Сега и рождения ден на детето ще ми вгорчи, усещам го!
И малко по малко не остана празник, който да ме радва.
. Стандартния срок за доставка е 60 дни след изпращането.

Ох, ще ме скъсате от смях! На Тедичка бебчето и било като вампир (или евентуално, перфоратор), сега пък на Мурмели - дракон.
Освен това се чудя и се мая, как точно диша тоз добитък, драконът, та чак дразни?
Аз май съм ви казвала, но моя веднъж ми подари една консерва царевица от Била и я определи като "романтична царевичка". Романтична, защото не съм му я била включила в списъка за пазаруване, но той като я видял, се сетил за мен, че обичам, и ми взел
Това откровение го получих, след като му се размърморих, че нищо романтично не прави за мен, а той тъкмо разтоварваше покупките 
, но бебо всичко си изяде, това детенце, милото, като е гладно, не отбира. А то е винаги гладно май 
Та сега сигурно един месец ще ям нещо, което ни мъ кефи, щото мъж ми и той няма и да го погледне, за дъщерята да не говорим 
Вчера опекох за втори път, то като зауха на печено хлебче, ммм.. Хапнахме аз и мъж ми по една,колкото да се потвърди, че са супер вкусни, останалите оставихме за бебо. И сега цял ден обикалям като хиена около таз чинийка и се чудя какво друго да хапна, че да не ги намушкам тез бисквитки 
Освен това, нали играта, цапането, рушенето, вдигането на шум изграждат творчески и свободен дух! 
)))

Варите ли го предварително или направо готово го пюрирате. Обаче аз не давам сама да гризе, затова питам само тези, които го дават с лъжица. 
Препоръчани теми