Бурята~~La Tempestad~~Тема 5

• 32 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Еми,Свети,Сан..едно и също Joy Joy аз понякога се бъркам къде какво е като са близки Embarassed

Аз на Маргарита не съм била,но имам приятелка,която там си кара медения месец и съм гледала много снимки и видео...от романтично по-романтично е Heart Eyes...но за мен това не е от такова значение,ти само желание да имаш и присъствието на любимия човек....може и на стадиона Joy Joy Joy Joy

# 691
Дами,здравейте!

Не мога да стигна до вас и Химена Heart Eyes от игрите Heart Eyes

Кате за какъв романтизъм ми говориш..на този остров....аз Химена ще я водя и на остров роза,на остров карамфил или пък остров еделвайс...тя само да ме вземе Joy Joy Joy

Ама как ще бъркаш свети със сан..  Naughty няма да стане така,частните уроци по бг ще са ти задължителни Joy Joy Joy

# 692
Наваретов какви са тези острови Joy Joy Joy за първи път ги чувам...но може би аз не съм добре информирана Joy Joy

Аз казах ли ти,че при теб на уроци няма да стъпя,първо кожата ще си одера Joy Joy
и за какво ми следиш всяка грешчица само ooooh! Mr. Green

Дами,Наваретов тук е и програмата на игрите по бнт,аз специално график съм си направила кога кое hahaha
http://www.ndt1.com/article.php/20140206114354328

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 17:18 от La_TempestadFAN

# 693
# 694

Наваретов,ето го твоя човек hahaha,близнака hahaha

# 695

Последно Химена ноември беше на Латино грамите в Маями беше кондуктор заедно с Давид Сепеда

другият и стайлинг за церемонията

с Моли,мис Вселена 2013

# 696
Кате страхотни снимки Heart Eyesбезумно красива е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Но като казваш кондуктор,значи ли че дупчи билетчета на входа Joy Joy Joy Joy

# 697
Но като казваш кондуктор,значи ли че дупчи билетчета на входа Joy Joy Joy Joy

Наваретов,това е уникален въпрос Joy Joy Joy

кондуктор е водещ бе Joy Joyох горкото то как загрява думи нямам hahaha

# 698
Кате,по добре да загряваме късно,отколкото никога Joy Joy Joy

и като казах Кате..Дами имам нещо за вас,спам е
Скрит текст:

# 699
и като казах Кате..Дами имам нещо за вас,спам е
Скрит текст:

Оле,Наваретов... Joy Joyтук вече не те виждам ще бъдеш брутално начупен като "тоз талавизор"Joy Joy..като дойде Катето Joy Joy

това познахте ли си го hahaha hahaha

# 700
Тоз талавизор го знам,колко пъти ме поздравиха с него откакто излезе ooooh! Joy Joy

Наваретов искам тази вечер от теб ...богата трапеза и много пиене Joy Joy Joy

Личната дизайнерка на Химена,която се грижи за интернет профилите и приема повечето съобщения,днес ми е отговорила...Химена е останала трогната от обяснението ти и се радва изключително много,че има върли фенове толкова далеч,изпраща ти целувки и се извини,че не са писали по рано но като цяло били зарязали пощата Joy Joy Joy

# 701
Ей Кате верно ли и е останала трогната...леле сега така ще му порасне работата,че няма да се седи тук Joy Joy Joy Joy ужас,ама Наваретов наистина трябва да почерпиш Joy Joy hahaha hahaha

# 702
Ей Кате верно ли и е останала трогната...леле сега така ще му порасне работата,че няма да се седи тук Joy Joy Joy Joy ужас,ама Наваретов наистина трябва да почерпиш Joy Joy hahaha hahaha

Еми и аз по тази причина се чудих,дали въобще да го пиша Thinking това си е като запалване на факла...но...имайки предвид,че на мен досега нито Химена нито дизайнерката и не ми е отговаряла....абе какво да ти кажа пак се уреди животното ooooh! ooooh! ooooh!

дано поне почерпи като хората Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 703
Кате,наистина ли ....лелеееееееее ударих си шамар,за да съм сигурен,че не сънувам Joy Joy
ама така ли пише ТРОГНАТА Party Party PartyНАИСТИНА...олее това е страхотно,значи наистина,ме е прочела Party

Кате,Господ Бог си ,Императрица,акула,делфин,просто един път си,най-искрени благодарности  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet направо ме изстреля в рая Party Party Party

естествено че ще черпя,аз вече ще ви черпя перманентно,но ще изчакате до Гала вечерта

дотогава нещо лекичко..

# 704
Щом съм те изстреля в Рая,възможно ли ще е там да останеш,а ние простосмъртните спокойно да си продължим прибиваването на земята и в бг мама Joy Joy Joy

Наваретов това ако е лека почерпка...аз не знам гала вечерята какво ще е

да трогната пишеше,ако искаш да го чуеш на испански-токада hahaha

Общи условия

Активация на акаунт