АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 519
  • 759
  •   1
Отговори
# 240
И аз мисля да раждам в Селена и ще ми е приятно да ви чета ,макар че има доста време до тогава Wink

# 241
АГ Селена е супер! Всичките ми желания бяха уважени и всички бяха много любезни, сърдечни и мили хора - лекарите, акушерките, сестрите, санитарките - всички!!! Незнайна инфекция със загадъчно рязко повишаване на температурата до 40 градуса, наложи по-дългичкия ни престой - ако не беше толкова приятно мястото и хората сигурно щях да откача 1 седмица, но благодарение на цялата обстановка и екип на Селена си бях 100% спокойна... И си имам юнак! Heart Eyes

# 242
Честито ,мила !

# 243
  • Пловдив
машина,честит юнак!Браво за хубавия престой в Селена

# 244
Селена наистина се разраства,много,много ми харесва  Peace

# 245
И аз бях на преглед в новото крило преди седмица, мнооого ми харесва Simple Smile Термина ми е началото на май и д-р Матев каза, че ще ме приемат за 1 ден в началото на април за изследвания, за среща с анестезиолога и да видят има ли разкритие.При вас имаше ли такова нещо или аз нещо не съм разбрала както трябва? Края на март пак съм на преглед и ще се доразберем де, но ми е интересно Simple Smile

# 246
И аз бях на преглед в новото крило преди седмица, мнооого ми харесва Simple Smile Термина ми е началото на май и д-р Матев каза, че ще ме приемат за 1 ден в началото на април за изследвания, за среща с анестезиолога и да видят има ли разкритие.При вас имаше ли такова нещо или аз нещо не съм разбрала както трябва? Края на март пак съм на преглед и ще се доразберем де, но ми е интересно Simple Smile
Малко странно да те приемат за ден за тези неща. Срещата с анестезиолога е с продължителност 10- 20 мин., а за разкритие би трябвало да те гледат при всеки преглед при лекаря. Така че най- вероятно друго е имал в предвид доктора (според мен де)   bouquet

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 11:22 от emilka

# 247

WhiteDove ,да не би да им е нова политика това Simple Smile

# 248
За тези неща едва ли ще те приемат в болницата да те настанят в стая  ,просто ще те прегледат ,ще ти вземат кръв и ще направиш среща с анестезиолога !Ще си чакаш в коридора !

# 249
Аз раждах с пациентка на доктор Матев и тя също беше приета предния ден.Може би докторът работи по този начин.

# 250
  • Пловдив
От предния ден приемат пациентки, които не са от Пловдив. В реанимацията бях с момиче от Хасково, тя беше нощувала в болницата.
Да не е такъв случая?

# 251
Само дето WhiteDove не говори за приемане един ден преди раждането, а един месец преди него Laughing

# 252
Моята среща с анастезиолога не беше и 10мин. Laughing Зададе няколко въпроса и това беше. Но аз бях за планирано секцио и работата беше ясна.
Мисля, че не е задължително приема 1 ден преди раждането за майки не от Пловдив( говоря за планирано секцио) Аз отидох рано сутринта на уречения ден и си ме облякохас направо с операционната одежда  Grinning

# 253
Само дето WhiteDove не говори за приемане един ден преди раждането, а един месец преди него Laughing

Така си е Simple Smile.Заблудила съм се Simple Smile.Иначе,момичето с което раждах си беше от Пловдив,каза,че с доктора са го решили да дойде от предния ден.

# 254
Хм явно нещо не сме разбрали, аз не съм чула такова нещо де - мъжа ми после ми каза,че така разбрал и се зачудих, че тези неща бързо се правят..чак да ме приемат..  Crazy А момичета, които сте раждали нормално - епидуралната упйка веднага като отидохте с констракции ли ви я сложиха или чакат някакви определени сантиметри? Ще ги питам тези неща, но чак след месец, а ми е интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт