Приморско 2014 г.

• 81 718
  • 678
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за бързия отговор и препоръките Simple Smile Хотелът се казва Салена Бийч.

# 541
  • София
Благодаря за бързия отговор и препоръките Simple Smile Хотелът се казва Салена Бийч.

Приятно изглежда хотелчето, леко скъпо, хубава почивка.

# 542
Меичка, ще чакаме отзиви за този хотел. Аз също го разглеждах. Търся по принцип някой хотел в тази част, но все още не съм се спряла на никой. Така, че чакам твоя коментар  Hug Приятна почивка  Sunglasses

# 543
Меичка, аз също ще чакам отзиви за Салена Бийч. Имам резервация за там от 25.08 и ми се иска да знам какво да очаквам Hug

# 544
  • В.Търново
Който го интересува, пуснали са ваучери за Аквапарка.Снощи пак имаше , но бяха изчерпани за август месец, останаха свободни само за септември, но днес преди обед отварям и пак пуснали.Възползвах се, за цял ден 13лв. за възрастен.Което хич не е лошо.Няма време, така че , който се интересува да действа.

http://grabo.bg/akva-park-0km2st

# 545
Който го интересува, пуснали са ваучери за Аквапарка.Снощи пак имаше , но бяха изчерпани за август месец, останаха свободни само за септември, но днес преди обед отварям и пак пуснали.Възползвах се, за цял ден 13лв. за възрастен.Което хич не е лошо.Няма време, така че , който се интересува да действа.

http://grabo.bg/akva-park-0km2st
БЛАГОДАРЯ! smile3501

# 546
  • Пловдив
Здравейте, момичета Simple Smile
Бихте ли споделили, ако знаете някое семейно хотелче или къща за гости на цена на стаята около 40 лв, по възможност и по-малко. Не сме претенциозни - да е чисто, климатик, баня с тоалетна, тераса. За млада двойка, без деца. Ако има и къде да се паркира, ще е чудесно. Между другото как стои въпроса с паркирането? Не съм посещавала Приморско отдавна. За другата седмица става на въпрос. Може и на лични   bouquet

# 547
Юли месец като бяхме си намирахме места за паркиране, сравнително близо около къщата. Само една събота, явно бяха надошли много хора, а пък други не си бяха тръгнали още не успяхме да намерим и спряхме малко по - далеч от къщата. Хазяйката ни осигури само едно паркомясто, а пък ние бяхме с две коли и затова си търсихме. Иначе август предполагам е по - голяма лудница и може би ще е трудно с паркирането. Важно е да не спирате на маркирано място и да сте на около 2м от кръстовището.
Дано къщата, която изберете да има паркинг. Иначе има и платени паркинги - те мисля, че бяха около 6лв/ден.

Ние бяхме в семеен хотел Прага. Доволна съм, чистиха всеки ден стаята. Плащахме около 40лв за двойна стая с климатик (не като други от компанията, които отидоха уж за 30лв, но се оказа, че трябва и по 5лв климатик на ден). Близо е до центъра, а централният вход на северния плаж е на около 150м. Иначе буквално на 20-30 метра от хотела има стълби за плажа, но там е свободна зона и имаше едни огромни камъни по плажа.
В буукинг-а като гледам за следващата седмица няма свободни двойки, обаче.

Може да влезеш в Гугъл мапс и там да се разходиш по улиците и да си харесаш къща/хотел. Дано успееш да намерих нещо, защото няма много време Simple Smile

# 548
Преди 2 дни се върнах от почивка в Приморско, бях в този хотел - http://bghotelite.com/guest-house-lambrino.2567_bg Много чистичко и приятно, 35 лв за двойна стая с климатик. Долу има и бистро, в което готвят невероятно вкусно, а гостите на хотела ползват 15% отстъпка. Препоръчвам  newsm10

# 549
Хотелът се казва Салена Бийч
И аз го бях харесала този хотел, но нямаше свободни стаи за желаните от мен дати. По време на една от разходките ни в Приморско го видяхме този хотел и отвън изглежда много приятен. Намира се близо до северният плаж, но не ми хареса, че е на леко оживена улица.

... и се опасявам да не изскочи някоя нудистка зона баш пред нас
Нудистка зона има точно до кея на Северният плаж

Между другото как стои въпроса с паркирането?
Паркирането е лесно- паркираш където има място- на улицата, на тротоара ... С детската количка се движех предимно по улицата, защото от коли по тротоарите не може да се мине.

Направи ми впечатление, че има много нови хотелчета/къщи, които изглеждат прилично и почти навсякъде имаше табели "свободни стаи". Лично според и на място може да се намери хубава стая на добра цена

Последна редакция: чт, 14 авг 2014, 15:24 от Милена Р.

# 550
  • дядовата ръкавичка
Тази година съм се насочила към почивка на Приморско. Не сме ходили никога там.
Ще бъда благодарна, ако някой по-запознат ме ориентира за хотели в близост до плаж Перла (освен Стамополу).

# 551
  • София
Няма нудистка зона до кея, не заблуждавай. Поне на 200-300 м преди кея няма.

# 552
Няма нудистка зона до кея, не заблуждавай. Поне на 200-300 м преди кея няма.
Точно до кея, който съм оградила има нудистка зона или хайде да не е зона, но имаше 15-20чадъра с нудисти. Може и детето да потвърди, което добре изплакна очи с голи тела Simple Smile

# 553
Здравейте от мен. Резервирахме 5 нощувки в хотел Надя   http://bghotelite.com/hotel-nadya.3428_bg

Някой има ли отзиви  за него, отсядал ли е там? За първа година ще сме в Приморско и сме много неориентирани. Благодаря предварително  Grinning

# 554
Здравейте, момичета Simple Smile

Скоро ще плажуваме с моите мама и леля в Приморско. Избрах хотел, който е по-скоро до Северния плаж, ако се ориентирам правилно, но се чудих дали може някой да ми опресни спомените за плажа там Embarassed Embarassed Embarassed Хотелът е доста по-нагоре (ЦЪК) и се опасявам да не изскочи някоя нудистка зона баш пред нас Laughing
Салена бийч не е там където е маркирано.

Общи условия

Активация на акаунт