И аз съм с шевове. На втория ден ми махнаха лепенките и се къпя. След това сестрите го пръскат с нещо.
Иначе да, постоянно минават разни доктори и те питат как си.
на 2 мин ти показват бебенцето ,усещането е че все едно ти вадят вътрешностите но без болка нищо страшно
,казват че после болката е като все едно имаш мускулна треска на корема ,но е повече от това ,един ден лежиш и на втория ден идва жена да те раздвижва първо упражнения в леглото ,после лека полека ставаш да ходиш и така ,няма нищо страшно
леко раждане и здрави бебенца на всички
,извинявам се питането не беше към мен но ако съм помогнала с нещо ще се радвам
,но подробностите не са кой знае какво важно е крайния резултат
,живи и здрави да сте
.
на 2 мин ти показват бебенцето ,усещането е че все едно ти вадят вътрешностите но без болка нищо страшно
,казват че после болката е като все едно имаш мускулна треска на корема ,но е повече от това ,един ден лежиш и на втория ден идва жена да те раздвижва първо упражнения в леглото ,после лека полека ставаш да ходиш и така ,няма нищо страшно
леко раждане и здрави бебенца на всички
,извинявам се питането не беше към мен но ако съм помогнала с нещо ще се радвам 
И на мен ми предстои съвсем скоро, гледам да не го мисля иначе не мога да заспа
Мен ме викат в 7 в Селена, предполагам ще ме настанят, ще ми прегледат последните изследвания, може и тонове да ми пуснат не знам точно, и след около час два след пристигането ми ще се започва. Така си го представям поне
Да идва и да се свършва
Успех и на теб Армира
Препоръчани теми