Приморско 2014 г.

• 81 779
  • 678
  •   1
Отговори
# 405
Някой ще отсяда ли в хотел Детелини знаете ли как стоят нещата там след последните събития?

# 406
Moje li nqkoi da kaje kak e polojenieto na severniq plaj  Rolling Eyes ,,nachaloto na avgust smqtame da otsednem v blizost do nego,,a me pritesnqvat izkazvaniqtq za zmii ,meduzi i t.n..
 newsm78

# 407
  • В.Търново
Змии си има навсякъде.През 2011г. имаше змия на Поморийския плаж в стария град.Те са си навсякъде, просто късмет в точно този момент да е излязла на плажа.
И аз се интересувам от северния плаж, но до колкото знам той не е засегнат от сегашните дъждове.

# 408
Сутринта се прибрах от Приморско. Общо взето си написах впечатленията преди няколко дни и всичко си е същото.
Има голяма промяна в обслужването от преди 3 години като бях последно - нахални продавачи, сърдити, гледат само как да те излъжат. Един за малко да ме набие, че съм му влязла в магазина. Имаше и любезни, разбира се. Едно момче на северния плаж на едни палачинки какво ли не ми сложи по собствено желание, без изобщо да е длъжен - домати, краставици и т.н, а цената си остана същата.
По заведенията попадахме на различни сервитьори. Имаше и любезни, имаше и нахални. Една толкова подигравателно се държеше с нас, че направо мен ме беше срам. Поръчвам си препечени филийки и тя така се изхили, че ми идеше да ѝ оскубя перушината Mr. Green Една друга пък побутва приятеля ми с ръка и казва"Ще го ядеш ли това или да го взимам"  Joy
Пълно е с чехи, руснаци - навсякъде са. Почти не чувах българска реч по улицата.

За съжаление бях там по време на наводнението. Беше доста страшно през нощта, когато валеше и гърмеше. Протече ни тавана в хотела. Сутринта като обикаляхме навсякъде имаше хора, които си отводняваха къщите. Големите хотели, които са на по - ниско имаха по 2 метра вода в гаражите. И всичката тази вода се стичаше по улиците и по стълбите към северния плаж беше водопад.
Има много разрушени заведения, главно дървените по плажа.
За един ден се съвзеха нещата, но водата си остана мръсна, на плажовете им трябва повече време да бъдат оправени. Четох някъде, че плажовете ще се оправят с парите от чадърите, което ще е добре, ако е така.

Ходихме до Лозенец един ден - там също беше много зле водата. Големи дупки във водата, спасителите два пъти влизаха във водата да спасяват хора.
Като плаж най - харесах Перла. Най - чиста беше водата, в сравнение със зелената тиня на южния плаж.
Даже не знам дали е точно Перла, защото пишеше плаж Интрига, малко преди резиденцията. Има голям обособен около дърветата паркинг, не е нужно колата да се оставя на улицата. Има 2-3 заведения и не е пренаселено изобщо. Има и свободна, има и платена зона.
Чадърите и шезлонгите навсякъде са по 5 лева, само на южния са по 6.
Царевица, геврек на плажа са по 2лв., по - центъра има на места и по 1,50, аз си намерих на едно място за 1 лев много вкусна и сочна царевица.
Палачинките много ги харесах на едно място, почти срещу ресторант "Старата мелница". Между 2,50 и 4 лв са, зависи с какво искаш. Шоколад, банан и кокосови стърготини е много вкусно и беше 4 лева.

За заведения - вечеряхме на доста места, но най - ми хареса храната и обслужването  Кума лиса. В р-т Корал също беше много вкусно.
Два пъти отидохме в Китен с Екобусчето. Спира пред хавана клуб, срещу общината и за 3 лева ходи до Китен. Открито е и е голяма атракция. Хубаво е, ако някой иска да го ползва да си резервира място, защото понякога има доста хора, а пък то е само за 8-10 човека, а пък е на 30 - 40 мин. и не е приятно да се чака.
Като сравня Китен и Приморско - Приморско ми се струва много западнал. Повечето магазини затварят преди 12. Дори Лунапарка при поликлиниката в 12ч. беше затворен  newsm78
Около крайбрежната уличното осветление не работеше  Crossing Arms Беше пълен мрак.

В Китен беше светло навсякъде, главната улица в 2 часа през нощта беше пълна, все едно е 20,00.

Друго не се сещам какво да пиша. Може би малко съжалявам, че отидохме там, но мнението ми от преди 2-3 години беше съвсем друго. Скоро едва ли ще отида там отново.

Септември ще отида за няколко дни до Гърция и ще направя сравнение между обслужването тук и там  Simple Smile

# 409
Благодаря за подобната информаци. Много полезно ми беше.

Момичета,  дайте мнение за хотел Нортик.  Четох и предишните теми, но не открих нищо. Ние сме с дете на 2 години и търся нещо по спокойно.

# 410
Нортик е до лунапарка . На ул Бриз и Перла,където  се пресичат. Странно , но аз там видях началната спирка на екобусчето . Преди две години пак беше там...но може сега да е на друго място. Вярно е , че са различни, преди беше едно ламаринено и бяха две -до плаж Перла и до плаж Атлиман в Китен. В началото на сезона беше само до Китен , не съм го ползвала сега и си мислех , че е рано още , затова няма до Перла.
Хотел Нортик само отвън съм го виждала и е както на снимката . Сравнително близо е до плажа -северния. Има нещо като ресторант долу , не съм го ползвала . До него има супермаркет и за палачинки . Общината е близо.
На мен Китен ми се видя много западнал преди 2 години. Не съм обиколила всичко , защото за един следобяд бях , но...никкави нормални улици, кафенета сбутани , хора се блъскаха бе...село си беше за мен. Дали аз не съм ходила където трябва или нещо  ...но по главната вървях и то от автогарата нагоре почти до плажа стигнах(не знам кой се води но не ,атлиман там спираше) После се върнахме с автобусче нормално беше 1 лв от автогарата на Китен до автогарата на Приморско. Това оживление и магазини пък ..изобщо не видях така подредени нещо...да видя атракциони за деца... може и да не съм вървяла където трябва.
Лошо се получи с това време. Не стига проблемите вкъщи с дограми и саниране и коли да се оправят , ами и почивките ни наводни(( Здраве да е.
Мда...ми аз се разхождах редовно почти по крайбрежната....имаше осветление Дори са оправили там незавършената част от началото на северния плаж. Е не е светло съвсем ама...приятно за разходка . В Китен такова нещо...не знам и Созопол дори тази стена там ама пълно със заведения. Магазините до 24ч си работеха и хора си имаше , пълно беше. Една шапкарка мен ме ядоса до момчето дето продава часовници на главната. Е такова чудо и отношение не съм виждала , отвратително До сладкарницата Джони ли какъв беше. Може би заради времето или наводнението...не знам са затваряли по-рано.Че то тогава плъзваше народа , дори бебета в колички и те на шопинг. При това половината хотели още не бяха отворили . Но вярно е,има и нелюбезни продавачи и дори нагли . Повечето обаче си вършеха работата . Не държаха много да си продават стоката де, защото аз съм работила няколко години точно това и правя сравнение.
Дано се оправят плажовете и водата и няма такива проблеми.

# 411
  • София
някой с актуална информация за  лодките за разходка по Ропотамо?http://www.blitz.bg/news/article/280306

# 412
Флори, ти си подвижна енциклопедия  Grinning Hug Кажи за хотел Flirt, имат добра оферта, макар че трябва да направя компромис с датите  Wink

От Дюни се отказах, заради агенцията, която предлага ваучерите, живот и здраве догодина директно през хотела ще си резервираме, но сега вечена място са им свършили местата, има само през агенцията, хареса ми, но от агенцията много ме ядосаха, не са им ясни условията и според мен не са коректни  Whistling

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 10:21 от megan@

# 413
Моля ви за отзиви за Гранд Хотел Приморско. Почти няма коментари за този хотел, а вече си взех ваучер. Май е предимно за чужденци и най-вече руснаци! Ако някой нещо знае, моля да пише!

# 414
Флори, ти си подвижна енциклопедия  Grinning Hug Кажи за хотел Flirt, имат добра оферта, макар че трябва да направя компромис с датите  Wink

От Дюни се отказах, заради агенцията, която предлага ваучерите, живот и здраве догодина директно през хотела ще си резервираме, но сега вечена място са им свършили местата, има само през агенцията, хареса ми, но от агенцията много ме ядосаха, не са им ясни условията и според мен не са коректни  Whistling

И аз чакам отзиви за Флирт

# 415
  • Варна
Моля ви за отзиви за Гранд Хотел Приморско. Почти няма коментари за този хотел, а вече си взех ваучер. Май е предимно за чужденци и най-вече руснаци! Ако някой нещо знае, моля да пише!
Мисля,че наистина е за чужденци основно,но не съм била в самия хотел.Нашият беше срещу Гранд хотел приморско.Сутрин като отивахме на плаж се чуваше чужда реч,а и в магазинчето до хотела също.Иначе добре изглежда отвън и е близо да плажа около 5 мин.В началото на юли беше пълен.

# 416
Флирт съм го виждала, но не мога да си спомня така по памет. Трябва нещо снимка да видя.
Ще погледна и ще пиша ако съм го виждала поне дали е близо до плаж.
Гранда е хубав и голям хотел. Не се притеснявай. Близо е до северния плаж от ул Иглика направо може би 50 метра. Но те нямат барче там на плажа като са ОИ да знаеш. Хубав е плажа там. Сравнително близо до общината ама не съвсем. Има едно заведение голямо Вълчан войвода битово до него май не е далече , може да чувате музика ама там спазват часовете не е такава дандания по цели нощи. Има си чужденци в този хотел , ама аз съм виждала и доста българи . Преди 2 години когато имаше влакче до плаж Перла се качвах от първата спирка и после на Гранда спираше да качи хората и продължаваше до Перла. Хубаво е , мисля ще останеш доволна . Въпрос на преценка , но на мен ми повече харесва от Перлите в Приморско като вид поне отвън. Предполагам , че и вътре е добре, хората преди години българите ги слушах като си приказваха на плажа , бяха доволни от храната. Но...пусках локаторите не съм говорила директно)))
ще погледна за флирт сега и ако го знам ще ви пиша.
ааааа и в Гранда ако сте с кола да ви кажа, че плаж Перла ще ви е съвсем близо и удобно Няма и блъсканица по пътя бе...директно за няма 5 минути ще сте там. Може и пеша ама... и по пясъка на плажа може ако обичате да ходите и се разхождате не е далече . Пред него са тези Дюни, Екзотик и там другите Лагуна и т.н. ама Гранда си е ....супер.
За хотел Дюни тази оферта миналата година се бях обаждала ама и при мен нищо не стана щото трябваше до Перник да ходя да съм сключвала договор Пък уж има дати , пък после няма дати бе...отказах се през тази агенция. Не знам изобщо що я ползват собствениците на хотела.

# 417
Да..видях го Флирт. Спомних си. Хубаво е мястото аз през него съм минавала за плажа. Може от няколко места да влезнете за северния -да продължите по ул Перла и там където за Гранда писах да влезете , може и през дюните до Пенелопа да пресечете то се вижда пътя , но е далече за мен и неудобно през пясъка или да продължите по асфалтирания път и до гробището и веднага по стълбите. Тази година ние там ходихме и много съм доволна . Не е повече от 5 минути бавен много ход до там и равен и хубав път. Хотелчето много прилично изглеждаше, хората си закусваха на открито и си бяха доволни бе...не е лошо хич. Басейна не го видях. Юни месец , беше един от малкото пълни хотели там освен Мираж и нашия дето работеха и бяха пълни. Мисля грубо сметнато , че е 24 лв на ден със закуска и вечеря офертата и си заслужава според мен. Близо е до общината , е не точно до нея де ама... на тихо място е. Ми на мен ми хареса тогава ...не съм обаче там почивала.. но бих отишла там според моето си мнение и възможности без да се замисля.

# 418
Здравейте, прочетох много неща от storm76 за Перлите. Много кофти почивка! Искам да драсна няколко реда обаче и за хората които се записват за No Name офертите им. Аз резервирах с  No Name - 2+1 и съм изключително доволна.И от туроператора и от хотела. Два дни преди настаняването ни се обадиха, че ще сме в Перла сън парк 4*. Спокойно обслужване ,всичко  беше на ниво и храна и персонал и хотел. Аз нямам никакви забележки. Бяхме AU и имаше от всичко, персонала беше предимно млади хора ,които не се спираха. Стаята ни се почистване всеки ден и съответно сменяха хавлии ( бели и ароматизирани).бяхме 6 дена ,като на 3тия ден ни смениха и чаршафите.

Може би в перла 1,2, и 3 е трагично ,но в Перла сън парк е супер и басейн ползвахме беше си чист. Има летен бар и лоби бар ,които работят до 23;00 часа. А относно бурята, да не беше приятно в предвид ,че сме точно до Дяволската река. От реката се наводни единствено лятната градина ,където е басейна .Други наводнени места при нас нямаше ,нито е спирал тока.

Щастлива съм, че почивахме на Перла сън Парк и с удоволствие ще го посетя отново. Ако някой го интересува нещо конкретно мога и снимки да кача.

# 419
За Перла 1 чух, че е хубаво, май само Перла 3 не става що се излагат не знам Whistling

Флори, мерси много ще обсъдим довечера Hug

На Дюните трябва да им се каже на собствениците задължително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт