АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 539
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Хм явно нещо не сме разбрали, аз не съм чула такова нещо де - мъжа ми после ми каза,че така разбрал и се зачудих, че тези неща бързо се правят..чак да ме приемат..  Crazy А момичета, които сте раждали нормално - епидуралната упйка веднага като отидохте с констракции ли ви я сложиха или чакат някакви определени сантиметри? Ще ги питам тези неща, но чак след месец, а ми е интересно Simple Smile
Ми на мен ми я сложиха след хапчето,което ми дадоха,че имах контракции ,а разкритие - не  Peace

# 256
Момичета, здравейте.
Имам нужда от съвет, ще се радвам някой да има информация.
Можете ли да ми препоръчате гинеколог от Селена - става въпрос за гинекологичен проблем, несвързан със забременяване.
Имате ли идея какви са цените за преглед? Изследванията, които се назначават - все още ли се правят в Писанец, както беше преди?

# 257
На вашите бебенца правиха ли им профилактика с вит К в Селена? Това е нещо ново за мен и чак сега си прочетох епикризата - не са ми казали че ще му правят такава профилактика и не знам кога са успели без да ги забележа, като моето бебе и за миг не съм го изтървала от поглед....и сега чак прочетох в епикризата че трябва и аз да му дам тука вкъщи капки(педиатърката обяснила на мъжа ми като ни изписвали ама той забравил да ми каже ooooh!) Не намирам инфо и из форума много - как го понесоха това вашите бебенца - да се притеснявам ли от нещо или е безобидно и да давам смело?

# 258
На вашите бебенца правиха ли им профилактика с вит К в Селена? Това е нещо ново за мен и чак сега си прочетох епикризата - не са ми казали че ще му правят такава профилактика и не знам кога са успели без да ги забележа, като моето бебе и за миг не съм го изтървала от поглед....и сега чак прочетох в епикризата че трябва и аз да му дам тука вкъщи капки(педиатърката обяснила на мъжа ми като ни изписвали ама той забравил да ми каже ooooh!) Не намирам инфо и из форума много - как го понесоха това вашите бебенца - да се притеснявам ли от нещо или е безобидно и да давам смело?
На нас ни правиха. Доколкото разбрах било хубаво, но убий ме не помня каква му беше функцията  newsm78 Blush . Педиатърката ни тук каза, че нямало проблем( всъщност нищо не каза де) То май се даваха 2-3 капки 2 пъти след като изпишат детето( на епикризата пише на кои дни)
Та тези 2-3 капки не помня да са му са отразили по някакъв начин. Като недостатък мога само да отбележа, че шишенцето с вит. К е около 12лв, от което реално ползваш само няколко капки и после става неизползваемо Twisted Evil

# 259
  • Пловдив
На всички бебета дават вит. К.
Няма реакции от него.

# 260
  • Пловдив
машина,не е ново.Първото ти дете също има витамин К в родилния дом,но предполагам с инжекция.Не се описва в епикризата,че са го правили.2009 в Селена беше с инжекции,не е описано в епикризата.От скоро в Селена е на капки,което е в пъти по-добре и вече го описват,защото терапията продължава и в домашни условия

# 261
И аз смятам,че капките са доста по-добре от ваксина,значи да смятам,че и моята е имала такава ваксина 2009-та ?  Thinking

# 262
  • Пловдив
И аз смятам,че капките са доста по-добре от ваксина,значи да смятам,че и моята е имала такава ваксина 2009-та ?  Thinking

Инжекцията с витамин К не е ваксина.Това е витамин,който беше против кръвоизливи някакви профилактично.Кофтито на инжекцията е,че се вкарва цялото количество наведнъж в детския организъм.С капките е много по-добре
Ако не си отказала ваксините,са й били две ваксини-БЦЖ и Хеп Б

# 263
Елфита,благодаря  Peace

Не съм ги отказвала.

Даже още нещо й бяха дали ,заради околоплодните води,но трябва да проверя в епикризата.

# 264
  • Пловдив
Хм явно нещо не сме разбрали, аз не съм чула такова нещо де - мъжа ми после ми каза,че така разбрал и се зачудих, че тези неща бързо се правят..чак да ме приемат..  Crazy А момичета, които сте раждали нормално - епидуралната упйка веднага като отидохте с констракции ли ви я сложиха или чакат някакви определени сантиметри? Ще ги питам тези неща, но чак след месец, а ми е интересно Simple Smile

Епидуралната я слагат на 3-4 сантиметра разкритие. Миналата седмица имаше интересна лекция в Селена във връзка упойките.  Simple Smile

# 265
  • Пловдив

Аз помня, че моята е сложиха на 4,5cm разкритие... и на 7-8 ми я спряха Grinning

# 266
И аз знам ,че К вит се дава на абсолютно всички бебета ,родени в Селена Simple SmileТова е добре.
А за епикризите може да попитате лекаря ,който ще прегледа бебчо на контролния преглед, или ?Ако нещо не е ясно с назначенията около бебето .
Café del Mar - пусни им запитване в сайта - много са любезни и бързо ще отговорят ,Там има опция "попитай ",или нещо подобно  newsm78

# 267
  • Пловдив
Дами на кой ден ще е готов болничния? Ох,казаха ми,но забравих Embarassed

# 268
  • Пловдив
Дами на кой ден ще е готов болничния? Ох,казаха ми,но забравих Embarassed
Четири дена след изписване.

# 269
Вчера бях на среща с д-р Георгиев, анестезиолога, който ще е с мен по време на плановото секцио Simple Smile Много добро впечатление ми направи.. изключително уравновесен и усмихнат човек! Дори за момент имах усещането, че вече нпмам търпение да родя хаха Simple Smile
Имате ли представа дали показват на родилките как да си къпят бебето, първите грижи и т.н.?

Общи условия

Активация на акаунт