Ходи ми се в Южна Африка на мен,в Шотландия,в Бразилия.Да се вози в лодка по Амазонка е мечта на синът ми ,но с радост бих го придружила.Ето ,сега наближава карнавалът в Рио,ама кой да ме води...ММ не обича никакви празници и много ме дразни значи.На рождения ден на детето се прибира половин час преди да дойдат гостите ,щото нали ....какво толкова
Подаръци не купува ,но раздава пари.На детето купува адски много неща и не можем да се разберем
Аз подаръци не искам ,нищо не ми трябва честно казано,толкова зле се чувствам и неугледна ,че всичко красиво би ме подтиснало.Най-много бих се зарадвала на ваучер за салон за красота.
Одеве такова акане ми направи ,че беше намазал седалката на паяка чак,досега прах всичко.Мислех си за манго днес ,но знам ли да не го разхлаби повече
На една милимунда съм да овършея поне няколко сайта, обаче се възпирам по обясними причини. Днес занулих кредитната карта /това не се е случвало мноооого отдавна/, платих сметките, накупих пюрета и сега като отида до книжарницата и до Кауфланд, ще ми останат оскъдни парички, с които да карам до другото майчинство.
бодита са останали само женски, а за баткото нещата ми се струват скъпички
То и аз ще те чакам ако поръчваш
да се наместя и аз. Забравих да питам всичко с парите ок ли е, че за сефте правя такъв трансфер. Да не взема да се изложа 
Чак ме е ад, че не поръчах повече пък и от един вид да бяха. Препоръчани теми