АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 394
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Искам да ви питам - ако не се следя при никой лекар от Селена, но реша, че искам да раждам при точно определен. Как става връзката с него и цената за раждане включва ли този избор?!

Направи поне една среща с лекаря.Казваш му,че искаш той да е на раждането ти и ще те включи в графика,ако си секцио.За нормално ще видиш какво ще ти каже.Когато пристигне момиче за раждане го питат при кой лекар е ходила и при възможност той е на нейното раждане.Това при положение,че момичето няма уговорка с него
Само за Минев има 100 лв отгоре върху цената.Всички други работят на обявената цена

knick_knack ,начина за избор на лекар,който описваш е много странен и ненужно сложен.А това за плащането съвсем излиза от логика.Повече плащат неосигурените.

# 151
knick_knack ,начина за избор на лекар,който описваш е много странен и ненужно сложен.А това за плащането съвсем излиза от логика.Повече плащат неосигурените.
Точно! И на мен ми направи впечатление, че има някои неточности в обяснението...  newsm78

# 152
  • Пловдив
Точно така направих и аз Peace
Отидох в 8 месец при Минев и се разбрахме той да е на раждането. Peace

# 153
Точно! И на мен ми направи впечатление, че има някои неточности в обяснението...  newsm78

Селена е частна клиника, без значение дали си осигурена или не, ще си платиш. Но ако им представиш направление от лекар за пре-избор на специалист и избереш лекар, който не работи с касата, а в Селена-та само 3 лекари работят, ще платиш само за лекар, но не и за необходимите изследвания. Може да съм допуснала леки неточности в описанието на процедурата, но моя приятелка мина именно по този път, но роди при д-р Топалова през декември 2013.
Мисля, че това, което е написала Emilka е същото като мен с други думи.
Не мисля да споря излишно и да се "карам", но моля за едно..това е форум  и според мен нека всеки си казва мнението, а човека задал въпроса чета и решава. А все пак най -добре е и да се пита на място в болницата.
Усмихнат ден на всички !

# 154
Благодаря за отговорите! По-скоро ставаше въпрос само за раждане при лекар, който не води ЖК, но ми стана ясно.   bouquet

# 155
Здравейте, момичета! Да, имам си едно хубаво момиченце (да ми е жива и здрава) с мноого коса Simple Smile За сега всичко е наред, кротичка е, но не знам до кога ще е Simple Smile Операцията много ме боли още , 4 дни след раждането , слагам само свещички за обезболяване. Секциото мина бързо и нормално. Д-р Георгиев  постоянно ми говореше някакви неща да ме разсейва, че се бях спекла малко Simple Smile много е готин. А за д-р Карагьозов нямам думи - всеки ден идва да ме види как съм - сутрин и вечер. Много е внимателен. На момичето с което съм в стая доктора й нито веднъж не дойде да я види. Утре сигурно ще ни изпишат. Доктора даже каза , че и днес може, но предпочитам утре.  

# 156
  • Пловдив
Blue честита радост!
Да ви е здрава и с късмет! На теб бързо възстановяване!

# 157
Здравейте, момичета! Да, имам си едно хубаво момиченце (да ми е жива и здрава) с мноого коса Simple Smile За сега всичко е наред, кротичка е, но не знам до кога ще е Simple Smile Операцията много ме боли още , 4 дни след раждането , слагам само свещички за обезболяване. Секциото мина бързо и нормално. Д-р Георгиев  постоянно ми говореше някакви неща да ме разсейва, че се бях спекла малко Simple Smile много е готин. А за д-р Карагьозов нямам думи - всеки ден идва да ме види как съм - сутрин и вечер. Много е внимателен. На момичето с което съм в стая доктора й нито веднъж не дойде да я види. Утре сигурно ще ни изпишат. Доктора даже каза , че и днес може, но предпочитам утре.  

Да ви е жива и здрава и много да ви радва малката:) А на теб бързо възстановяване Simple Smile

# 158
Селена е частна клиника, без значение дали си осигурена или не, ще си платиш. Но ако им представиш направление от лекар за пре-избор на специалист и избереш лекар, който не работи с касата, а в Селена-та само 3 лекари работят, ще платиш само за лекар, но не и за необходимите изследвания. Може да съм допуснала леки неточности в описанието на процедурата, но моя приятелка мина именно по този път, но роди при д-р Топалова през декември 2013.
Мисля, че това, което е написала Emilka е същото като мен с други думи.
Не мисля да споря излишно и да се "карам", но моля за едно..това е форум  и според мен нека всеки си казва мнението, а човека задал въпроса чета и решава. А все пак най -добре е и да се пита на място в болницата.
Усмихнат ден на всички !
knick_knack, никой не е тук за да се кара с другите. Целта на всички ни е да си помагаме взаимно и точно за това аз, както предполагам и другите момичета, казват че начина, по който обясняваш процедурата е излишно сложен. Така някой от другите, които са тук за да получат информация може да се обърка и да помисли, че ако е при лекар по ЗК от Селена, раждането му ще е по- евтино. А това не е така, защото дори и изследванията, които са задължителни да се направят преди раждане са включени в цената за раждане и реално независимо дали си при лекар по ЗК или не, цената е една и съща.
Надявам се да съм се изразила по- ясно този път и да не възникват излишни напрежения  Hug

# 159
-True Blue- , честито, много се радвам, да ви е жива и здрава малката принцеса и само радости да ви носи
 Hands Clap mamma

# 160
emilka, всичко е наред, много усмихнат и спокоен ден от мен Simple Smile

# 161
  • Пловдив
Честито и от мен!  bouquet

Как се казва малката принцеса?

А операциите лепят ли ги или са със шев?

# 162
-True Blue- честито и от мен, бързо възстановяване!   smile3525

# 163
Честито и от мен!  bouquet

Как се казва малката принцеса?

А операциите лепят ли ги или са със шев?
зависи от доктора как работи моята беше залепена на жената с която бях в една стая беше с скоби ,аз като влезнах в 9 месец си избрах доктор и отидох в частния му кабинет не съм ходила в селената изобщо ,платих си един преглед ,прегледа ме и решихме датата кога ще е ,обади се пред мен в селената да пита дали тогава ще може оказа се че първата дата която бяхме решили не може и избрахме друга за която можеше казаха ми час кога да отида и това беше ,казаха ми да си нося изследванията ,болнични,имаше и някакъв лист за раждане който ви го дава лекаря при който си следите бременноста ,цената е една и съща независимо дали си при доктор който работи с здравната каса или не ,има разлики в цената за неосигурени ,една седмица преди датата отидох на среща с анестезиолог ,някой беше писал че трябва 2 месеца преди термин да ходиш до личната докторка за някакви документи няма такова нещо изобщо няма смисъл да се разкарвате допълнително ,честито бебенце   bouquet,и  леко раждане на всички  Simple Smile

# 164
и моя доктор не дойде да ме види нито веднъж само ми каза да отида след 7 дни да ми махне един вътрешен конец да не давам да ми го махат в болницата че иска той да види какво е положението,това че не идва да ви види доктора не трябва въобще да ви притеснява по важното е да си свърши работата както трябва аз съм доволна много,има достатъчно сестри и други доктори който влизат постоянно и ако има нещо реагират веднага Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт