Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аз си взех почистваш гел на Ла Рош. И снощи забелязах, че не почиства добре. Имах размазана спирала на лицето и два пъти минавах с търках и не се махна. А гела на Гарниер веднага я маха. Какво да си мисля? Възможно ли е обикновения гел да е по-добър от медицинската козметика на утвърдена марка  newsm78

# 616
  • в 1001-та нощ
Явно имат различно предназначение - на Ла Рош - просто почиства, като сапун, а на Гарние е дегримьор  Peace

Очевидно първият е по-нежен и щадящ  Peace

Дегримирай с Гарнието, а с другия минавай накрая за баланс  Peace Предполагам на Ла Рош е с неутрално към кожата ph  Peace

# 617
Да, точно така е С неутрално ph  и не се пени. Веднага се забеляза разликата. Лицето ми е по-меко след Ла Рош. Така че наистина ще ползвам и двете. А вчера се бях приготвила да изхвърля Гарние  Simple Smile

# 618
Привет, мнения за този продукт имате ли: http://www.aderma.com/en/mon-visage/demaquiller-ma-peau-sensible/cleansing-lotion ? В сайта е записан в категория Make-up removing, така че ме интересува как се справя с напластени спирали и ФДТ. Laughing

# 619
  • Италия
Сега се сещам, че за ексфолиране на лице като тийнейджърка ползвах утайка от кафе   Crazy

Естествено, след като предварително съм почистила с дегримьор и тоалетно мляко  Peace

Много освежава и дава една руменина на бузките - като германче загубено в гората  Embarassed

# 620
Момичета,какво ще кажете за Пюр скин на Биотрейд?- http://biotrade.bg/pure-skin/pure-skin-siyaen-ten/?p=47&l=1&id=58
Ексфолиращия тоник съдържа 10% азелаинова киселина,алфа- и бета- хидрокси киселини с пилингово действие  Flutter

# 621
Моля, препоръчайте ми двуфазен лосион като Ланкомския. Иска ми се да пробвам нещо друго.

# 622
  • в 1001-та нощ
За купуване на място - Сефора имат техен, Mixa, мисля, че и на Нивеа съм виждала, но съм чела, че дразни очите  Rolling Eyes На мен този на Mixa не ми хареса, но на други им допада  Peace

На Ести Лаудер ми дразнеше  Confused

След Ланком - най ми допадна на Boots - No7, но го поръчвам с посредник и това малко усложнява, затова оставам на Сефора  Peace

# 623
  • в Кошера
Моля, препоръчайте ми двуфазен лосион като Ланкомския. Иска ми се да пробвам нещо друго.

Бюджетният вариант на Нивеа - съвсем приличен е, предвид цената си.  Peace

# 624
  • Италия

Бюджетният вариант на Нивеа - съвсем приличен е, предвид цената си.  Peace

Аз го ползвам този, но като че ли в старата опаковка беше по-добър  Crossing Arms

# 625
  • Berlin
Нещо повече можете ли да ми кажете за това -Clinique Turnaround Instant Facial?

a.l.e.n.a, честита рожба! Много радост да ви носи!

# 626
Честито и от мен Аленка!   bouquet  bouquet Най-най красивата мама!

# 627
И от мен честито, Аленка!!!  Hug  Hug  Hug

# 628
  • Пловдив
От темата научих да свалям маска с муселинова кърпа-пробвах и се оказа изключително добра идея!
Има голяма разлика да измиеш маската си за лице и да я премахнеш с муселинова(тензухена) кърпа!За тези който не са пробвали- горещо препоръчвам! Hug

# 629
СУТРИН без грим

1.Измиване на лицето с измиващ продукт за лице (гел,пяна каквото съм купила в момента...) със скраб гъбичка.
2.Ексфолиант,скраб или козметични трици.
3.Тоник,мицеларна вода,розова вода или салицилов спирт.

ВЕЧЕР с грим

1.Почистване на лицето с тампон за грим и тоалетно мляко и/или двуфазен дегримьор.
2.Измиване на лицето с измиващ продукт за лице и скраб ръкавичка.
3.Ексфолиант,скраб или козметични трици.
4.Маска - купена,домашно забъркана или просто с хума.
5.Тоник,мицеларна вода,розова вода,салицилов спирт или пилинг тоник.
6.Околоочен крем.
7.Крем - подхранващ,хидратиращ или с пилинг ефект.
8.Нанасяне на средство против акне върху пъпките.

В дните през които съм вкъщи и не нося грим си почиствам лицето по 3,4 пъти на ден и използвам които продукти са наред...обичам да си купувам по-много и да имам от всичко необходимо. Същото е и с косата ми - използвам куп неща Naughty Лично аз съм потресена от хигиената на моите познати, повечето от тях мият лицето си със обикновен сапун и се мажат с крем от супермаркета за левче. #Crazy Аз не съм свикнала така.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 00:56 от mishet0

Общи условия

Активация на акаунт