Приморско 2014 г.

• 81 739
  • 678
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Дано..

# 376
Олче, този пост много ме успокои. Благодарим ти! Ние сме в последната седмица на август в друг хотел до северния плаж...има доста време до тогава, но много се радвам да чуя, че плажа е хубав Simple Smile

# 377
А в ММЦ дали има поражения  - с комплекс и по плажа?

Ние в неделя заминаваме за новия хотел Форест бийч ( реновирания Нептун) , за който няма никаква информация още,  даже реални снимки няма по сайтовете на агенциите, които го продават - само 3D визуализации.
Няма снимки,защото не е готов целия Naughty
Само една част отвори на 8 юли,инак всичко е в кал около хотела/не заради бурята,а защото има работници навсякъде от 6 сутринта Sick ooooh!/
И къде ще ядете?в мизерния р-т Бисер ли?
Приятна почивка Laughing

# 378
  • Велико Търново
Благодаря за информацията ! Simple Smile Много мил и позитивен както обикновено Simple Smile

# 379
Утре тръгвам. Имам близки там - снимките, които ми пращат са покъртителни - змии по пясъка, отнесени заведения. Ама аз съм тъпа и упорита...

# 380
Утре тръгвам. Имам близки там - снимките, които ми пращат са покъртителни - змии по пясъка, отнесени заведения. Ама аз съм тъпа и упорита...
По новините казаха, че полицията предупреждава да не се пътува към Приморско, Созопол, Царево.

# 381
  • София

Ние в неделя заминаваме за новия хотел Форест бийч ( реновирания Нептун) , за който няма никаква информация още,  даже реални снимки няма по сайтовете на агенциите, които го продават - само 3D визуализации.
Само една част отвори на 8 юли,инак всичко е в кал около хотела/не заради бурята,а защото има работници навсякъде от 6 сутринта Sick ooooh!/
Приятна почивка Laughing

Къде беше изчезнал бе стана ми мъчно. Нали знаеш, че не те взема никой насериозно, така, че бегай у другата тема за Китен, тука си нежелан.

# 382
Е, аз утре вечер тръгвам. В петък ще съм там. Все трябва да го отворят. Ако не - ще откажа Приморско,..

# 383

Приятна почивка Laughing

Къде беше изчезнал бе стана ми мъчно. Нали знаеш, че не те взема никой насериозно, така, че бегай у другата тема за Китен, тука си нежелан.

И в темата за Китен е нежелан. Оказа се , че не издава касови бележки на клиентите си!

# 384
Здравейте, Имам няколко въпроса
Влакче Приморско- Китен има ли?! или Приморско - плаж Перла?!
На плаж Перла има ли заведения и как са цените точно там.

# 385
Детето се прибра от Родни простори Приморско.Толково много и е харесало,че иска и догодина да ходи пак.Аз си потроших нервите да я мисля.И вчера с тия наводнения,бях се побъркала от притеснения.Благодаря на бога,че ми върна детето живо и здраво.Оказа се,че те дори не са разбрали какво става по ниското. Само дето медиите направиха една супер истерия,да ни побъркват нас родителите и да си мислим за най-лошото.

# 386
Влакче няма, има електробус от Приморско за Китен, но пътува за Китен само при > от 5 пътника. на предишните страници писах за него.  Peace

# 387
rainbow2012 , радвам се, че всичко е наред  Hug ами майките все сме така, какво да се прави  Heart Eyes

Момичета, моля, ако някой тази година е бил в Дюни да сподели, има ваучери и съм запазила, остава само със собственика да говоря, но онзи ден ме помоли да звънна след 2 дни, че малко били се наводнили  Crazy Днес ще му звъня да резервирам, но моля все пак за мнения от този сезон  Peace И също на колко е от морето, има ли къде да се спре колата, такива работи  Simple Smile

# 388
Момичета, внимавайте,на няколко места четох, че по плажа има змии.

# 389
Момичета, внимавайте,на няколко места четох, че по плажа има змии.
Ужас, това го четох и аз за южния плаж, до реката  Confused

Общи условия

Активация на акаунт