ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 454
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Мисто и Дейзи, много мерси за съветите. Ще го започна и аз, да видим.

За онлайн пазаруването и аз съм пристрастена. Даже с мм се карахме вчера .... карахме се е силно казано, защото той е голям добродушко и никога не повишава тон .... Та разправихме се, че даже и като не мога да излизам (тук са големи ветрове и наводнения в момента) пак успявам да харча пари Simple Smile)

М&С и на мен са ми любими. Една приятелка ми каза, че и били парцаливи, а аз пък съм доволна от почти всичко. Само на мм бях поръчала едно пролетно яке от намаленията, което е без джобове и съответно супер непрактично. За първи път виждам мъжко яке без джобове между другото, не беше ми минало през ума да гледам има ли джобове или не.

От Алиекспрес не съм поръчвала. Там може ли да се плаща с дебитна карта или пейпал?

Агнес, ЧРД на патерица на твоя мъж.

Аз по фейсбуците много не влизам и нищо не качвам, но все пак да попитам как да се добавя в групичката ви?

Баничарката, ти да не би да си истинска баничарка? Ако си, моля метни една рецепта за банички (от онези купешките), че много са ми се прияли, а няма откъде да си купя.

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 18:06 от greenorchid

# 661
Данче - ами направо давай мейла на мъжа ти да му кажем какво искаш:)

Направо си пожелаваме тук това онова за празниците - св. валентин, 8ми март и тн и опалянка един ден случайно мъжете ни получават мейл - едно птиченце ми каза, че жена ти иска екскурзия/дрешка/бельо/масаж/ваучер за салон за красота или там каквото сте си избрали:) Може пък да проработи Simple Smile
Грийнорхид - извинявай, че чак сега ти пиша, но и ние сме имали рани по дупето от подсичане. Оправих я така- никакви мокри кърпички и стоене поне по 20тина минути по голо дупе няколко пъти на ден. За два дена се оправи. И яко судокрем, но ми се струва, че той по-скоро облекчава. Пробвай и това, ако не са ти го казали вече или не си го пробвала.
Вода - аз давах в началото, сега вече не. А, то сега трябва. Ох, много съм проста. Започвам, защото не е хубаво за детенцето.

Моля ви кажете за авокадото, защото искам утре да го давам вече.
Както и разяснения около кашите следобед. Кога, каква? Много трудно им разбирам на немските кутии и не мога да съм напълно спокойна какво давам.

# 662
Аз каши давам всякакви. С глутен, без глутен, с мляко, без мляко....всякакви. Авокадо като правя първо малко го варя и после пасирам. Обаче напоследък попаднах на едно, което е супер горчиво  Sick На някой да се е случвало?

Днес ходихме на консултация, но се оказа че докторката ни след един месец отпуск още я няма. Била много болна и щяла да се оперира. Замествала я друга, но тя си била тръгнала. Та се върнахме без консултация. Утре ММ го няма, та чак в четвъртък. Купихме на Боци за мини рожденното денче една ябълкова торта и се прибрахме.

# 663
  • София
Авокадо, банан - само сурови давам, пасирани/намачкани.

# 664
Здравейте момичета!
Гърл, благодаря за отговора, дано и при нея да подейства и да я облекчи малко.
Вода давам често, но изпива около 60-100мл.
Червена чушка, печена от фризер дадох около 2 седмици след старта на захранването, не се прие добре, трябва пак да пробвам.
Близначе, май ще делим първо място по подарък, на мен ММ ми е подарявал стайна антена за 8 март  Laughing

# 665
Авокадото и аз го давам сурово, много добре се приема. С банани го давам аз, мангото по същия начин.
Каши давам по всяко време, всякакви. Аз правя така сутрин давам мляко с бисквитки или каша, на обяд зеленчуково пюре (месно или само зеленчук). С обяда обикновено давам и жълтъка (през ден ни е той), след обяд плод и каша, на вечеря пак зеленчук и преди да заспи каша или пак мляко с бисквити. През другото време се праскат поне 2 шишета АМ и през нощта още 2. С две думи малка ламя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 666
Жалинка, много благодаря. Не съм пробвала, но ще пробвам. Звучи логично, но кой да се сети. Сега си спомних, че ЛЛ беше казал на първия бебешки преглед, за да не се подсече да го оставям по голо дупе поне по половин час на ден. Да, но тогава той пишкаше и акаше нон стоп, та не го направих. Сега ще пробвам.

Авокадото и аз планирам сурово да го дам. Добре пасирано и ще го разредя с водичка или мляко, ако е гъсто. Кашите още не съм ги започнала и не мога да дам съвет.

# 667
  • София
Брей, то излиза, че ММ бил един на ... милиони  Laughing Е, това ще ме накара още повече да си го ценя. Много ми е романтичен, пък това ме кефи, защото и аз съм. Умираме си да си правим изненади и сме си намерили и повечко поводи за празнуване през годината  Laughing А и знаем къде точно да се "погъделичкаме" един друг...
Скрит текст:
Най си умираме да се забием само двама в някой спа комплекс и по цял ден в леглото - в басеина - в жакузиту  Crazy Секс, глезотийки, масажи и влюбени погледи. И много торти  Laughing

Иначе, и той е имал един фал в поздравяването, ама аз такъв фасон му врътнах, че повече не е посмял  Mr. Green
Скрит текст:
Беше още в зората на връзката ни. 8 март сутринта. Дечицата, милите, взели ми по зюмбюлец от вечерта, скрили ги, и сутринта ме будят с поздрави и цветенца. А той... гледам, го, че почна да тъпче на едно място. Казва: "Е, аз моите цветя ще ти ги поднеса вечерта..."
- ТАКА ЛИ??????? Е, страхотен празник ще ми направиш. ЙЕС, ще изкарам страхотен ден: от сутринта ще гледам как всякакви мъже купуват цветенца, как жените се возят в транспорта с цветенца, после на работа някой заблуден колега ще ми подари цветенце, а вечер най обичам гледките, когато млади костюмарчета излизат от цветарските магазини с букети, колкото моя апартамент. Пък моят мъж ще ми подари цвете вечерта. О да, това трябва да ме накара сигурно цял ден да мисля за него и да тръпна за мига  newsm77

Тоя са парализира и не знае, кво да стори (цветята няма как да се материализират  Mr. Green)  
А аз си хванах децата под мишница да ги заведа на училище.
Той изскочи преди нас, предположително - към магазина. Вървим с децата към трамвая, когато чувам някъде далеееч да ме викат. Обръщам се - моят тича с букетче. Правя му знак да не си прави труда, забързвам крачка и яхваме трамвая с децата, без да се обърна повече.
Вечерта се прибирам още по-бясна  Rage Не стига, че гонил-недогонил, ами и едно звън не ми направи цял ден, едно "извинявай, обичкам те" да каже! И само си представям по пътя към блока как ще летят мъжки вещи през балкона!
Качвам се на етажа - какво да видя - моичкият стои пред апартамента, ама на един крак. Другият гипсиран. В ръцете му - жалко подобие на цветя, на които явно е било обяснено всичко, що е трябвало да обясни на мен  Mr. Green
Счупил си крака, тичайки да ме догони. Ама и ключовете си забравил.
Гузееен. Та, и аз загузнях, прибрахме се и запомнихме празника 8 март завинаги  hahaha

Мъхче, ама бива ли баш ти... нима не си чувала за чудодейните лечебни свойства на невена? Всичко, що съдържа настойка от календула, би свършило хубава работа за дупетата.

Джине, и аз съм пазарувала от Али-то. Готини са им цените, доставката безплатна, а и Аква дето казва за врътката над $20 - така е. Всички търговци разбират английски, па и отговарят доста сносно  Peace От там зная, че техника е рисково да се пазарува, ама с реплики проблеми не съм имала. Е, боклученца са си, нали - да не очакваш. Все пак това са китайски реплики!
А има и още един сайт, мен той по ме кефи, щото по-голям дъмпинг на цени има, а и сайтът служи за гаранция, следи си търговците и ако се оплачеш, че не си получил стоката, връщат ти парите - buyincoins.com  
Аз само с ПейПал пазарувам от Китай, не ща да оставям номера на такива места  Crossing Arms
Друго, което е хубаво - попрочитай коментарите на клиентите под стоките - могат да се открият доста полезни неща  Peace Руснаците пишат доста обстоятелствено, а и са изискващи клиенти, аз по тях се ориентирам.

Близначе, ако е горчиво, развалено трябва да е било авокадото  Thinking По-добре не го давай такова, да няма дрис-дрис.

Жалина, не се казва "проста майка", ами "изпърдяла"  Twisted Evil

Важен въпрос, моля за отчет:
Има ли бебета на навършени 7 месеца, които НЕ седят самостоятелно (без подпорка на гърба си)?

# 668
  • София
Подсечено дупе, ден трети: забелязва се леко избледняване на червения цвят и преминаване в ярко розов, пъпките спряха да се разпространяват към краката, но малки пъпчици се появиха по корема и гърба (вероятно от пуфиса). Прякора на Д. вече е "маймун". Да кажа на Терп, че искам рецептата за кремчето. Да благодаря на всички, които се включиха със съвети по темата. Момичета, много сте мили и внимателни, обичам ви!  Hug ДжинеHug

За вечерно хранене нали уж трябваше да остане само мляко? Аз ли пак нещо не съм разбрала? Чета тук за някакви бисквити...

Сандалич, все си мисля, че нещо по-хардкор ще трябва на туй дупЕ маймунско, но може пък тъкмо в простичкият "изпърдял" невен да се крие ключът от палатката. Ще побваме всичко по ред на номерата. А мъхлите утре стават на 7 месеца. Ели има голямо желание да седи, но трябва да се хване за нещо и хич не е стабилна. Деница се лигави и още даже не иска да стои по корем, примадоната малка. Ама сега, да я видиш, като й пари на дупето и не може да стои нито по гръб, нито седнала, драмата е грандиозна и определено всички съседи са известени за това! И изобщо, искам да се оплача! Колкото Елена е кротичка, нежно, усмихната и мила, толкова Деница е претенциозна, мрънкаща, гласовита и не-гушкаща се! А, и не ми обръща внимание, освен ако не иска нещо!

# 669
Сандалче, моето седи. Ама има и бая задниче  Mr. Green Но стои много стабилно и вече на пада изобщо.

Ох, ядосах се. Гледах че в Теско има намалени памперси. По-точно купуваш 2 пакета, третия безплатен. И му викам - ще поръчам, той не та не. Щял да купи от някъде евтини. Ми писна ми вече да взимам евтини и днеска да го сменям по 20 пъти щото пропускат. По-добре по-скъп, ама да го сменя днес 2-3 пъти. И сега мисля да поръчам, все пак са си мои пари и са майчинство. Нали ми ги дават точно за това, да купувам на бебето  Crossing Arms Пък и аз съм си навила поне веднъж да поръчам от чужбина памперси, каквото и да ми коства. Искам да се убедя, че са с различно качество.

Авокадото го пробутах на ММ. Той е всеяден домашен любимец  Mr. Green

Тези дни се сетих как Росито съвсем изчезна Sad Таничка, ако я видиш (ама то и ти изчезна !) кажи и да намине защото осезаемо липсва !  Sad

Мъхче да, вечерното ядене е мляко.

# 670
Аз си получих Амазонските памперси и на пръв поглед си изглеждат баш като.... памперси  Mr. Green Не виждам разлика. Това и очаквах честно казано. Обаче пък цената беше УАУ

# 671
Сандалка, моето бебе не седи самостоятелно.

# 672
Сандалич, мойто след дни ще стане на 8 месеца, изправя се сам и лази, но не седи стабилно седнал.

# 673
Дъщеря ми започна да лази на 1 февруари. Седи стабилно и се изправя, от легнала в седнало положение, от 1 месец. Няма още 7 месеца.

Зелена орхидея и Жалина, нарязвам авокадото на парчета по дължина и слагам в ръката да се яде сама. Омазва се (стиска силно), но се справя. Така давам и круша и ябълка (обелени). Не пасирам.

# 674
Някой има ли yahoo поща? Не мога да вляза в моята  #Cussing out

Сандалка, сега разбирам защо кремчето на Веледа има ефект - с невен е! Моя юнак е на малко повече от 7м и не мога да кажа, че седи стабилно, от няколко дни се поклаща по-малко, не се изправя от легнало в седнало, но прави опити  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт