Термина ми е началото на май и д-р Матев каза, че ще ме приемат за 1 ден в началото на април за изследвания, за среща с анестезиолога и да видят има ли разкритие.При вас имаше ли такова нещо или аз нещо не съм разбрала както трябва? Края на март пак съм на преглед и ще се доразберем де, но ми е интересно
Термина ми е началото на май и д-р Матев каза, че ще ме приемат за 1 ден в началото на април за изследвания, за среща с анестезиолога и да видят има ли разкритие.При вас имаше ли такова нещо или аз нещо не съм разбрала както трябва? Края на март пак съм на преглед и ще се доразберем де, но ми е интересно 
.Заблудила съм се
.Иначе,момичето с което раждах си беше от Пловдив,каза,че с доктора са го решили да дойде от предния ден.
А момичета, които сте раждали нормално - епидуралната упйка веднага като отидохте с констракции ли ви я сложиха или чакат някакви определени сантиметри? Ще ги питам тези неща, но чак след месец, а ми е интересно
Препоръчани теми