АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 514
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,да си сложа ли една свещичка на предният ден за да ми е празен стомаха преди раждането?  Blush

Ако не се лъжа ти ще си секцио, те ще те предупредят да не ядеш нищо от обяд на предния ден, така че това ще е напълно достатъчно.

# 226
На мен доктора ми беше казал да спра яденето и пиенето вечерта на предния ден. ( секцио)

# 227
На мен си ме приеха на 26-ти март и тъкмо дойдоха да ме питат какво ми се яде и се сетиха,че на 27-ми ще раждам нормално и бях само на бисквитки  Joy

# 228
Здравейте мами.
Съжалявам ако вече е обсъждано, но бих искала да ви попитам към кой педиатър сте се ориентирали.  Rolling Eyes
Аз от известно време проучвам добрите педиатри в Пловдив, но все още не мога да се насоча конкретно към някой. Ако вие сте доволни от своя ще ви бъда благодарна да споделите.
Благодаря предварително   bouquet
Аз съм при Др,Пепеланов,изключително съм доволна,Страхотен специалист и професионалист,но не работи по ЗК.По принцип за консултация се водим само при семейния лекар,но него го ползвам само за ваксините.Консултацията и всичко останало е при Др.Пепеланов

# 229
Ние сме при Карафезиева , тя е ЛЛ и педиатърка на малката. Още не знам дали съм доволна...

На мен ми казаха вечерта преди секциото след 22:00 ч. да не ям нищо, нито вода да пия.

# 230
  • Пловдив
На мен ми казаха вечерта преди секциото след 22:00 ч. да не ям нищо, нито вода да пия.

И на мен така.Цъкнах и едно Ренитидинче

# 231
Полезна информация давате  Hug

Аз във вторник ще ходя там за преглед

# 232
  • Пловдив

И на мен така.Цъкнах и едно Ренитидинче
И аз съм на ранитидин..умирам от страх Tired

# 233
  • Пловдив

Утре ли ти е операцията?

Няма от какво да се страхуваш.После ще се смееш,че те е било страх

# 234
Катерина Костадинова
Подкрепям за доктор Пепеланов, работи и в събота, но наистина не работи със здравна каса. Така, че трябва да имате ЛЛ, за ваксините.

# 235
  • Пловдив
Скрит текст:
Моля,който е отказал ваксините да пише имал ли е проблем?Може и на ЛС! Peace

# 236
Скрит текст:
Моля,който е отказал ваксините да пише имал ли е проблем?Може и на ЛС! Peace
аз ги отказах след 3 месец,но не официално  Peace нямам проблеми,но и да имам,си имаме права  и никой нищо не може да ти каже.Глобата е 100лв.Има теми в бг мама за ваксините,разгледай там да не се оспамва темата на Селена Peace

# 237
Здравейте, следя темата от доста време, но не съм писала до сега Simple Smile Искам да попитам, има ли някой информация за раждане при доктор Ангел Ангелов в Селена?

Хубав ден Simple Smile

# 238
Здравейте,

Да се похваля, че вчера официално си записах датата за секциото в Селена - 24.03.2014 г. и ще ви следя много живо Simple Smile

# 239
Здравейте , аз днес минах през новото крило ,бях на преглед при Пейчинова , много съм доволна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт