АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 499
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Някой наясно ли е каква е схемата - получваш болки, контракции, трябва да лежиш за задържане, приемат ли те по спешност, имат ли такова отделение, цени?

# 211
  • Пловдив
Да,приемат те-една дружка наскоро лежа за задържане.Слава Богу всичко при нея е добре и я изписаха след 4 дни.Каза,че е доволна и са се погрижили за нея Peace

# 212
Да,приемат те-една дружка наскоро лежа за задържане.Слава Богу всичко при нея е добре и я изписаха след 4 дни.Каза,че е доволна и са се погрижили за нея Peace
Благодаря!
А за каква сума си говорим?

# 213
  • Пловдив
А сега де.. newsm78 май по 60 лева е на ден Thinking

# 214
  • Пловдив
май по 60 лева е на ден Thinking

Да,и аз знам за такава сума

# 215
май по 60 лева е на ден Thinking

Да,и аз знам за такава сума
Много благодаря, раждала съм там и др интервенции имам, но с тази "екстра" не съм се сблъсквала.

# 216
Има ли някоя мама,която ходи при д-р Топалова и има личния номер на GSM???Благодаря предварително.

# 217
Като чета други как са раждали по държавните болници и имам чувството, че съм била на почивка на хотел Simple Smile С много приятно усещане оставам от болницата, все едно не съм била в болница. А изтръпвах от мисълта преди да отида, понеже никога не ми се е случвало да лежа хоспитализирана някъде.
Че и храната беше от Класика, където много ми харесва как готвят. Simple Smile

# 218
  • Пловдив
 -True Blue-,благодаря ти ,че сподели това.И аз не съм лежала в болница и се чувствам по същият начин.Успокои ме Hug

# 219
Д-р Топалова работи ли със ЗК ?

# 220
  • Пловдив
Не, не работи

# 221
Аз раждах при нея,но не знам как стои въпросът с прегледите ,благодаря   bouquet

# 222
Представяме ви следващите теми на лекциите в Училище за родители "Селена " :

25.02.2014г. - "Обезболяване на раждането .Видове упойки"
Лектор : д-р Георгиев

Ще се проведе и представяне на тъканна банка "Future health"

04.03.2014г. - "Кърменето - подготовка на гърдите за кърмене,физиология на лактацията"
Лектор : ак.Мяшкова

11.03.2014г. - "Новороденото дете и периоди на адаптация.Особености на новороденото ."

Ще се проведе представяне на фирма "NUK"

18.03.2014г. -Часът на психолога - "Бременност - стрес или щастливо очакване "
Лектор :Мария Владимирова

25.03.2014г."Подготовка на дома за бебето .Първи грижи за новороденото.Първи покупки."
Лектор : ак.Негалова

Ще ви очакваме!

# 223
Здравейте мами.
Съжалявам ако вече е обсъждано, но бих искала да ви попитам към кой педиатър сте се ориентирали.  Rolling Eyes
Аз от известно време проучвам добрите педиатри в Пловдив, но все още не мога да се насоча конкретно към някой. Ако вие сте доволни от своя ще ви бъда благодарна да споделите.
Благодаря предварително   bouquet

# 224
  • Пловдив
Момичета,да си сложа ли една свещичка на предният ден за да ми е празен стомаха преди раждането?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт