Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да станем по-способни, по-информирани и по-ефективни?
Как позициите на тялото влияят върху нашето настроение и емоции?
Как да приемаме, осъзнаваме и разбираме емоциите си и трябва ли да ги потискаме?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да станем по-способни, по-информирани и по-ефективни?
За да подобрите способностите, знанията и ефективността си в трудни времена, препоръчва се духовно пробуждане, интуиция и самосъзнание. Времето, което прекарваме заедно, е възможност да работим върху себе си, да разрешаваме вътрешни и външни конфликти и да придобием яснота относно нашите лични пътувания и взаимоотношения с най-близките ни.
-
Как позициите на тялото влияят върху нашето настроение и емоции?
-
Как да приемаме, осъзнаваме и разбираме емоциите си и трябва ли да ги потискаме?
-
Как мога да подобря личностните си черти и да поддържам положителна жизненост?
-
Работят ли устройствата за заспиване и събуждане според вас?

Може да очаквате отговор на въпросите си всеки вторник и четвъртък между 11 и 12 ч.
) емоционалното и физическото ни 
малко след като се събудите, останете няколко мига в леглото със затворени очи и си поставете позитивно намерение за деня или за желано състояние, като например: "Изживявам пълноценен и щастлив ден, независимо от всичко", "Благодарен/а съм за здравето, радостта и любовта, които изпитвам и споделям", "Благодарен/а съм за всички близки, които са в живота ми", "Справям се с всяко предизвикателство с лекота и увереност" и т.н Подобни намерения ще създадат усещане за вътрешен център и лекота и ще насочат фокуса ви продуктивна и позитивна посока.
това е нещо, което започнах с началото на карантината и го практикувам след събуждане, докато си пия кафето/ чая - всеки ден да чета по една глава от избрана книга. Може да е книга за развиване на умения, художествена или научна литература, духовна литература или психология, каквото е интересно за вас. Отнема ми около 10 мин, но усещането за старт на деня с научаване на нещо ново е наистина великолепно и зареждащо.