Приморско 2014 г.

• 81 732
  • 678
  •   1
Отговори
# 360
Моля за отзиви за Хотел Синята Лагуна, имат ваучер за намаление, изглежда ми прилично и чистичко Simple Smile)))

сторм, много съжалявам, че сте разочаровани, ама гледах снимките-еее ужасно е просто, а доста скъпо  Confused подай оплакване задължително и проверка, може да ти върнат част от парите поне  Peace

Синята лагуна е срещу северния плаж и е близо до вход , а може и през дюните. На мен не ми хареса иначе поне отвън. Беше пълно с хора , но...ми някак соц е много . Наблъскани са и си гледат едва ли не в стаите . Терасите са тесни. Нямат преграда или отстояние дето да ти дава спокойствие. За тези пари потърси друго има предложения по сайтовете. Според мен де
За Сторм няма как да му върнат парите((( Трябвало е веднага да слезе и откажат да се настанят и поискат друга стая . Това е някакъв икономичен вариант или и аз не знам . Видях снимките. За 60 лв при това не ОИ не е честно ((. Обикновено в хотелите в Приморско хората се стараят , защото има много и е конкуренция , но тези Перли май много се харесват и ...
Жалко наистина. Човек цяла година чака да отиде със семейството и ....
Не ходете в Перлите в Приморско! Поне мое мнение.Има други хотелчета около тях с чисти и широки стаи и на по-добри цени. Наистина не заслужават 60лв дори и без екстрите като мравки, тесни стаи, олющени плочки и др- Това с ключът беше върхът(((

# 361
Много се извинявам, но нямаше къде да ме настанят с по-добри условия. След разговор с комшиите от двете ми страни , се оказа, че във всички стаи има мравки, всички са тесни.Поисках среща с управителя, ми нямаше го. Стана ми жал за момичето на главната рецепция, то се разрева. Не съм простачка и  не мога да имам резервация за Перла 3, а да се настаня в Перла 1 или 2, едната от която е 4 звезди. Не съм го и искала.
Резервацията ми не е икономичен вариант. Исках 3 звезден хотел  (тоест поносимо сносно, без лукс) на база НВ. Направих си директна резервация през туристическа агенция.
Това не ми е основната почивка. Слава богу. Но ме е яд как зарибяват хората с една оферта No namе за всички хотели на Перла, пък си набутват непродаваемите стаи на Перла 3. Храната обаче и обслужването в ресторанта е едно и също, дори и тези на ОИ.

# 362
storm76 това е отвратително! Вие с No Name ли бяхте? Останала съм впечатление, че не сте, но може и да греша.
Според No Name офертата, настаняването е в двойна стая 2+1, което според сайта им е Перла 3 или Перла Плаза: "В хотел Perla Beach I и II двойната стая е за 2-ма плюс 2-ма души. В Perla Beach III и Perla Plaza двойните стаи са за 2-ма плюс 1 души."

Странно е, че разликата в цената между Перла 1&2 и Перла 3 е само 8лв за нощувка със закуска, а HB и ОИ е 11лв, а разликата в стаите, размера, мебелите и чистотата е огромна.

В Перла 1 камериерката почистваше ежедневно, много мила и внимателна. Съобразяваше се кога излизаме на плаж, кога се връщаме щурчо да спи. Чаршафи се сменяха през ден, а хавлиите всеки ден, освен ако не сме поискали друго. Стаята е доста голяма, широка и комфортна дори за 4 души. Мебелите са нови и удобни.

Моите единствени забележки са:
- към персонала в "стола" - държат се точно като в столова от соц. време, а самочувствеито им е като на служители от балкантурист през 80те години.  Особено на "мениждърите" на смени.
- към качеството и разнообразието на храната. На закуска имаше уж много неща, а в същото време едно и също. Толкова ни омръзна, че започнахме да пропускаме закуски.

Ние бяхме само с нощувка със закуска и си доплатихме една вечер за вечеря. Едната отговорничка на ресторанта, не даде на детето вода да си сипе от машината, щото не сме били ОИ. Ами аз си доплащам и ако искаха да ми вземат повече, но да ми включат всичко, което така или иначе се предлага в ресторанта в този момент. ooooh!  

Не повторихме с вечеря там!

В Перла 3 бяха настанени огромна група спортисти (Киокошинкай), а след като си отидоха дойдоха големи отбори по радиоориентиране или подобно - от Чехия, Словакия, Германия, Русия, България, Полша, т.н. И понеже очаквах, че хотела е приличен, макар и видимо по стар дори отвън и се чудих как добре са ги настанили. Сега разбирам защо! Whistling

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 22:22 от shrekie

# 363
аз както разбрах в Перла 3 Сторм е платила 60 лв за нощувка ,закуска и вечеря
еми извинявайте ама.... това , което са предложили , че и сладолед детето не могло да си вземе дори и платен, стаята на какво прилича и храната дето са предлагали...това не отговаря на тази цена дето искат Самозабравили са се((( Ми ние за 24 лв също със закуска и вечеря, получихме много повече и стойностно обслужване в един хотел там. Пък и денонощно имаше на рецепцията човек , а хотелчето не е голямо. Като видят , че има някъде интерес и хората ги търсят и почват да се самозабравят. Това повлича и другите  хотели, а хората си търсим други дестинации.Жалко!!!

# 364
storm76 това е отвратително! Вие с No Name ли бяхте? Останала съм впечатление, че не сте, но може и да греша.
Едната отговорничка на ресторанта, не даде на детето вода да си сипе от машината, щото не сме били ОИ. Ами аз си доплащам и ако искаха да ми вземат повече, но да ми включат всичко, което така или иначе се предлага в ресторанта в този момент. ooooh!  

Не бях с No name, а директно резервация за Перла 3, защото ме устройваше настаняване  в 3 звезден хотел, в какъвто мислех, че ще попадна.

Това с "недаването" и табелките АИ беше хита. Аз проклетите топка сладолед и наливна бира исках да си ги платя, мамка му, ама не стана - не се предлагали за настаняване НВ. Простотии.

# 365
Мнения и препоръки за ММ комплекс ?  newsm78 Thinking Thinking

# 366
  • България
Бедствено положение в Приморско! Река Ропотамо е преляла:
http://m.blitz.bg/news/article/279485

Дано да няма пострадали!

# 367
Това южния плаж(( То много високо корито има реката там , за да прелее(( Какво става тази година с това време...((

# 368
Това южния плаж(( То много високо корито има реката там , за да прелее(( Какво става тази година с това време...((
Sad с времето да, природата я съсипваме и тя ни връща явно; но основното е неизпълнени задачи и неуредици на община, държава и т.н., направо не е за говорене.......дано няма пострадали поне  Praynig

# 369
Здравейте,как е в Приморско след дъждовете,има ли много щети?

# 370
  • Пловдив
Тези, на които ни предстои да ходим в Приморско, не знам какво ни чака. Хотелът, който ние сме резервирали е до Дяволската река  Confused

# 371
  • Велико Търново
А в ММЦ дали има поражения  - с комплекс и по плажа?

Ние в неделя заминаваме за новия хотел Форест бийч ( реновирания Нептун) , за който няма никаква информация още,  даже реални снимки няма по сайтовете на агенциите, които го продават - само 3D визуализации.

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 10:25 от flavi

# 372
  • Пловдив
Има тема за обявеното бедствено положение в Приморско - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=790979.0;topicrefid=14.

# 373
  • София
Привет от мястото на събитието. Страшничко беше тази нощ, не бях виждала такова чудо в живота си, порой, град Shocked, ураган, целият хотел се наводни. В Шурелови сме. Хората на горните етажи бяха по - пострадали, на 2-рия само мокета се намокри. В момента не вали, но всичко е във вода. Предполагам центъра и почиващите около Южния плаж са по - зле, тази част е на високо. Надявам се бързо да се нормализира ситуацията. Не е чак толкова страшно, колкото се тръби. Към тези, на които им предстои да идват в Приморско (и моите родители в това число, ще останат идната с децата), да запазят спокойствие, всичко ще отшуми дотогава.

За хотела.. всичко е нормално, има нещо вярно, че е позахабен вече и си плаче за освежаване, но чак такава фрапираща мръсотия, каквато се описваше по - нагоре, няма. Като пристигнахме наистина видях една паяжина и помолих момичето, което чисти да я махне и да се огледа за други. Embarassed Аз съм си такъв човек, че като има нещо, което не ми изнася, си го казвам. Не търпя да си правя експерименти и не трупам негативи. Вчера докато бяхме на плаж бяха чистили, даже ни бяха измили съдовете, беше пускана прахосмукачка. Сменят кърпите. Голямо предимство е кухнята, има си всичко и за деца е много удобно. Това, което никъде не прочетох и не очаквах се оказа МУЗИКАТА от 9-11 ч. всяка вечер, от отсрещния ресторант Лагуна.  Twisted Evil Много неприятна история, особено първата вечер откачихме. Снощи беше доста намалена данданията. Общо взето, лудница си е в Приморско, на свикналите, като мен, на по - спокоен тип почивки, им идва малко в повече цялата тази суматоха. Пълно е с чужденци. Пълно. Една чехкиня ни подари дюшека си, на плажа. Grinning
Досега сме хапвали във Вълчан войвода, на съседната улица, нормално е като цени, готвят вкусно. По надолу от него видяхме снощи още по - евтино и беше фул, ще го пробваме тези дни как е като кухня.  По пряката от нашата улица Оазис, до съседната има някакви чешко-словашки ресторантчета (няма меню на бг) седнахме там и веднага станахме. Омлетите им бяха по 9 лв. ooooh!
До снощи времето беше чудесно, Северният плаж е езеро, много чист и много плитък. Това, че имало камъни и течения, и ветрове са пълни глупости. След шамандурите водати ти е малко над кръста. Няма водорасли, медузи, щипалки и караконджули. Много чист, заведенията са на нормални цени също. Супите по 2 и нещо. ММ го хареса, а той е много претенциозен на тема плажове, така че е показател. Simple Smile

Това се сещам за момента, като се оттече всичкото това чудо вода и стигнем отново до плаж, пак ще се включа.

# 374
  • София
Леле мале, от неделя и ние сме в Шурелови. Дано се оправи ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт