Приморско 2014 г.

• 81 786
  • 678
  •   1
Отговори
# 390
То  водни змии, и то едри екземпляри винаги си е имало - на скалите в началото на южния плаж. Просто сега приливните вълни са ги изкарали.

# 391
Мразя змии...всякакви  Confused
Как е положението в Приморско - нормализира ли се, плажовете стават ли вече?

# 392
Дюни е срещу плажа Пресичаш улицата от 4 -5 м. и си на пясъка
ама има и вход по-облагороден, като излезнеш от хотелчето малко в ляво и си има едни дъски да си влезнеш нормално, ако са останали. Има супермаркет до хотела и не е далече по ул Перла нагоре излизаш на центъра почти. Около него са само хотели. Близо е до плаж Перла щом сте с кола просто по улицата от ляво карате направо и стигате . Може и пеша ама на мен ми е далече.
Колите май има място на улицата няма да имате проблем мисля, но не се охраняват а мисля , че имаше и малко дворче в хотела но ...не съм запомнила добре.Имаше миналата година писаха , че собственика дава Екзотик и Дюни е един. Двата хотела са почти еднакви ама единия бил по-добър. Мисля че имаше и малко басейнче ама отвън не се виждаше.
Змиите са ...ми аз се плаша няма значение какви са.
Жалко за хубавото градче и хората там((( Що сега не им помогнат ами само на едни се помага а тези хора цяла година чакат 3 месеца да спечелят нещо и ... Харесвам Приморско и хората там и искрено им съчувствам(( Браво , че не видях един репортаж да се жалват и искат помощ, но това не означава на едни дето ни данъци внасят ни нищо да се помага а други... По репортажите ми се вижда северният плаж да е отнесен почти целия. Когато бях юни правиха нещо с дъски стълбички от едната страна до водата почти да е лесно и удобно за хората. Сега сигурно...няма нищо((
Много тъжно((

# 393
Пиша от Приморско. Всичко е ОК. Северния плаж е супер, на южния видях народа, но не съм слизала. Толкова народ има тук......Даже и спомен няма за "потопа"

# 394
Жалко за хубавото градче и хората там((( Що сега не им помогнат ами само на едни се помага а тези хора цяла година чакат 3 месеца да спечелят нещо и ...
Извинявай, но хората там са обикновени печалбари и въобще не им съчувствам.

# 395
  • София
rainbow2012 , радвам се, че всичко е наред  Hug ами майките все сме така, какво да се прави  Heart Eyes

Момичета, моля, ако някой тази година е бил в Дюни да сподели, има ваучери и съм запазила, остава само със собственика да говоря, но онзи ден ме помоли да звънна след 2 дни, че малко били се наводнили  Crazy Днес ще му звъня да резервирам, но моля все пак за мнения от този сезон  Peace И също на колко е от морето, има ли къде да се спре колата, такива работи  Simple Smile
Ние сме били в Дюни, по напред в темата съм писала.
Тази година бяхме преди 10 дни там и другия месец пак ще ходим.
Хотела е на първа линия, минаваш дюните и си на плажа.Хотела е на тихо и спокойно място, отпред има много място за паркиране.
Във ваучерите е включена храна, всеки ден е различно готвено,вкусно. На нас ни харесва, цените са идеални и си ходим често, често там.
До северния плаж е, морето е плитко и чисто.

# 396
galq4, СУПЕР инфо!!! Много се радвам да те "видя"  Hug Hug Hug как е Стели?Simple Smile)))

# 397
Жалко за хубавото градче и хората там((( Що сега не им помогнат ами само на едни се помага а тези хора цяла година чакат 3 месеца да спечелят нещо и ...
Извинявай, но хората там са обикновени печалбари и въобще не им съчувствам.

Peace Абсолютно. До голяма степен тези наводнявания се случват заради презастрояването, лошата инфраструктура, изсичането на дървета, липсата на поддръжка и т.н., сиреч заради хорската лакомия и безхаберие. Ощетени са туристите най-вече.

# 398
  • София
Не случайно вече битува мнението, че е по евтино и приятно да се почива в чужбина, където туристът е гост с цялото си присъствие, а не ходещ портфейл. И си тръгва удовлетворен, че е изхарчил спестените си пари на правилното място и е имало защо.

# 399
Не случайно вече битува мнението, че е по евтино и приятно да се почива в чужбина, където туристът е гост с цялото си присъствие, а не ходещ портфейл. И си тръгва удовлетворен, че е изхарчил спестените си пари на правилното място и е имало защо.
Единствения плюс е, че в Приморско ми говорят на български. Но за другата година се замислям определено. Не може в София детето ми да пие сок за 1.20, а в Приморско - за 2.50 например. То в Гърция цените са такива.

# 400
  • София
Само че в Гърция едва ли е разреден, едва ли чакаш 1/2 час за него и го получаваш с насрещното настроение, което ще те накара да купиш още 2 сока + 2 текили Wink. И стаята ти-чиста, и плажа спокоен, и какво ли не. Е, чувала съм и за хитринки разни византийски, ама не е масово.

# 401
В момента сме в Приморско. Преживяхме потопа. За съжаление много от заведенията са разрушени от водата. Днес бяхме на плаж след Перла,посока резиденцията. Хубаво беше,изчистен и чиста вода. Минаваше фадрома да обръща пясъка и да разчисти плажа. След това отидохме на южния плаж. Там има доста поражения и водата е мръсна.
Бях в Лозенец вчера и там беше много зле. Изведнъж става дълбоко и шамандурата е на 2 метра от брега. Като се прибера ще пиша повече.
За сега не ми харесва отношението на повечето продавачи, доста нагли и лошо обслужване. Не ми харесва,че на повечето улици не работят уличните лампи, снощи сме се прибирали с фенери.
За хапване препоръчвам Кума лиса (срещу общината) и Корал, които се намира срещу р-т Делфин, мисля,че улицата е Ропотамо.
В р-т Ченгер есин сок в менюто е 2.20, а в сметката идва 2.70 и управителката каза,че имало грешка в менюто. И то Раух и Капи по 2.70, дето навсякъде Капито е по-евтино от Рауха. Иначе храната не беше лоша. Но с 2 ръце ъм за Кума лиса.
Ако някой има други въпроси ще отговарям,имаме още 2 дни само Sad

# 402
Единствения плюс е, че в Приморско ми говорят на български. Но за другата година се замислям определено. Не може в София детето ми да пие сок за 1.20, а в Приморско - за 2.50 например. То в Гърция цените са такива.

Като бях в Гърция изобщо не можех и да разбера, че съм там, защото имаше само българи и се говореше навсякъде български. Персоналът на много места беше български  Laughing Иначе не ти трябва кой знае какъв английски за да се разбереш. Цените са като в Б-я само, че в евро.

Благодаря за отзивите за положението в момента. Щом Перла е добре, значи ще се ходи  Mr. Green Mr. Green Страхотен плаж  Simple Smile
Иначе за заведенията, много харесах едно миналата година. Мисля, че на ул. Трети март беше, но грам идея нямам как се казва. Много сносно  Peace

# 403
За сега не ми харесва отношението на повечето продавачи, доста нагли и лошо обслужване. Не ми харесва,че на повечето улици не работят уличните лампи, снощи сме се прибирали с фенери.
За хапване препоръчвам Кума лиса (срещу общината) и Корал, които се намира срещу р-т Делфин, мисля,че улицата е Ропотамо.
В р-т Ченгер есин сок в менюто е 2.20, а в сметката идва 2.70 и управителката каза,че имало грешка в менюто. И то Раух и Капи по 2.70, дето навсякъде Капито е по-евтино от Рауха. Иначе храната не беше лоша. Но с 2 ръце ъм за Кума лиса.
Ако някой има други въпроси ще отговарям,имаме още 2 дни само Sad
Точно за това говоря. Аз си тръгнах от Приморско в понеделник, ден преди потопа, но точно това отношение не ми харесва. Някак си да си цакан в собствената си държава е гадничко.

Ти кажи вярно ли има змии.

# 404
Змии не знам дали има, само днес бях там, близо до дискотека Луксор и не видях. Аз този плаж никога не съм го харесвала, само като видя реката, която се влива в морето и ми се отщява да стъпна там.

Има едно еко бусче от Приморско до Китен за 3 лева, спира на общината, много е приятно, ако на някой му се разхожда до Китен.
Днес е доста по-оживено, предишните дни нямаше хора по улицата, чак се очудих. В сравнение с Китен, Приморско е празен.

Общи условия

Активация на акаунт