Приморско 2014 г.

• 81 730
  • 678
  •   1
Отговори
# 345
Хора, в последния момент се спекох, че запазих мноооого далечна квартира. Някой може ли да даде координати на апартамент за 4 възрастни и дете н 5г близо до южния плаж?

Пробвай хотел "Фиорд" http://www.359hoteli.com/hotel/hotel_4372.html

+359 550 322 32; +359 886 090 182
Нищо не намирам в нета. Има ли апартамент там? Как са цените?
Благодаря

# 346
Не знам как са цените, затова ти дадох телефон за връзка. Във връзката, която ти пратих, пише, че има апартамент. Мои близки отсядаха там преди 2 години. Хотелът е чист и удобен.

# 347
А някой нещо да знае за хотел Бони ??  Simple Smile newsm78

# 348
  • София
Знае ли някой как се казва една малка станция, която се намира точно до хотел Пловдив на ул. Бриз №9 мисля?

# 349
Здрасти, на всички вече пребивавали и сега пребиваващи в гр. Приморско  Grinning!
Досега се търси и се дава информация за хотели и квартири, а може ли да се сподели информация за заведения и други подобни,  осигуряващи храна? Къде е хубаво и евтино, което не е без значение за една почивка на много хора.
Приятна почивка на всички ...  Laughing!

# 350
Здравей!
Прекрасно обслужване и добре сготвена храна ще намерите в Бистро Анита - на ул. Бриз.
С две деца съм и основно там се храним. С големи адмирации към Батко Дани - страхотен сервитьор и човек.
Лека!

# 351
  • София ,
Може ли да ми кажете защо 4 хотела , които са на ул Ропотамо или по-точно "при любо Н72" и "къща за гости Румен Димов" са написали ,че плажовете и центърът са на 300 метра . Аз като гледам това разстояние е не по-малко от 1 км ???
http://prikachi.com/images.php?images/717/7468717m.jpg

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 15:25 от venci_1913

# 352
Не беше ли номер 8, не 80?
Мисля имаше карта като ги гледах. Всичко много далече значи.....

# 353
Благодаря на всички за отзивчивостта   bouquet Страхотни сте!!!

Едно време като нямаше такъв избор на хотели/квартири сме спали където има, в каквато стая има
и с общ санитарен възел, а сега претенции, избор ... то главата ми бръмна да избирам  #Crazy

Детето каза, че задължително иска хотел с басейн, за да може докато малкият му брат спи, то той и татко му да са на басейна, а аз пазейки спящият брат в стаята да си чета книга спокойно без никой с нищо да ме занимава. Логиката ми се видя добра и веднага елиминирах от търсенето хотелите без басейн.
Съпругът ми елиминира хотелите на база AU и то така кръгът за избор се стесни.
Съответно се съобразяваме и с някакъв бюджет.
И понеже аз все мисля и премислям и вече няколко дни научих всичко хотели в Приморско от интернет и вчера се оплаквам на съпругът ми, че няма "идеалния" хотел за нас, а той ми взе лаптопа и каза, че той ще избере. След 5мин. каза да се обаждам до "Салена плаза" да запазвам. Изглеждал симпатичен, имал басейн и не е на база AU. Обяснявам му, че отговаря на тези критерии, ама не е близо до плажа, а той само се усмихна и каза, че разходките никога не са излишни. Затвори лаптопа и така ..... ще споделя после как е в "Салена плаза" Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 22:46 от Милена Р.

# 354
Може ли да ми кажете защо 4 хотела , които са на ул Ропотамо или по-точно "при любо Н72" и "къща за гости Румен Димов" са написали ,че плажовете и центърът са на 300 метра . Аз като гледам това разстояние е не по-малко от 1 км ???
http://prikachi.com/images.php?images/717/7468717m.jpg
Ул. Ропотамо е много дълга - от автогарата,покрай центъра, та до носа на полуострова. Вероятно има хотели, които са на 300м, но споменатите не изглеждат така на картата. А защо са написали така, питай тях?  Thinking

Ще следя с интерес за мнения от чисто новия Хотел Перла Роял .

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 13:41 от shrekie

# 355
На тези, които им се чете за  лошите условия в Перла 3 , със съответни ми снимков материал - линк към мнението ми в Черен списък на хотелите в БГ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441548.new#new

# 356
Моля за отзиви за Хотел Синята Лагуна, имат ваучер за намаление, изглежда ми прилично и чистичко Simple Smile)))

сторм, много съжалявам, че сте разочаровани, ама гледах снимките-еее ужасно е просто, а доста скъпо  Confused подай оплакване задължително и проверка, може да ти върнат част от парите поне  Peace

# 357
storm76, исркено съжалявам за лошата ви почивка. Повече от българските хотели не се научиха как да печелят клиенти.

# 358
  • Пловдив
Здравейте, има ли някой, който вече се е върнал от почивка в Престиж Сити 2? Много ми се иска да чуя отзиви от тази година.
Чакам една мама, която ще почива в края на юли (ако не се лъжа).

# 359
Момичета, ако търсите свободни места за Приморско, пишете ми на лично, за да не правя реклама в темата, незнам дали е редно  Hug
Малко инфо все пак: частни апартаменти в хотелски комплекс, има басейни, може ол инклузив, може и не, на първа линия на Северния плаж  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт