Приморско 2014 г.

• 81 751
  • 678
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря ви, че се включихте с мнения за Перлите, въпреки, че вече сте ги коментирали!   bouquet Отпадат!

# 511
  • София
Здравейте!
Ще почиваме с моите диви момчета в  Приморско. Искам да попитам някой почивал ли е тази  година в бунгалата на Родни простори или някои други.  Стаите дали са чисти,  споделете  . В хотелите не мога да ги  удържам - лоши спомени от миналата почивка #2gunfire

Каката ще е там на лагер с отбора от 13-и, а аз ще мина да я видя на 15-и и 16-и. Вие откога ще сте там?  Hug (ако се спрете на Родни простори, де, иначе от 13-и местата бяха свършили още преди месец някъде...)

# 512
 В Родни простори от 17 имат свободни места , но все още се чудя дали това да  са нашите бунгала.
Ако ви е удобно пишете като пристигнете  при дъщеря си , как е базата.
благодаря предварително   bouquet

# 513
Благодаря ви, че се включихте с мнения за Перлите, въпреки, че вече сте ги коментирали!   bouquet Отпадат!

В Перла сън парк е супер.

# 514
  • София
В Родни простори от 17 имат свободни места , но все още се чудя дали това да  са нашите бунгала.
Ако ви е удобно пишете като пристигнете  при дъщеря си , как е базата.
благодаря предварително   bouquet

А, 99% няма да мога да пиша, защото ще съм без нет, а и на 16-и вече ще е късно, предполагам (пътувам на 15 с/у 16 с нощния влак, ако съм максимално точна)  Peace Иначе техният лагер ще е в бунгалата А-категория, може за тях да няма места вече м/у 13 и 22 август. Б-категорията бунгала също така са и със смени от по 7-8 дни според диплянката, а и според сайта на туроператора...

# 515
Някой беше споменал, че ще почива във Форест Бийч. Може ли да сподели мнение?

# 516
  • София
Някой беше споменал, че ще почива във Форест Бийч. Може ли да сподели мнение?

ММЦ нали? Страхотни стаи, влязох в студиото, оборудвана кухня, 2 плоски телевизора, стаята е отделена с преградна стена с входове от двата края, струва ми се като цяло, че са теснички за 3 души и е цифра. Става дума за зеления корпус, синия още се строи, има още един мисля бял беше, но предполагам и там ще е същото. Това което ми казаха на рецепцията е, че се хранят в Бисер, там е пълна мизерия. Плажа е на 10-15 мин пеша, басейна ще бъде построен догодина на мястото на расторант Бисер.

# 517
Ето ме от Приморско  Hug 
Приморско си е ... Приморско.
Отседнали сме в "Салена плаза" и съм много доволна от избора ни на хотел- в тихата част на градчето, изключително чист хотел+басейн, с отзивчив и усмихнат персонал.
Единственият минус е, че е на 200м. от Северният плаж, ама с две малки деца ми се видяха като 500м.
Времето е чудесно за море Simple Smile

# 518
Може ли да ми препоръчате някое семейно хотелче за началото на септември? Били сме в Шурелови, но не искам да повтарям, писала съм защо (намерихме мишка.....) За предпочитане е да е близо до плажа Simple Smile

# 519
Може ли да ми препоръчате някое семейно хотелче за началото на септември? Били сме в Шурелови, но не искам да повтарям, писала съм защо (намерихме мишка.....) За предпочитане е да е близо до плажа Simple Smile
Ние резервирахме във Флирт, с ваучери от Грабо, на 28 пристигаме, тогава ще мога да дам отзиви  Hug близо е до морето и офертата не беше за изпускане, някой беше писал, че е хубаво и чистичко, има и включени закуски и вечери  Twisted Evil Офертата е изтекла, но ако имат места предполагам може да я пуснат пак или просто да се договорите  Peace
http://grabo.bg/places/hotel-flirt?affid=19427

Там наоколо зад дюните на северния плаж е това, имаше и други семейни хотелчета приятни изглеждат, Дара, Венеция, Салена плаза също е супер, ако има места  Hug разгледай ги!!

Милена Р., приятно прекарване!!!!!!!!

# 520
Da predupredq ima virus-povryshtabe i diariq

# 521
  • В.Търново
Че то този вирус е навсякъде по морето.

# 522
В Приморско съм вече на основната си почивка. Всичко е супер, слънце , море и настроение - всичко е супер.
От Жерави 2 съм изключително доволна за сега - мнение в съответната тема!

# 523
До преди няколко дена бях в Приморско. Страхотно време беше, жега  Laughing Laughing Един ден само прекапа, но това не е нищо - водата топла. Само на Перла съм ходила и там водата беше чистичка, на дъното нямаше миди и тн., водорасли тази година не съм виждала, медуза видях един път на плиткото до пясъка. В един от дните ми се стори водата леко мътна, но в останалото време нямаше такива проблеми. Моя приятелка беше основно на южния и каза, че и там е много чисто, но има много миди по дъното. Основно хората бяха във фрий зоната, на платената също имаше, но не много. Цената е по 5 лв. чадър/шезлонг. Като минус поставям това, че нямаше що годе нормална тоалетна, а само химически, които бяха под всякаква критика. По заведенията цените по мое мнение бяха като миналата година, в ресторантите и рибните такива по-скъпичко, в по обикновените - по-нормални цени. Ходих в Перла М на главната, в Лилия, в рибен ресторант до брега на морето и на другите вече не съм обръща внимание на имената. Цаца хубава така и не уцелихме  Confused Царевичка си взех от човека, който продава на плажа - 2 лв., много хубава и прясна беше  Laughing Laughing Така и не се качих на някоя от водните атракции, които предлагат...разходки с едни надуваеми, водно колело и тн. Миналата година имаше и банан, но сега не го видях. Около аква парка минавах много пъти, но съм чувала, че хигиената не е ниво и нямах желание да влизам. Май това е от мен. Другата година сигурно вече ще сменя дестинацията, да видим и на другите места как е.

# 524
Здравейте, да споделя за почивката ни в Приморско....върнахме се снощи....като цяло повече никога не бих се върнала там! Повече хора на едно място не бях виждала, като се започне от местата за нощуване, препълнените постоянно заведения и върха беше преживяването на плажа! Бяхме отседнали в много приятна квартира на метри от южния плаж, беше почти идеална ако не броим адската смрад на мухъл, влага и денонощно  идващата музика от заведения по плажа...без да обидя някой, но сега вече разбрах, защо Приморско се води "меката на чалгата"....то друга музика не чух, в най-добрия случай- гръцко...Плажа постоянно претъпкан, без значение дали ще отидеш в 8ч или в 12ч, платена, свободна зона, навсякъде...тук-там неприятни камъчета, колкото да се набодеш, че имаше и порязани сред нас. Водата....то при наличието на толкова хора няма как да е чиста, за мен лично беше със странен зелен цвят и доста мътна. Цените според мен бяха нормални, все пак е разгара на сезона. На тръгване отидохме до Силистар и изведнъж попаднахме в Рая....вече има безплатен паркинг, място колкото искаш, водата кристална, всичко от което аз лично имам нужда от почивка на море!! За почиващите там, приятно изкарване и дано не останете толкова разочаровани колкото нас!

Общи условия

Активация на акаунт