Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Бифасилът си го поръчвам изгодно от ebay, но други двуфазни не съм ползвала, може би трябва да пробвам и по-лесно достъпни варианти.

Алена, последвах съвета ти от първия пост за махане на спиралата - първо с пръсти, измити с топла вода. Супер е, после ми трябват двойно по-малко памук и продукт да се доизмия.   bouquet

# 496
  • в 1001-та нощ
Yasmeen Hug много се радвам  Hug

Rovaniemi  Hug за моженето може, ама дали е изгодно  Blush

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 15:58 от a.l.e.n.a

# 497
  • На зелено
Yasmeen Hug много се радвам  Hug

Rovaniemi  Hug за моженето може, ама дали е изодно  Blush

a.l.e.n.a  Hug и аз мисля, че няма да е изгодно. Но просто се чудя, какво да взема след 2-3 седмици, когато този разтвор свърши. Ще взема може би двуфазен, но само за почистване на очите. Ох, уж следя темата от самото начало, а се връщам пак да чета и попивам идеи.

# 498
Момичета,напоследък имам ужасен проблем.Измивам лицето слагам лосион,матиращ крем и след няма и час кожата е ужасно мазна,незнам какво да правя вече,да не би да е от новите продукти които използвам(трите стъпки на Клиник),ползвам третият вариянт за мазна кожа,дори започнах да пропускам третата стъпка,защото мислех че може да да е от нея,как да се справя с това омазняване,по принцип със с мазен тип кожа,но такова чудо никога не е било ooooh!

# 499
sweety:), на мен ми звучи като пресушаване и дехидратиране, може би ти идват силни тези продукти. Аз също имам проблем с омазняването и по принцип кожата ми е ставала най-лоша, когато съм ползвала по-агресивни продукти. "По-агресивни" за всеки може да е различно, но на мен лично понякога по-добре са ми действали по-леки, по-универсални кремове.

# 500
Моето мнение/според моята мазна кожа/ е, че когато ползвам продукти за мазна кожа, те я изсушават, за да не мазнее, а тя компенсира с още повече омазняване. Rolling Eyes

# 501
Ами аз за кремове,си ползвам матиращ защото иначе положението е трагично,не е от него защото го ползвам повече от месец вече,по едно време кожата беше комбинирана,и след това изведнъж като почна едно омазняване ooooh!,не вярвам да съм пресушила,защото нанасям хидратиращи продукти,които компенсират,не мога да разбера какъв е проблема,но е доста неприятно Confused,пробвах и със измивен хидратиращ гел,тъи като се съмнявах дали не е от Клиник,но и с него е същата работа,даже маи е по зле...........

# 502
  • в 1001-та нощ
Възможно е проблемът да е и хормонален  Peace

Пробвай няколко дни да не почистваш с трите стъпки, като ползваш лосиона и крема, както и няколко дни да почистваш с трите стъпки, но да ползваш друг крем и виж как се държи кожата  Peace

Кои са кремът и лосионът след 3-те стъпки? Лосионът не е ли излишен след тях?

# 503
За лусиона имах предвид втората стъпка,не слагам друг,както споменах дори не слагам третата стъпка,тъи като имах опасения дали тя не е причината,но пак има омазняване,крема е матиращият на Лореал,не разбирам много от състава,но едва ли тои е причината newsm78

# 504
  • Berlin
Номер 3 ли ти е лосионът? Може да ти е много силен, той май е доста изсушаващ/излющващ.

# 505
Да номер 3 е,предлагаха ми номер 2 но аз поисках 3 защото още преди да ги купя кожата се омазняваше така,като се замисля,маи това започна откакто по интензивно започнах с миенето на лицето,тоест започнах да правя повече неща,преди миех със сапун,лусион и крем,а сега скраб,маска,сапун,лусион,крем,околоочен крем

# 506
Ох, извинявам се, но не мога - sweety лОсион! Поне 10 пъти само на последната страница момичетата написаха правилно думата, направо ми избоде очите този "лусион", пак се извинявам за отклонението  Peace

Има питане - някой ползвал ли е магнезиев скраб?
Нормално ли е да загрява кожата, да щипе и пари - всеки път като го ползвам е така и се зачудих Simple Smile
Пише да се стои 3-5 мин., аз едвам една издържам. Той буквално се разтваря на кожата ми  Rolling Eyes

# 507
sweety Simple Smile, за мен действаш доста агресивно  Confused Пробвай с 3те стъпки сутрин и вечер, а маската и скраба 1-2 пъти в седмицата.
Самсара, и на мен ми щипе и пари магнезиевата скраб гел, не по цялото лице, но наместа доста.

# 508
Алиена,не съм се изразила правилно,не правя всичко на веднъж,скрабта използвам два пъти седмично и два пъти седмично маска,през останалите дни само стъпките+матиращият крем,преди ползвах скраб значително по рядко,но се съмнявам тя да е проблема.

# 509
  • Berlin
Може би прекалено ти се изсушава кожата и затова така повече се омазнява,

Общи условия

Активация на акаунт