ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 457
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
greenorchid,дай един руски олигарх и насам ,че съм набелязала доста места hahaha hahahaХоди ми се в Южна Африка на мен,в Шотландия,в Бразилия.Да се вози в лодка по Амазонка е мечта на синът ми ,но с радост бих го придружила.Ето ,сега наближава карнавалът в Рио,ама кой да ме води...ММ не обича никакви празници и много ме дразни значи.На рождения ден на детето се прибира половин час преди да дойдат гостите ,щото нали ....какво толкова #2gunfire Подаръци не купува ,но раздава пари.На детето купува адски много неща и не можем да се разберем  #Cussing out Аз подаръци не искам ,нищо не ми трябва честно казано,толкова зле се чувствам и неугледна ,че всичко красиво би ме подтиснало.Най-много бих се зарадвала на ваучер за салон за красота.

Като гледам как правите домашни пюрета и чак ме лови срам ,че ме мързи една манджа да сготвя на детето Laughing Само купени давам ,Бебевита най се харесват ,но днес взех плодови на Овко,да видим дали ще се одобрят.Някой давал ли е манго newsm78 Одеве такова акане ми направи ,че беше намазал седалката на паяка чак,досега прах всичко.Мислех си за манго днес ,но знам ли да не го разхлаби повече  newsm78 newsm78

# 646
А бе, някой да е правил фотосесия при Калина Арсова?

Това ако е Калина ме снима, то препоръчвам с 4 ръце. Има и една фотографка тук от форума, на която съм огромен фен и ако дойда в София, то едната причина ще е тя да направи фотосесия на децата.

# 647
Аз два пъти давах манго, но от пресен плод, не от буркан. Вчера четох, че малко разхлабвало, че и аз не смея, след разстройството. Но яде и не се посра. Ака си, но обичайното.

Агнес, на коя фотографка си фен? Дай линк или име, да погледам?

# 648
  • София
И тук да благодаря на Аква за ценните съвети Hug На една милимунда съм да овършея поне няколко сайта, обаче се възпирам по обясними причини. Днес занулих кредитната карта /това не се е случвало мноооого отдавна/, платих сметките, накупих пюрета и сега като отида до книжарницата и до Кауфланд, ще ми останат оскъдни парички, с които да карам до другото майчинство.

# 649
Джина, от Алиекспрес повечето неща са с безплатна доставка, въпреки че се изхитриха и започнаха да слагат разни доставки. Аз предпочитам да купувам дрехи от Англия, но пък тези от Али-то са много ефектни, особено детските. Моят съвет е да видиш кога е китайската нова година и да си поръчаш поне седмица след това. Много им е странна системата на пощите. Като почиват по нова година и затрупват пратките и след това извозват първо новите, а старите ако остане място. Ако поръчаш преди празника, рискуваш много да чакаш.

greenorchid, аз не меря колко вода е изпил. Давам му, а той предимно дъвче биберона. Но се успокоявам с това, че още кърмя и че като се затопли, той сам ще увеличи количеството, което изпива.

# 650
Китайската нова година мина преди няколко дни.

# 651
Нещо не мога да и намеря страницата във фейса и си мисля, че може би я е изтрила. Във форума ника и е Диването и пуска понякога снимки на своите деца. Голям съм и фен просто.
Пина забравих да пиша и тука, че дъщеричката ти е едно прекрасно детенце  Hug

Аз в Джордж нищо не харесах пък  Crossing Arms бодита са останали само женски, а за баткото нещата ми се струват скъпички  newsm78

# 652
  • София
Дейзи, от сега нататък ми предстои пазаруване само и единствено за мен си Naughty То от тия деца, всичко на всичко откакто съм родила, нещата които съм си купила се броят на пръсти. Край. Иначе, това което харесах в китайския сайт са реплики Wink

# 653
Ох, аз кога ли ще се науча да пазарувам от такива сайтове? Ма то и какви пари, на едно майчинство съм....Иначе днес помолих в банката да ми направят карта Виза. Сега давам по 150 лв месечно за училищния автобус. Лятото обаче това ще отпадне и може да си поръчам някое парцалче.

Шампоан си купих на Клоран, за чувствителен скалп. Моят пърхут е породен от алергия към боя. Купих си и Себорал форте.

Данче, споко. И аз давам само купешки пюрета. Много рядко правя плодово. Но пък готвя за нас и един ден като порасне Боци, ще му пасирам от нашата манджа.

# 654
greenorchid В. в началото първите 3 месеца някъде, не искаше вода под никаква форма, но аз всеки божи ден си и предлагах, изведнъж нещо и стана и почна да пие по малко, но откакто захраних пие чай храносмилателен на хип, и тогава стана чудо, най-малко 250мл на ден си изпива между храненията, по време на сън, ако се събуди и т.н.
Данче спокойно и аз давам готови, но не от мързел толкова, колкото от мои си разбирания, само банан и авокадо давам домашно приготвени. Картофите така или иначе не ми ги яде, а на останалото не му е сезона.
Агнес аз пък толкова зяпах за женски бодита и нищо не видях, подходящо за възрастта. Embarassed

# 655
Джине, докато ти пишех ЛС, ММ искаше да взема детето и му викам - чакай малко да напиша нещо. После ме пита на каква тема съм писала дисертация, и му казах, че темата е "Онлайн пазаруване"  hahaha  Mr. Green

Агнес, аз само 2 неща взех от АСДА. Едно палтенце за следващия сезон Есен/Зима и едно гащеризонче. Чакам си M&S да пуснат намаление на новите неща.

# 656
Там следващото намаление е юли мисля  newsm78 То и аз ще те чакам ако поръчваш  Blush да се наместя и аз. Забравих да питам всичко с парите ок ли е, че за сефте правя такъв трансфер. Да не взема да се изложа  Blush

# 657
Там следващото намаление е юли мисля  newsm78 То и аз ще те чакам ако поръчваш  Blush да се наместя и аз. Забравих да питам всичко с парите ок ли е, че за сефте правя такъв трансфер. Да не взема да се изложа  Blush

Всичко е ок, споко. Според мен и преди Юли ще има поне код или някакво намаление за 1-2 дни  Mr. Green

# 658
Следя им темата, та ако има нещо предполагам ще пишат там. Те пускат от дъжд на вятър за по 20% но пък качеството им наистина си заслужава. Сега въртя струвам и общо взето Ого е пременен с има няма 5 бодита  Mr. Green Други не признавам  Whistling Чак ме е ад, че не поръчах повече пък и от един вид да бяха.

# 659
Пусни някоя снимка да го видим Ого колко е пораснал. Вчера като гледахме с малкия клипчето с Ю. се върнахме и на това с Ого и Зар  Heart Eyes . Порадвахме се и на Лазар и танца му  Grinning , на Кимон и Ясон, както и на едно друго сладко бебе, дето се смее на балон  Hug

Общи условия

Активация на акаунт