АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 403
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Казва се Алис Simple Smile
И аз съм с шевове. На втория ден ми махнаха лепенките и се къпя. След това сестрите го пръскат с нещо.
Иначе да, постоянно минават разни доктори и те питат как си.

# 166
 True Blue честита ти рожба. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Разкажи по подробно как мина секциото, понеже и на мен ми предстой и много ме е страх. Ако имаш възможност разбира се, ще съм ти благодарна.

# 167
True Blue честита ти рожба. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Разкажи по подробно как мина секциото, понеже и на мен ми предстой и много ме е страх. Ако имаш възможност разбира се, ще съм ти благодарна.
цялата работа е около 20,30 мин. Simple Smile на 2 мин ти показват бебенцето ,усещането е че все едно ти вадят вътрешностите но без болка нищо страшно   Simple Smile,казват че после болката е като все едно имаш мускулна треска на корема ,но е повече от това ,един ден лежиш и на втория ден идва жена да те раздвижва първо упражнения в леглото ,после лека полека ставаш да ходиш и така ,няма нищо страшно   bouquet леко раждане и здрави бебенца на всички Simple Smile,извинявам се питането не беше към мен но ако съм помогнала с нещо ще се радвам Simple Smile

# 168
True Blue  честито , да е жива и здрава , бързо възстановяване!

# 169
  • Пловдив
Ваня, ако операцията е била преди обед те вигат на 6-тия час /ранния следобед/.

# 170
Ваня, ако операцията е била преди обед те вигат на 6-тия час /ранния следобед/.
да да зависи кога е била аз бях в 12и30 на обяд на другия ден сутринта дойдоха да ни раздвижват ,извинявам се че го обясних много претупано  Simple Smile,но подробностите не са кой знае какво важно е крайния резултат  ylinfant

# 171
Благодаря ти Ваня, разбира се че си ми от помощ, успокоително ми подейства твоя разказ.   bouquet

# 172
Мерси, момичета!  Hug
Спешно да ви питам - как обработвате пъпчето. Имам изписани спирт, cicabio и neomycin - те на всички изписват това. Но в какъв ред се слагаха и как?

# 173
  • Пловдив
Докато реша кое да купя пъпчето падна - на 6-тия ден.
После капвах по малко спирт, от дъжд на вятър.

# 174
True Blue,Честито  smile3525,живи и здрави да сте Simple Smile.

Аз първо обработвах със спирт и след това пръсках с Неомецин.Пъпчето падна на 7-я ден.Цикабио не съм купувала.

Моята лекарка минаваше да ме вижда всеки ден и аз така бях по-спокойна.Не държах да вижда мен,а дали с операцията всичо е наред и как заздравява.Все пак съм избрала тя да ме изражда,защото и имам пълно доверие и това да ме наблюдава всеки ден след операцията ми дейставше успокоително,бях голяма паника преди и след операцията  Grinning

# 175
  • Пловдив
Може ли някоя мама да опише как минава едно секцио Praynig
Като знам какво би ме очаквало приемам нещата по добре,отколкото ако седя в неизвестност Blush
Моля ви момичета разкажете Praynig

# 176
цялата работа е около 20,30 мин. Simple Smile на 2 мин ти показват бебенцето ,усещането е че все едно ти вадят вътрешностите но без болка нищо страшно   Simple Smile,казват че после болката е като все едно имаш мускулна треска на корема ,но е повече от това ,един ден лежиш и на втория ден идва жена да те раздвижва първо упражнения в леглото ,после лека полека ставаш да ходиш и така ,няма нищо страшно   bouquet леко раждане и здрави бебенца на всички Simple Smile,извинявам се питането не беше към мен но ако съм помогнала с нещо ще се радвам Simple Smile

Трябваше да прочетеш малко по нагоре  Wink И на мен ми предстои съвсем скоро, гледам да не го мисля иначе не мога да заспа  Grinning  Мен ме викат в 7 в Селена, предполагам ще ме настанят, ще ми прегледат последните изследвания, може и тонове да ми пуснат не знам точно, и след около час два след пристигането ми ще се започва. Така си го представям поне  Simple Smile Да идва и да се свършва  Hug Успех и на теб Армира  Praynig

# 177
  • Пловдив
О,аз го четох,но не ми стига Mr. Green
Ако по подробно някоя мама да го опише.. Blush

# 178
  • Пловдив
.

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 09:18 от miraluba

# 179
  • Пловдив
Започна да ме стяга под лъжичката Crazy

Общи условия