Приморско 2014 г.

• 81 682
  • 678
  •   1
Отговори
# 30
Живо-здраво...  Grinning!
Всеки си има предпочитания. За нас, най-добър е Северния плаж! Защото има повече простор и свободни места , за разлика от Южния плаж, където кърпата на съседа се опира на пръстите на краката ти.... Party.
 Особено, след зоната с платените чадъри и нататък към "Перла". Простора е голям и  това чувството е неописуемо.
Но, както казах всеки със своя си вкус!!!
[/quote]

Някой хотел с басейн да ми препоръчаш сравнително близо до  плаж и център.

# 31
Живо-здраво...  Grinning!
Всеки си има предпочитания. За нас, най-добър е Северния плаж! Защото има повече простор и свободни места , за разлика от Южния плаж, където кърпата на съседа се опира на пръстите на краката ти.... Party.
 Особено, след зоната с платените чадъри и нататък към "Перла". Простора е голям и  това чувството е неописуемо.
Но, както казах всеки със своя си вкус!!!

Някой хотел с басейн да ми препоръчаш сравнително близо до  плаж и център.

Да ти кажа, не сме били скоро в хотели, но ето ти един адрес: pochivka.bg, има доста...
Надявам се  други да дадат по точна информация...както се казва от извора.. Laughing
[/quote]

# 32
П.П....апроро, мисля че някой предлагаше хотел "Жерави-2", май е и близо до Северния плаж

# 33
П.П....апроро, мисля че някой предлагаше хотел "Жерави-2", май е и близо до Северния плаж

Благодаря,ще погледна.

# 34
Ще ви следя и аз с две големи деца ,които търсят развлечения ,май Приморско не е лош избор!Малко шумно за мен обаче страхотни плажове и супер за децата!Ще търся нещо с басейн до плажа без изхранване и понеже познавам града като дланта си ,въпреки големия избор големи чуденки падат всяка година newsm78

# 35
  Къщи "Стефани" в Приморско-изглежда добра и приемлива оферта:
Предлагаме ви 4 ново обзаведени апартамента с модерни кухни, самостоятелни санитарни възли и климатици във всички стаи. Също така разполагаме и с 3 студия ново обзаведени със самостоятелни санитарни възли и климатици.
Дали е така, дали може да се даде повече информация от посетили ги?

Приятен ден!!!  wavey

# 36
Здравейте, интересувам се някой от вас има ли впечатления от хотел Салена бийч? Можете ли да ми предложите хубаво хотелче в близост до северния плаж, с приемливи цени? Предварително благодаря!

# 37
Моля, да си дадете мненията за хотел Перла Бийч 2 Приморско. Искам да е с осигурено хранене и се спряхме на Перла Бийч 2. Някой, ако е ходим моля да сподели или да предложи нещо друго. Благодаря за вниманието! Simple Smile

# 38
  • София
Записвам се в темата,че и ние сме в Приморско през август.
Миналата година ходихме два пъти там и ни хареса, та тази година пак.

# 39
  • Ловеч
Здравейте, някой мнение за Детелини ?

# 40
Ние бяхме преди 2 год в х-л Детелини-много е близо до южния плаж,който за мен е по-добрия плаж.Хотела е хубав,чисти се всеки ден,през 3 дни се сменят чаршафи и кърпи.Единственния минус е храната-закуската става,но другите яденета са под всякаква критика.То даже и закуската не отговаря на цената ,която трябва да платиш за нощувка и закуска.Струва ми се малко множко за тройна стая със закуска 70лв!Но това е мое мнение разбира се.Като цяло-хотела е много хубав,но храната не става!!!

# 41
  • Ловеч
Каква е храната? По-малко от 600лв имам оферта за 7 дни 2+1 дете за август... пакет със закуска и обяд или вечеря.

# 42
На мен поне не ми хареса храната-на закуска почти винаги едно и също -сух хляб,масло и сладко ,чай ,кафе,салам или шунка,сирене или кашкавал-качеството без коментар,домати и краставици,понякога варено яйце или кренвирш,макарони.Само веднъж имаше нещо подобно на палачинки,но студено и толко трудно за преглъщане,че нямам думи.Всичките неща ти се подават от работник зад витрината,като те пита от всяко нещо по колко парченца искаш.Няма начин да се обслужиш сам.Тостера е само един и сама прецени колко време ще ти трябва да си припечеш филийки за закуска ???За вечеря -десерта е винаги един и същ-диня или крем-нишесте.Основното ястие-мусака,пържени кюфтета,чушки с ориз-ама с ужасно качество всички тези от изброените.Щом детето не пожела да опита от уж пържените кюфтета!!!Храната е на ниво все едно се храниш в някоя столова!Ама всеки си знае де,не че останахме гладни ,но за тази цена не бих се ангажирала с храната!

# 43
  • София
Тъй, помагайте, моля  Hug На каката морето тази г. ще й е лагер от клуба - тя е ясна, мястото проучих, даже го намерих в гугъл (от сателит и на стрийт вюто), ако някой го интересува инфо за "Родни простори", мога да дам от намереното в нета и впечатленията на съотборничките й и треньорите от миналите гг. Аз съм проблемът, тъй като това ще й първо отделяне от мене (досега е спала само при баба си от вр. на вр.), още ми се вижда малка - тогава ще е вече на 9 и мисля да се кукна с приятелка в съседен хотел  Mr. Green Това обаче се оказа не толкова лесна задача, защото един от близките е "хотелски комплекс" "Черноморец", к. се оказа бившата база на едноименния клуб, в момента, доколкото разбрах, се стопанисва от осъдения му и излежаващ присъда бивш президент, като в случая повече ме притеснява начинът му на управление, не толкова личността му, та се отказах... Лагерът е на пътя за Ясна поляна (на 700 м от кр. на Приморско по права линия  Laughing , т. е. по непешеходния път - друг няма, на повече), т. е. интересува ме нещо откъм Южния плаж. ММЦ отпада (предубедена съм от предишни гг., по-точно десетилетия), въпреки че като разположение горе-долу би ми свършило работа... Та вкратце - интересува ме нещо в района, не държа да е близо до плажа (нищо че най-вероятно ще съм без кола, ама ще съм и без деца - малкият ще е на частна ясла в Сф под опеката на тати и баба, чакащ за класиране някога в общинска, а каката се очаква да си се оправя сама в лагера, просто да не съм на 500 км от нея, а малко по-близо  Sunglasses ; не си падам мн.-мн. по хазяйките (включително тези в семейните "хотели"); ще ми се да има самостоятелен санитарен възел, топла вода, телевизор, хладилник и евентуално закуска, ама ще го преживея и без последните две...

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 10:07 от Спящата

# 44
Винаги съм се чудил какво харесват някои хора на приморско?
Та чак прочетох мнение,че нямало друг такъв курот?Моля Sick ooooh!
Като единствена причина бих приел донякъде южния плаж и прехвалената перла,
защото са плитки и са добре за деца,въпреки че на перлата и новородено да пуснете и на него ще му е плитко Sick В крайна сметка плитко плитко,ама чак пък толкова че да не може изобщо да се плува? Stop Пълно е с някви пчели ли са,оси ли са,на тоя плаж,верно няма друг такъв курорт Stop Пък самото село е с една единствена селска права
улица,на която се продават едни и същи боклуци.Село приморско ми е в топ 10
на най-противните места в България. Naughty
За сметка на това съседния Китен пък ми е в топ 3 на най-любимите места Mr. Green
Освен това изключително трудно ще намерите друго място с повече комари,оси,пчели и разни други летящи "екстри" Sick Stop

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 22:17 от Forrester69

Общи условия

Активация на акаунт