# 228
Скрит текст:
Скрит текст:
Oх, размечта ме! Heart Eyes Hug

Как правиш чиста частта над синьото? Thinking Освен ванилията в ъгълчето, какви цветове използва? Разкажи за твоят грим! Praynig

Еее, шестица ти пиша Grinning Как я позна ванилията?
Първо да благодаря! Второ, не разбрах какво имаш предвид под "чиста" newsm78 Blush

Използвала съм:
Inglot Pearl 428 (подвижен и долен клепач)
MAC Vanilla - ъгълчето на окото
Inglot Matte 344 )костта и леко на долния клепач)
и един брокат на Инглот за долния клепач, но не му знам номера, защото ми е пресипан.
Преди да нанеса сенките винаги използвам телесната база на NYX, както и HD базата.
Силиконов син молив на Импала за водната линия.
Очна линия Импала, но за да стане по-черна върху нея нанесох и от черния цвят от палитрата UD Naked Basics.

Скрит текст:

# 229
# 230
Да предупредя, че палитрата - имитация на Too Faced Natural Eyes от buyincoins е и с код на гърба.

и на това ли се научиха  Tired

помня, че питах, но не помня къде /офф или онлайн/ и какъв беше отговорът - внасят ли се у нас кремообразните ружове на Буржоа? Май не, нали?
не се внасяше кремообразния бронзър, който е като шанелския - това помня, че го коментирахме  Laughing

# 231
  • София
Буб, как изглеждат тези ружове?

# 232
  • София
Първо да благодаря! Второ, не разбрах какво имаш предвид под "чиста" newsm78 Blush

Използвала съм:
и един брокат на Инглот за долния клепач, но не му знам номера, защото ми е пресипан.
Преди да нанеса сенките винаги използвам телесната база на NYX, както и HD базата.
Очна линия Импала, но за да стане по-черна върху нея нанесох и от черния цвят от палитрата UD Naked Basics.

Скрит текст:

Е, че как?! Ванилията никоя съфорумка не би трябвало да сбърка! Mr. Green Heart Eyes
Тя е титулната сянка тук! Simple Smile
Жаки ни е научила-Ванилия/Инглот АМС30+ епресо на МАК. Че т'ва си го знам като "Аз съм българче". Joy Joy Joy Joy Mr. Green Laughing

А това синьо, как не можах да го позная?! ooooh!
Пък това е най-прекрасното, обожавано синьо на света!!! Имам го балгодарение на ЕЛ  bouquet  bouquet, след като тя направи ето това прекрасно нещо с него!

1 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 30
2 - Inglot Eyeshadow 33
3 - Inglot Eyeshadow Pearl 428
4 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 42
5 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 46

Ами под чисто имам предвид, без зацапване, без неправилни преливки, без криване на четката (това често при мен)изглежда-съвършено просто! Hug

# 233

били доста сходни с шанелските и по-сухи от тези на Никс

# 234
  • София
Леле, kopche, извади архива  Mr. Green

Буб, не съм ги виждала  Thinking

# 235
  • София

били доста сходни с шанелските и по-сухи от тези на Никс

Аз исках такъв руж и ми казаха, че се предлагат само на представителния щанд на марката в МОЛ България Peace Ама ги забравих и се сдобих с разни други.

Това синичко на Инглот е страхотно, записвам го директно за купуване и ще го слагам под сенките ми Cosmos от бурканчетата Heart Eyes

# 236
Илли, благодаря!   bouquet

# 237
Бубе, имаше ги в Мол България. Hug Никак не са лоши.

# 238
страхотно!  Hug

# 239
Скрит текст:

Използвала съм:

Скрит текст:

Е, че как?! Ванилията никоя съфорумка не би трябвало да сбърка! Mr. Green Heart Eyes
Тя е титулната сянка тук! Simple Smile
Жаки ни е научила-Ванилия/Инглот АМС30+ епресо на МАК. Че т'ва си го знам като "Аз съм българче". Joy Joy Joy Joy Mr. Green Laughing

А това синьо, как не можах да го позная?! ooooh!
Пък това е най-прекрасното, обожавано синьо на света!!! Имам го балгодарение на ЕЛ  bouquet  bouquet, след като тя направи ето това прекрасно нещо с него!
Скрит текст:
1 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 30
2 - Inglot Eyeshadow 33
3 - Inglot Eyeshadow Pearl 428
4 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 42
5 - Inglot Eyeshadow AMC Shine 46

Ами под чисто имам предвид, без зацапване, без неправилни преливки, без криване на четката (това често при мен)изглежда-съвършено просто! Hug

Мерси Hug А това на Ел е убиец! Моите снимки стават малко по-светли отколкото е реалния ми грим. Почти винаги е така. Следващия път ще правя комбинации и ще го пробвам с тъмна основа под него. Аз от мерак да го пробвам нямах време да мисля комбинации Grinning

Общи условия

Активация на акаунт