ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 459
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Aquawoman, сетих се аз, сетих се, ама вече го бях написала, та затова допълних, ама живо и здраве на пролет ще се видим Simple Smile))))

Гале, това в арменския стол, не в нашия, ама там беше по-зле и от нашия Simple Smile))))

За романтиката аз не държа да е прекалено романтичен, ама поне понякога бе да му се не види...

Сега Калина яде за  1-ви път слива, щях да давам от Герберската, ама ме достраша, че на Стани както му я дадох, така си излезе след 30 мин в същия цвят, количество и вид и по целите дрехи, бяхме навън, добре че беше лято...сега дадох слива с ябълка на Хипп, ама още докато ядеше й забълбука стомахчето пък да видим, даже се разрева накрая, влезе й в кривото гърло, задави се, закашля се, почервеня, тупах я по гръбчето и накрая изплю някакви лиги със сливи и яко се разрева, тия зъби дето не излизат ще ме побъркат вече, на Стани му излезе 1-вият на 9 месеца, ама 1 зъб не съм усетила как излиза, а тя ако още 2 месеца е така ще се гръмна...

# 601
ходихме на консултация, а вие сте изписали света  Laughing пробвах да ви изчета.. тук-там май пропуснах  Tired
Но ! Да кажа колко и аз не уважавам тоя Валентин. Една година ММ ми подари рокля: 1.грозна и 2. голяма  smile3515 Еми нямаше как отнесе си скандала  Mr. Green от тогава съм му казала да не ми подарява нищо. За  жалост преди няколко дни си намерих подаръка  Tired ... и този път ще се примиря...

А от това резене по колко се слага, че то май ще е доста натрапчиво. Аз съм чела, че бебетата обичат вкуса на анасон  newsm78

# 602
Aква, сега скоро в Ст. Загора има пак салса конгрес. Краченцата ме сърбят за натам  Mr. Green Но нали ще ходя във Варна с дребната и няма как. Обаче веднъж вече съм била (в х-л Верея) и беше супер, супер яко Simple Smile Даже викнаха полиция , много шумни сме били, и накараха Памбос да ни прибере вътре и да не танцуваме вън. Пречели сме били на хората  ooooh! Та май месец, в една жега, ни затвориха вътре във фоайето. Що пот се изля..... Heart Eyes

Ние следобед ще ходим на консултация и преглед. Вкупом. Да видим последствията от грипа.

Аз на Гербер давам от супичките, харесват му. Гледам че в Карфура Герберите са намаление на 2.49 лв.

Св. Валентин и аз не обичам. Изобщо скептично настроена съм към всички чужди светци. Почитам си най-много нашите си, българските. (както е видно и от името на сина ми)

# 603
И аз взех от тези герберските копуваш 2 и ти подаряват трето  Laughing не съм прекалявала обаче, защото си й давам Хип

# 604
blizna4e, гледах и аз Памбос при Гала, ако решиш - заповядай. Апартамента ни е свободен сега  Hug

Ще пускам поръчка от ASDA George, ако някой иска нещо да ми свирне  Whistling

На ММ съм му забранила да ми прави подаръци - изненада. Последния път, преди поне 5г, ме изненада с бабешки сутиен на Триумф, иначе беше най-скъпия в магазина и после си избрах други 2 на негово място...

# 605
  • София
Ей, вие се и оплаквате, аз пък и 1 цвете не получавам, нямало нужда, даже не се сеща да каже, ако искаш подарък, избере си го ти, купи си го, нека е от мое име, не че не си купувам, купувам си, ама той няма да се сети...и аз спрях да му купувам подаръци, що ли, ама на него не му прави впечатление, той си е такъв Simple Smile

# 606
  • София
Аква, ти от София ли си? Flutter

# 607
еми да и аз искам да ме изненадва и радва по празници, ама все не нацелва нещата. Иначе е ясно, че няма как целогодишно да ми прави изненади, достатъчно ми е целогодишно да ме уважава, без повод малки подаръчета с повод малко по-големи $, ама накрая ми става гадно, че само си дава парите  Laughing

# 608
Едва ли някой ви е подарил помпичка за вода на Девин за 8 март. Че на мен такива неща ми се подаряват  ooooh!

# 609
Gina L. , не от Стара Загора...

Близначе, изби рибата с този подарък  Joy

# 610
  • София
Едва ли някой ви е подарил помпичка за вода на Девин за 8 март. Че на мен такива неща ми се подаряват  ooooh!
Ахахахахахах, е не, взе първа награда Laughing
Аз не искам да ми правят изненади, практична съм.
Аква, благодаря за предложението за Асда. Ще пропусна, щото си ми далече, но после ще те питам нещо на л.с., че ми трябва компетентно мнение от човек, който пазарува от тези сайтове. Hug

# 611
Аква, в този сайт има хубави бебешки неща  newsm78 или поне изглеждат хубави. Ама да ви кажа аз лично никога не съм поръчвала нищо от чужди сайтове. Поръчвам от ибей от време на време, но чрез един познат  Rolling Eyes

# 612
  • София
Ние и двамата не сме по романтиките. Романтична бях като млада/малка. Търсех подаръци, купувах бельо, изисквах същото, сърдех се ... Сега вече съм обръгнала и цинична.  Laughing Да ми каже, че ме обича ми стига, ама той ми го казва всеки ден, така че какво да му искам Simple Smile Нямам нужда от излишни дрехи, бельо и цветя, а ако ми трябва нещо, то си го искам и ми се купува. Стига да не се изхвърлям, разбира се. Simple Smile

Близначе, аз веднъж за 8ми март подарих на майка ми мушама за кухненската маса! От тогава все ме подиграва! Еми практична натура съм, овенска! Какво да се прави! ;D

Днес пюрето с чушката се омете за секунди!  Даже и аз си хапнах малко, докато го обирах от лицето си, където се озова познайте как.  Mr. Green

Д. се подсече жестоко, нищо не помага, мн е зле! Сега правя киснене със смрадлика, съхнене на въздух без памперс 30 мин, мазане с Бепантен и пак нищо. Ще сменя Пуфиса с бял Пампер и мокрите кърпи. Антибиотичната пудра не помага. Обещали са ми и рецепта за правено кремче, в него са ми надеждите. Стискайте палци, че нещата са много червени, много на рани и много разпространени!

# 613
Близначе не обаче са ми подарявали мъжко портмоне, та след този случай повече казах край, по-добре никакъв подарък отколкото някоя глупост, та сега вече минавам без никакъв, а иначе св. Валентин и у нас не е много тачен празник, по-скоро Трифон си празнувахме, но тази година и това ще се пропусне с моите кърмения  Embarassed
Оооо успиването не стана никак, вдигнах я след един час пак е в кревата и мрънка, и ме ядосва и пак ще се наложи да излизаме няма как

# 614
Джина, питай тук тъкмо и аз да разбера това онова  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт