АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 471
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Започна да ме стяга под лъжичката Crazy

Недей, в добри ръце си!

# 181
  • Пловдив
Започна да ме стяга под лъжичката Crazy

Няма нищо страшно при операцията.Сядаш на операционната маса,слагат ти упойката в гърба.Някои мами лягат на страни,за да я сложат.После лягаш на масата,опъват паравана,анестизиологът ти е до главата и ти говори нещо.Вадят бебето,показват ти го,зашиват те,местят те от операционната маса на легло с колела.Слагат те в реанимация.Идва мъжът ти да те види.После те местят в стая и обявяваш на целия свят,че си станала майка на едно прекрасно бебе.
Аз съм много за спиналната упойка,пълната е по-тежка.А и така ще видиш бебето си първия му дъх живот.

True Blue,честита принцеса.Да ти е жива и здрава   bouquet

# 182
Mерси, Елфита!   bouquet
Иначе по-точно от нейното обяснение няма Simple Smile

Кажете ми добър хомеопат педиатър. Искам да направя консултация, а може би и да продължа да ползвам хомепат за малката.

# 183
True Blue,  няма такова понятие хомеопат педиатър. Добрите хомеопати не са лекари. Най-добрата комбинация е да те следи лекар, а хомеопатичните да ги назначава класически хомеопат. Но за бебе си е нож с две остриета Peace.

# 184
Да де, това имах предвид Simple Smile Моята братовчедка и двете си деца ги изгледа с хомеопатия изцяло. Нейната хомеопатка е много добра, но е в друг град. Иначе за колилите много й помагаше някакво камомила еди-си-какво. Да не оспамвам темата, ако някой знае добър класически хомеопат, моля да ми пишете на ЛС Simple Smile

# 185
  • Пловдив
♥Elfita♥,благодаря ти че се включи,важно е за мен Hug

# 186
  • Пловдив
Аз съм чувала за добра лекарка хомеопат в Тракия, но не знам дали е педиатър.

# 187
  • Пловдив
Да де, това имах предвид Simple Smile Моята братовчедка и двете си деца ги изгледа с хомеопатия изцяло. Нейната хомеопатка е много добра, но е в друг град. Иначе за колилите много й помагаше някакво камомила еди-си-какво. Да не оспамвам темата, ако някой знае добър класически хомеопат, моля да ми пишете на ЛС Simple Smile
Това че е помогнала на нейното бебе,не означава че ще ти я изпише и на твоето Peace В хомеопатията всичко е много индивидуално.Ако те интересува,има тема,прочети... Wink

# 188
Знам, знам, аз за това искам да си направя консултация. Може ли темата?  Praynig

# 189
Честито на новите бебоци   bouquet много да ви радват и да са много здравички   bouquet за пъпчето не си давайте парите за скъпи препарати,вземете си само спирт,с тампон сутрин и вечер се почиства за да се изсуши .До няколко дни ще падне без да се усетите

# 190
Нашето вече падна Simple Smile 2 дни го мазахме и днес падна.

# 191
# 192
-True Blue- ,честита дъщеричка  Hug Hug Hug

# 193
Може ли някоя мама да опише как минава едно секцио Praynig
Като знам какво би ме очаквало приемам нещата по добре,отколкото ако седя в неизвестност Blush
Моля ви момичета разкажете Praynig
Здравейте момичета  Hug
А дали някой може да разкаже по- подробно как минава едно нормално раждане в Селена. Явно повечето (или поне аз съм останала с такова впечатление) от пишештите тук са раждали секцио и почти никакво инфо няма за нормалното раждане в болницата.  newsm78 А както е казала armira "Като знам какво би ме очаквало приемам нещата по добре,отколкото ако седя в неизвестност".
Благодаря   bouquet

# 194
Аз родих нормално с едпидурална упойка.
Терминът ми беше за 04.04.2009 г.,не бях от Пловдив,при което д-р Топалова ми каза да отидем там на 26.03.2009,на следващият ден се роди моята госпожица.

Понеже имах контракции,но нямах разкритие на 27-ми март сутринта ми дадоха 1 хапченце и няколко часа по-късно пристигна и госпожицата.
Имах няколко шефа,понеже раменцата й се оказаха по-широки.
Като цяло съм доволна от всичко   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт