Приморско 2014 г.

• 81 670
  • 678
  •   1
Отговори
# 15
Здравейтв, искам да питам има ли някой впечтления от къща за гости Добреви
http://www.dobrevi.com/prices.php?period=4
стаите изглеждат добре, цените също са приемливи

# 16
Записвам се да следя темата...
През 2007г мъжът ми работи там и аз ходих при него на почивка. От тогава това градче трайно се настани в сърцето ми.  Heart Eyes
За съжаление чак миналата 2013 успяхме да летуваме за 2-ри път там, но и тази година не мисля да го пропускам  Peace
Бяхме в хотел Лилия 2 - скромно хотелче, но предвид цената която платихме за нощувка и закуска си беше ок  Peace
Резервирахме месец преди почивката. Уж ранните записвания били по-евтини, ама като гледам сега цените, май пак ще чакам юни да резервирам.
През 2077 на прибиране спирахме във всички курорти на север от Приморско до Албена.
Мин. година пък ходихме на юг до турската граница.
Е няма друг такъв курорт  Peace

# 17
Здравейте, решили сме живот и здраве тази година да летуваме в Приморско.
Понеже сме две семейства с деца, търсиме нещо с кухня основно, е плажа да е близо...
някой има ли впечатления от ВИЛИ ЛОТОС

http://pochivka.bg/o-8624-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D1%82%D0%BE%D1%81

# 18
  • Асеновград
Записвам се да следя.
Момичета , в перлите има ли анимация за децата?
Ние сме 5 семейства с по 2 деца и искаме хотела да ни е на плажа, и да е ол.
Приемам всякакви предложения. Исках да почиваме в Царево ,,Серените,, но доста скъпичко:- 123лв. на човек.

# 19
В едната Перла, която е непосредствено до Белведере мисля миналата година анимацията не беше на български, щото като минеш покрай детското клубче всичко беше изписано на чужди езици.

# 20
  • В.Търново
Всички хотели на Александрия са насочени към чужденците, към чехите предимно, включително и Жерави 2 в Приморско, за където имаме резервация.Но някой май по-рано писа, че щяло да има и на български от тази година в Жерави 2.

# 21
 Да попитам, някой бил ли и е в хотел "Буена Виста"?
Стаите били с  мебелиран балкон и изглед към градината и басейна. В хотела имало  кът за сядане, кабелна телевизия, хладилник и самостоятелна баня с душ. Аапартаментите са оборудвани с кухненски бокс. Сутрин има закуска. За най-малките е осигурена детска площадка. А обяд и вечеря, дали се предлагат, или къде е по изгодно, наблизо?
Всичко добро...   Grinning!!!

# 22
Всички хотели на Александрия са насочени към чужденците, към чехите предимно, включително и Жерави 2 в Приморско, за където имаме резервация.Но някой май по-рано писа, че щяло да има и на български от тази година в Жерави 2.
Разлика между Перлите и хотелите на Александрия - Белведере и Жерави правиш ли. Пиша в поста си за Перлата, която се намира до Белведере.
Аз писах, че ще има анимация в Жерави, поне такава информация ми дадоха.

# 23
  • В.Търново
Естествено, че правя разлика.Не мога да ти разбера мисълта.

# 24
Писах, че в Перлата ДО Белведере  (защото не си спомням точно коя от всичките беше) анимацията е на чужд език, а ти се включи с коментар на анимацията за хотелите на Александрия. Перлите не ги държи Александрия, не са нейни клубни хотели.
Както и да е.

# 25
  • В.Търново
Аз знам, че Перлите не са на Александрия...
Въобще не ти разбрах въпроса дали правя разлика между Перлите и хотелите на Александрия като въобще не съм споменавала Перлите Rolling Eyes

# 26
Здравейте,
някой с отзиви за хотел Примо? Разстояние до плажа и до центъра? Кой плаж ще ми препоръчате?

# 27
За всички, желаещи да почиват в Приморско мога да препоръчам хотел "Норт Бийч". Намира се близо до северния плаж. Предлагат нощувка със закуска и вечеря на шведска маса, което е напълно достатъчно като храна. Стаите са добре обзаведени и наистина изглеждат така както са показани на снимките в сайта на хотела - http://northbeach-hotel.bg/gallery-stai.php. Има басейн на покрива на хотела. Някой от стаите на 2-3 етаж са с изглед към морето. Приморско е добро място за почивка с деца през летния сезон - има места за игра, панаир, батути по центъра.

# 28
  • В.Търново
Аз го гледах този хотел.Скъп ми е.До колкото го изчислих за същия период, когато ще сме на море за НВ ще ми излезе за 5 нощувки 600лв в студио, а за апартамент, понеже сме 4-ма за  675лв., аз за Жерави ще платя за ол инклузив 710лв.  Wink

# 29
Здравейте,
някой с отзиви за хотел Примо? Разстояние до плажа и до центъра? Кой плаж ще ми препоръчате?

Живо-здраво...  Grinning!
Всеки си има предпочитания. За нас, най-добър е Северния плаж! Защото има повече простор и свободни места , за разлика от Южния плаж, където кърпата на съседа се опира на пръстите на краката ти.... Party.
 Особено, след зоната с платените чадъри и нататък към "Перла". Простора е голям и  това чувството е неописуемо.
Но, както казах всеки със своя си вкус!!!

Общи условия

Активация на акаунт