Приморско 2014 г.

• 81 810
  • 678
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Цитат
Не препоръчмам ресторанта срещу Шурелови - персоналът беше муден и 2та пъти ни объркаха поръчките.

Баси, тия сигурно са сменили персонала, миналата година всеки обед бяхме там, по-вкусна рибена чорба не бях ял. Винаги по 2 броя ядях. Нали за Лагуна иде реч? В Шурелови сме и ние, от 20-ти...след малко. Grinning

# 271
Понеже много ни се ходи на ММЦ ,но прочетохме доста негативни отзиви за х-л Бисер ,искам да помоля за впечатления ,скорошни или от по-отдавна ,всяко мнение е важно и БЛАГОДАРНОСТИ !

Явно ММЦ е толкова западнало ,че вече не е атрактивна дестинация както едно време .А плажа е чудесен и предполагам по-спокоен от останалите наблизо .
Явно изобщо си нямаш идея какво се случва в ММЦ,но пък държиш да напишеш нещо Sick ooooh!
Всеки момент ще отвори 4 звезден комплекс FORRESTER BEACH Laughing
Магнолиите /4 звезди/ винаги е бил пълен на макс, както и хотел Бисер Naughty
Хотел Бисер......ако не сте много претенциозни става.Но трябва да се подчертае,че хотелът е огромен и винаги е пълен с чужденци и българи Naughty Към него има включена закуска в ресторант Бисер,който ще бъде изцяло реновиран през 2015. Naughty Строят се и други хотели.В близко бъдеще ще е доста добре.
Хайде някои персони на които всяко мнение им започва с "баси" Sick ако обичат да не ми обясняват дали съм бил или не в приморско и да не ми отправят обидни квалификации,за да не сигнализирам на когото трябва Naughty

# 272
  • В уютен дом!
Хорааа, хайде спрете да изсипвате помия за този или онзи курорт.....
Всеки има мнение, на едни им е харесало тук, на други там, но така да се плюе е меко казано "грозно".

А за Приморско, аз лично ще кажа - или нищо, или само добро, хубав курорт, плажовете също, хотелите на нормални цени.
Това, което аз търся го откривам, ама не ми харесва, отивам на друга лудница с тройни цени!

# 273
  • София
Понеже много ни се ходи на ММЦ ,но прочетохме доста негативни отзиви за х-л Бисер ,искам да помоля за впечатления ,скорошни или от по-отдавна ,всяко мнение е важно и БЛАГОДАРНОСТИ !

Явно ММЦ е толкова западнало ,че вече не е атрактивна дестинация както едно време .А плажа е чудесен и предполагам по-спокоен от останалите наблизо .
Явно изобщо си нямаш идея какво се случва в ММЦ,но пък държиш да напишеш нещо Sick ooooh!
Хотел Бисер......ако не сте много претенциозни става.Но трябва да се подчертае,че хотелът е огромен и винаги е пълен с чужденци и българи Naughty Към него има включена закуска в ресторант Бисер,който ще бъде изцяло реновиран през 2015. Naughty Строят се и други хотели.В близко бъдеще ще е доста добре.
Хайде някои персони на които всяко мнение им започва с "баси" Sick ако обичат да не ми обясняват дали съм бил или не в приморско и да не ми отправят обидни квалификации,за да не сигнализирам на когото трябва Naughty

Чичовото ама силно се съмнявам дали си бил в Приморско щом ми говориш за река, дето се влива, гора....баси....така добре ли е, не ми започва изречението с "баси". На мене пъпа ми е хвърлен в Приморско бе брато. Тоя Форестър хотел да няма общо с ника ти, та сипеш негативни мнения....чук...оплачи се на Мая Манолова ако щеш.

# 274
  • София
Досега само четях, но след последното мнение на Forrester69, просто не се сдържах!
Не разбирам целта на коментарите на въпросния потребител, като толкова му е отвратително това "село" какво прави в тази тема изобщо? Създава провокации и буни духовете ли? Кой и в какво убеждава? Да си пише в темата за Китен и да не ни нервира тук. МОЛЯ.

В Приморско почивахме последно 2010 година. Бяхме в апартаментче, до Южния плаж. Като се има предвид, че бяхме с бебе на година и малко, беше ми шумничко (бяхме доста близо до лятното кино), но като цяло ми допадна. Градчето е красиво, уредено, има си всичко.
Последните 3 години почивахме в Черноморец, главно заради горесподеленото - искахме повече тишина и спокойствие. Само че там, градският плаж въобще не струва, и 2 пъти дневно ходихме с кола я до Тополите, я до Градина. И самото градче научихме наизуст, цените са му като в Приморско, общо взето само едното спокойствие му е останало.
Морето си е различно с всяка година, една година е чисто, в другата следобяд излизат водорасли  и щипалки, общо взето гаранция няма. Миналата, 2013-та всеки ден бяхме на различен плаж на юг, до Синеморец стигнахме, следобяд навсякъде беше едно и също. Водорасли. Големи хора сме, всеки си преценява какво търси и къде да отиде. Надявам се четящите тук  да не вярват на глупости, всъщност то си личи по стила на писане и хилядите емотикони. Едва ли някой възприема подобни "излияния" сериозно.
Точно пък Китен да не ми го хвали въпросният г-н, защото както споделих, доста плажове обиколих последната година, и не само, и единият им плаж беше отврат - пясъкът сив като пепел, едър, няма отмиване, сган, гмеч, никаква свободна зона, в морето КАМЪНИ. Счупих си пръстите и ноктите, нито можеш да плуваш, нито деца да пуснеш, нищо. От центъра им съм също много разочарована. Няма къде да седнеш, чалга и кич. Не съм влязла да го пиша в Китен-ската тема, обаче. Naughty

Тази година сме резервирали в  Шурелови, другата седмица по това време ЖЗ сме там, ще споделя повече подробности. Много моля тези, които имат впечатления оттам да кажат повече подробности - къде са ходили на плаж, колко минути е до Северния, какво му е действителното състояние в момента, свободната зона голяма ли е, и т.н.? На въпросния не съм била досега, само съм минавала покрай него на разходка. Имаше доста заведения над него, а на самия плаж има ли някакви, и какви са цените? Пътят до него май не е асфалтиран?

Перла съм го запомнила обаче. Любим. Няма такъв плаж. Heart Eyes

Спирам, че много дълго стана. Надявам се само да се върнем здрави, много ме е страх от ротавирусни истории. Ние ги почнахме нещо на Сф територия, дано се оправим до една седмица. Tired
На всички запътили се към Приморско желая слънчево лято и незабравима почивка. Hug

# 275
  • София
Цитат
Тази година сме резервирали в  Шурелови, другата седмица по това време ЖЗ сме там, ще споделя повече подробности. Много моля тези, които имат впечатления оттам да кажат повече подробности - къде са ходили на плаж, колко минути е до Северния, какво му е действителното състояние в момента, свободната зона голяма ли е, и т.н.? На въпросния не съм била досега, само съм минавала покрай него на разходка. Имаше доста заведения над него, а на самия плаж има ли някакви, и какви са цените? Пътят до него май не е асфалтиран?

Може да се засечеме, групата сме от 20-ти. На плаж - само Перла, отсам кея с рибарите, от другата страна в началото е по-закътано и се събират водорасли, но на 40-50 м в посока Перла е екстра. До северния пеша от Шурелови е сигурно 15 мин.лек ход, но не ти го препоръчвам, по бурно е, респ. по-често има жълт флаг. Само Перла е истината. Южния е далеко от Шурелови. Пътят не е асфалтиран, колата ми миналата година за 10 дни стана ужасен ужас. Това му е кофтито на Шурелови, другото е, че басейна в някакъв следобеден час някъде около 15,30-16,00 часа става на сянка.  Заведения-срещу Шурелови е хотел Лагуна, миналата година готвеха страхотно, обядвахме няколко пъти, обаче по-горе в темата нещо се оплакваха, явно са сменили готвач, персонал. На 100 м от портала ли входа ли, не знам как да го нарека, дето се отива за Перла имаше заведение, беше винаги фул, там също хапвахме няколко пъти, също е добри цени. На самата Перла имаше заведение пак с прилични цени, около 3,50-4,00 кинта готвено, супа 1,80-2,00 кинта. Бирата не знам как върви, имам си хладилна чанта заредена, банския може да си забравя, хладилната чанта никога.

# 276
Имахте ли проблеми с пътя? Гледам, че по новините са давали километрични задръствания около Бургас, чудя се дали да тръгваме по - рано.
А от София по магистралата до Бургас има ли някакви ремонти, където също бихме могли да се забавим? А и ще пътуваме през нощта петък срещу събота, може би ще има повече движение  Thinking
Не искам да си спомням преди 2 години, все още нямаше цялостна магистрала, около 3 часа видяхме на Петолъчката. Около 12 часа ни беше пътя от София до морето  Mr. Green Не ми се ще да се повтаря това  Crossing Arms
Таа имахте ли някакви проблеми?

# 277
Nellyani, в кой хотел сте,какви са цените?
Резервирахме в една от Перлите за 53 лв. на ден за ОЛ. Офертата е No Name, но в която и да се паднем , всичките са близо до плажа. Моите изисквания бяха да има басейн и да е близо до плажа хотела , в който ще бъдем. Предпочитам ОИ с две деца, едното от които си е в бебешка възраст още, за да избегнем търсене на заведения за хранене,  чакане за обслужване и т.н. . ще пиша отзиви, когато се върнем.
Nellyani И аз съм с резервация със същата оферта с нетърпение ще чакам отзиви. Simple Smile

# 278
  • София

Ако имах идея какво се случва ,нямаше да пускам питане , а си направих извода за западането ,щото дълго време никой нищо не каза и е логично да си помисля че не е посещавано .Не очаквах точно ти да отговориш ,а някой нормален човек с реални впечатления ,полза никаква .Не си прави труда да отговаряш ,няма да те чета .

# 279
Аз запазих от Продавалника за 35 лв на вечер за трима. Има много предложения там. Ако ви е от полза, може да ги разгледате. Това във връзка с нощувка до 35 лв...

# 280
Аз запазих от Продавалника за 35 лв на вечер за трима. Има много предложения там. Ако ви е от полза, може да ги разгледате. Това във връзка с нощувка до 35 лв...

Леле, в Продавалник вече и нощувки ли продават  Joy hahaha
Чак сега разбирам...

Иначе на мен вече 2 пъти ми отказват резервация за Перлите No name  Rolling Eyes Shocked
Нямало места за нас, явно защото и двете деца трябва да са безплатно...  Thinking

# 281
6tastliva - аз затова го написах, защото много хора нямат идея, а има много квартирки 😊

# 282
  • София
Цитат
А от София по магистралата до Бургас има ли някакви ремонти, където също бихме могли да се забавим?

Това което ми мина покрай ушите от едни новини, някъде около 10-ти км до Сф има ремонт, след това около Пазарджик и трети ремонт някъде над Бургас, Ахелой ли беше не помня. Дори тия дни пак по някоя телевизияговореха, че по-бързо щяло да стане по подбалканската, аз обаче не мисля оттам да минавам.

# 283
  • в сърцето на държавата
Отзиви за хотел БОНИ -ПРИМОРСКО?     Конкордия Плаза??   НОРТИК 2???

# 284
Здрaвейте!Някой може ли дa сподели мнение е Хотел Конкордия Плaзa 2 и по специaлно дaли си струвa пълния пaкет(с ъс зaкускa и вечеря).Офертaтa е примaмливa  ,но  сечудя дaли хрaнaтa е добрa

Общи условия

Активация на акаунт