Бурята~~La Tempestad~~Тема 5

• 32 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Кате,сега съм в Рая,но ще се върна,за да ви направя живота още по-спокоен hahaha

Поздрав Wink

# 706
Дами и господа,Химена с нова прическа,как ви се струва Thinking

# 707
Наваретко ти от щастие да не се гътнеш само hahaha че какво ще правим без теб hahaha..

Кате,аз съм за Peaceтя всякак е красива,а и в днешно време ги има екстеншъните...в случей че не се хареса..ноо малко вероятно Mr. Green..

# 708
Боже.... #Crazy,karltol3 , страхотно се радвам,че не просто успя да поздравиш Химена ,а и си успял да   я впечатлиш ! Peace
Да знаеш , благородно ти завиждам... yes.Ако аз успея да впечатля Уилям , няма да стъпвам по земята...но сигурно и с тебе е така.... Wink
Може да включиш и ром към почерпката...Ние, като не можем да впечатлим кубинския бонбон,....поне да  опитаме нещо кубинско!

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 22:26 от iss0o

# 709
Наваретко ти от щастие да не се гътнеш само hahaha че какво ще правим без теб hahaha..

Кате,аз съм за Peaceтя всякак е красива,а и в днешно време ги има екстеншъните...в случей че не се хареса..ноо малко вероятно Mr. Green..

ще си починем Joy Joy Joy

и на мен ми харесва,но нека изчакаме отговора на експерта в бранша,краля на Гуадалахара Joy Joy hahaha

Дами,хайде и ние да пишем нещо на Уилям,щом такива неща ги впечатляват Thinking Thinking

# 710
# 711
Хайде ето ме и мен,поосвестих се мънинко,доколкото е възможно разбира се...ходя ухилен до уши...направо не съм аз Grinning Grinning Grinning

Дами,време е вече да открием вечерта

Първо да се погрижим за трапезата..

по желание на клиента,нека е ром Wink

Да не забравя любимото синьо Джони на Катето Laughing Mr. Green Mr. Green

Наздраве!

# 712
Наваретов,муй биен,муй биен,само не разбрах как синьото Джони ми стана любимо,ти ме изкара някаква пияница тук Joy Joy Joy

Хайде да ви поздравя за започване на вечерта Party Party

# 713
Обаче,как гласувах в новата анкета,ще ме претрепите,но за разврата си не отива от мен Joy Joy Joyкакво да направя... Mr. Green

# 714
Наваретов страхотна почерпка,голямо щастие,ей....аз ако си представя,че получавам някак такъв сигнал на внимание от която и да е от платоничните ми слабости,място няма да си намеря.... Party

Обаче,как гласувах в новата анкета,ще ме претрепите,но за разврата си не отива от мен Joy Joy Joyкакво да направя... Mr. Green
Ужас,Кате...ще падна накрая Joy Joy Joy аз влизам в другата тема и си викам ,а нова анкетка и ще си гласувам аз уж Д+М=вечна неразделна любов...ама си викам,всички за тях ще гласуват,нека отдам заслуженото на двойката със сеансите Joy Joy Joy и гласувам и какво да видя още един развратен гласец hahaha hahaha hahaha и си казвам,има три варианта или Меги или ти или Хриси Joy Joy Joy Joy...ама клонях към теб...а ти си си и признала Joy Joy

# 715
Викаш няма начин да е Наваретко, той сега не стъпва по земята  Whistling

# 716
Викаш няма начин да е Наваретко, той сега не стъпва по земята  Whistling

Наваретко е на Наваретовата планета сега Joy Joy Joy и няма измъкване...какъв проблем създадохме на жена му се чудя аз... Mr. Green Thinking

# 717
На Наваретов...хич не му е до гласуване да ви кажа и дълго време няма да ми е Mr. Green

а Проблема на жена му си беше създаден вече необратимо Joy Joy Joy

Еми,аз и разврата...ръка за ръка си ходим Joy Joy и той не може без мен и аз без него Mr. Green
като гледам и вие сте си хванали кутретата минимум Joy Joy Joy

# 718
Уилям се появи!... Wink

william levy ‏@willylevy29  16m
Beautiful and relaxing day in the keys .... http://instagram.com/p/kK0asNlZrR/

NOVELAplay ‏@NOVELAplay  1h
Su amor tendrá que sobravivir a la furia de la maldad #LaTempestad PREESTRENO viernes14 20h @laSiete_tv @willylevy29

# 719
Уилям се появи!... Wink

william levy ‏@willylevy29  16m
Beautiful and relaxing day in the keys .... http://instagram.com/p/kK0asNlZrR/

И аз искам така пък Joy Joy Joy и домино мога да играя hahahaсамо уилям да ме вземе... Cry

докато сме на тема разврат,да ви поздравя отново hahaha

Общи условия

Активация на акаунт