ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 690
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Едва ли някой ви е подарил помпичка за вода на Девин за 8 март. Че на мен такива неща ми се подаряват  ooooh!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Не можеш да му отречеш, че е бил практичен поне.

Аква, само ме вкарваш в разходи значи....като кажеш, че има промоция някъде или че ще купуваш нещо и аз се втурвам да гледам, много са ми слаби ангелите значи.... сега си хаерсах две гащеризончета, ама да видим....то и трето си харесах, но за късмет нямаше размер от него.
Та да се включа към въпроса на Джина, ти от София ли си или си живееш в Ст. Загора - поне аз това подразбрах от горните реплики.

А наш Кристиян вече си папка добре, направо с желание като за втора седмица. И последните дни картофчето си го папкаше. В началото по-скоро не знаеше какво да прави, отколкото да не му харесва. Още плюе на моменти, ама като цяло съм доволна от него. feeding

И моя се опитва да е неромантичен, ама му се скръцва със зъби. Последните години си разменяме шоколадови сърца за Св.Валентин.

Джина, това с кумата мислиш ли, че го прави специално за Бранка. Да не би просто да си е цапната жената и да си ръси глупости по принцип, а ти да го приемаш лично?

# 616
Ако искате да ви поръчам нещо не се притеснявайте, после мога да го метна по поща/еконт. Преди няколко години живеех в София, но сега съм в Стара Загора, даже и там не съм в момента, но това е друга тема  ooooh!

Мъхче, кремчето на Веледа за подсичане пробвали ли сте?

# 617
  • Перник
Току що Христо заспа в проходилката, прав, с облегната назад главица и без биберон  Shocked
Отидох в кухнята да мия съдове- връщам се, а той спи. Само го преместих в леглото му.

# 618
Привет момичета, много сте бъбриви!  Laughing
Днес при нас заспиването също стана по необичаен начин. оставих го по земята да пълзи, да се търкаля и отидох да мия шишетата. Като се върнах го намерих заспал по корем под масата в хола  Joy
За пазаруването от чужди сайтове аз само от там пазарувам бебешките истории, дрехи, шишета и всякакви щуротии. Поръчвам от АСДА, ТЕСКО, МАТАЛАН, МАДЪРКЕЪР. Качеството на нещата е в хиляди пъти по добро от намиращото се на БГ пазара. За цените да не говорим, че са си направо смешни.
Против подсичане аз ползвам само Судокрем. От как се е родил не сме имали проблеми. Само веднъж се зачерви от едни кърпи (Зелен Памперс) но с 2 намазвания всичко отшумя. Аз винаги като съм си в къщи гледам да го мия при смяна на памперса.

За Св. Валентин до преди да забременея го празнувахме с приятели по заведения. Подаръци си правим дребни (предимно аз ги правя де, спретвам по един колаж със снимки на Фотошопа и ги слагам в рамки и така  Mr. Green) Тази година обаче имам друга идея. Петък е, мъжът ми е на работа, мисля да направя хубава, изискана вечеря, да украся масата, да се облека и гримирам, да наконтя и малкия и той като си дойде от работа да го изненадаме. Сигурна съм че не го очаква  Heart Eyes Той иначе е адски НЕ романтичен, щом сама си избрах годежния пръстен, смятайте за какво иде реч  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но не ми пука, аз сама си правя романтиката  Laughing

Това резене от къде го купувате? Аз само съм го чувала  newsm78

# 619
резене съм виждала в Билла. А това са сайтовете ми се струва мн сложно- проследяване на пратки, получаване на колети, ходене по пощи  newsm78 Rolling Eyes

# 620
Дами, не е по темата обаче помощ   helpuu  Оказва се, че имам страшно много пърхот. Явно е от скоро и сигурно е от боята, до сега не съм имала. Подозирам, че е някаква реакция към боя или шампоан. Направо съм в шок. Моля, препоръчайте някакъв хубав и ефикасен шампоан против пърхут  Praynig

# 621
Аква, мерси за предложението. Аз се опитвам да не поръчвам. Mr. Green Иначе на малкия почти всички дрешки са му от Англия - ASDA,M&S,Tesco,от eBay  даже намаза няколко комплекта нови бодита. Направо съм пристрастена към онлайн пазаруването на бебешки дрешки. Само дето плащаме с картата на ММ, а той сега не е в БГ и предполагам, ще е много щастлив да получи смс, че е платил нещо.  Joy На бърза ръка ще ми се обади да провери "как сме".  hahaha

# 622
резене съм виждала в Билла. А това са сайтовете ми се струва мн сложно- проследяване на пратки, получаване на колети, ходене по пощи  newsm78 Rolling Eyes
Аз ползвам фирма посредник, която има адрес в Англия. Доставят ми се там нещата. После те ми ги доставят в БГ за 2,30-2,40 на кг като има вариант да си ги вземам от офиса им или да ми ги изпращат с еконт. Няма нищо сложно  Peace

# 623
  • Перник
Близначе шампоан Клеар със зелената точка. Аз съм много доволна от него

# 624
Близначе, Низорал?
   Тези тиквички, които давате на бебетата, домашни ли са?Катето много ги харесва, но запасите ми свършиха и се чудя, дали мога да дам купешка, ще я обеля по-дълбоко, ще я накисна в студена вода, но дали е сигурно все пак?
   И друго ще питам.В момента готвя пилешко с грах, дали утре мога да и дам от него, вътре има има само хубави неща - грах, картофки, бяло пилешко месо, лук, моркови, доматен сок, магданоз, олио и малко сол, не запържвам нищо?
   И последно, ще ви кажа колко и аз съм "изпърдяла", както казва Мъхчето.Преди няколко дена правя вечерния тоалет на Катеринчето - къпя, обличам, кърмя и я слагам в моето легло да спи.След няколко часа отивам да си лягам и я вземам, за да я преместя в нейното легло.Усещам, че ми мокри на дупето нещо, ама яко мокро, направо подгизнало, викам си - Абе досега Памперс не са ми пропускали, какво става? - Слагам я на повивалника да я вида, гледам - няма памперс.Толкова съм изтрещяла, че съм забравила да му сложа памперс на детето, трето отглеждам, досега такова чудо не ми се беше случвало... newsm78

# 625
  • София
gemavar, може да звучи налудничаво, но съм сигурна, че отношението е спрямо Бранка- били сме в големи компании, имало е много деца, но моята е единствената, която я дразни с присъствие, да точно така, с присъствие, тъй като тя наистина нищо не прави Laughing
Аква, исках да попитам дали си поръчвала от тук:
http://www.aliexpress.com/
Мъхче, писах ти във ФБ.
Хора, за какво "резене" говорите, какво е това? newsm78
Флай, майка ми и прави на Маринка с купешка тиквичка. Peace

# 626
Gina L. , поръчвала съм от Али-то, малко бавничко идват нещата, защото са от Китай. Ти какво точно искаш да поръчаш? Трябва да се внимава с китайците, че имат много подвеждащи текстове към обявите...

Резенето е див копър, Жалина беше постнала инфо за него http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%B5

# 627
  • София
Хм, ми щеше ми се обувки и чанта, а пише, че доставката е безплатна Thinking

# 628
Флай  hahaha ще ме скъсаш, без памперс, та да свиква  hahaha
Тиквичките само в готово пюре, тия нещо не ми вдъхват доверие, но ти си знаеш.
Джине от този сайт снощи ММ ми разправя, как някъв си колега негов си поръчал телефон, който не дошъл около 1м той обаче поръчал втори път, и вторият път нямало проблем, само дето дошъл и първият с 3м закъснение, та сега го предлагал из работата да му го купи някой

# 629
Ох, не знам, аз съветвах Пина да не дава купешки патладжан, че не му е сезон, а така ме сърбят ръцете за тиквичка, че вече се чудя какви комбинации да правя.
А резенето е това:http://www.vihi.eu/rezene/, някои му казват и фенел, ние режем главата на много тънки филийки и я слагаме в зелената салата, заедно с рукола и бейби спанак, много ни харесва, но вкусът, както казах е специфичен - силен аромат на мастика.
Мисти, така е Peace

Общи условия

Активация на акаунт