АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 956
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Какво ще рече записване на ЖК? Доктор Ставрев ми води бременността. Или трябва да отида и да му кажа искам да се запиша на ЖК при вас ?

# 391
  • Пловдив
Dream $, май само няколко лекаря работят по ЗК. Аз се записах при д-р Петрова на ЖК и съм много доволна.

# 392
  • Пловдив
Какво ще рече записване на ЖК? Доктор Ставрев ми води бременността. Или трябва да отида и да му кажа искам да се запиша на ЖК при вас ?

Ставрев не води ЖК по касата,нито платената ЖК в Селена.Явно ще ходиш при него платен прием.Запиши се на ЖК.Ще ти минат доста изследвания безплатно.Пък при Ставрев пак си ходи
На първа страница има инфо за ЖК то в Селена.Разгледай

Майчета,ходили при Минев-при преглед издава ли амбулаторен лист?Аз съм със здравен фонд и за да ми мине разход ми трябва амбулаторен лист за извършения преглед,фактура и касов бон.Последните две от регистратурата ще ги взема

# 393
Може женската консултация  да не е в Селена и не е от значение колко голям специалист е доктора ,понеже Ставрев ще си те следи .На ЖК ще те теглят ,мерят и на ехограф ще те гледат и изследвания ще ти пускат и болничен и всичко е безплатно .

# 394
  • Пловдив
♥Elfita♥ издава амбулаторни листове. Предупреди го или акушерката предупреди. Защото кога пише тя, кога той......

Какво трябва да се прави за този австралийски антиген......Нещо по-специално ли. Защо не питате направо педиатрите.
Аз затова питам дали има такава мама,защото тя ще знае за какво говоря
[/quote]

Аз не знам да има нещо по-различно при такова раждане, затова попитах. Любопитно ми стана и затова се поинтересувах специално ли е и какво му е специалното. Австралийският антиген не преминава през плацентата, следователно няма риск за плода и респ. за бебето, но ще му направят изследвания, доколкото знам има и ваксина, ако искаш, пак за бебето. Вече за кърменето има противоречиви мнения, но относно самото раждане.....раждане като раждане.   Thinking

# 395
♥Elfita♥ издава амбулаторни листове. Предупреди го или акушерката предупреди. Защото кога пише тя, кога той......

Какво трябва да се прави за този австралийски антиген......Нещо по-специално ли. Защо не питате направо педиатрите.

Аз не знам да има нещо по-различно при такова раждане, затова попитах. Любопитно ми стана и затова се поинтересувах специално ли е и какво му е специалното. Австралийският антиген не преминава през плацентата, следователно няма риск за плода и респ. за бебето, но ще му направят изследвания, доколкото знам има и ваксина, ако искаш, пак за бебето. Вече за кърменето има противоречиви мнения, но относно самото раждане.....раждане като раждане.   Thinking

[/quote]те вече всички бебета ги ваксинират за хипатит б като се родят,дори и родилката да няма австралийски антиген,аз до колкото знам не преминава и в кърмата

# 396

Аз не знам да има нещо по-различно при такова раждане, затова попитах. Любопитно ми стана и затова се поинтересувах специално ли е и какво му е специалното. Австралийският антиген не преминава през плацентата, следователно няма риск за плода и респ. за бебето, но ще му направят изследвания, доколкото знам има и ваксина, ако искаш, пак за бебето. Вече за кърменето има противоречиви мнения, но относно самото раждане.....раждане като раждане.   Thinking

[/quote]
Минава през плацентата и още как.Да за кърменето са противоречиви мненията,затова аз предпочетох и сега и преди да не кърмя.Питам за друга мама,за да сравня какво са й препоръчали като лечение в селена и дали го прави.Ако още ти е интересно пиши ми на лични ще ти обяснявам колкото искаш  Hug само,че много са противоречиви самите доктори за този хепатит.....и не е безобидна работа,защото може да се развие и да навреди на черния дроб.

# 397
Може женската консултация  да не е в Селена и не е от значение колко голям специалист е доктора ,понеже Ставрев ще си те следи .На ЖК ще те теглят ,мерят и на ехограф ще те гледат и изследвания ще ти пускат и болничен и всичко е безплатно .

Да ще се запиша тук при една не толкова добра докторка в моя град, за да ми е по-лесно и удобно. Благодаря ви много...стана ми малко по-ясно. Мерси многоооо  Hug

# 398
От 1 седмица има увеличение в цената на болничния - 100 лв е вече ooooh!

# 399
  • Пловдив
От 1 седмица има увеличение в цената на болничния - 100 лв е вече ooooh!

#Shocked
Подканват да не се взимат болнични май

Благодаря

# 400

Минава през плацентата и още как.Да за кърменето са противоречиви мненията,затова аз предпочетох и сега и преди да не кърмя.Питам за друга мама,за да сравня какво са й препоръчали като лечение в селена и дали го прави.Ако още ти е интересно пиши ми на лични ще ти обяснявам колкото искаш  Hug само,че много са противоречиви самите доктори за този хепатит.....и не е безобидна работа,защото може да се развие и да навреди на черния дроб.
[/quote] и на мен ми стана интересно Simple Smile нали ги ваксинират бебетата още като се родят,не би трябвало да има проблем,абсолютно насърчават кърменето в селена било то и с австралийски антиген поне на моята приятелка никой нищо не и е казал

# 401
  • Пловдив
Дам...отново илюзията,че щом си ваксиниран си защитен от всичко  Mr. Green Whistling

Тогава именно,щом имаш ваксина от какво те е страх?

# 402
  • Пловдив
Мда, изЯсни ми се. Проблемът идва от това, че лекарите дават противоречива информация, но това, което на мен ми е известно е, че австралийския антиген съществува самостоятелно в кръвта под формата на кръгловати и пръчковидни образувания. Техният размер е по-голям и не може да мине през плацентата. В този ред на мисли риск за плода не съществува. Ваксината за хепатит е различна. Когато си носител на австралийски антиген се правят допълнителни изследвания на бебето при раждането, после на определен период от време. Влива се някакъв имуноглобулин при необходимост, но на майката ли, на бебето ли.......Това от докторите в рода. Не са гинеколози обаче, нито педиатри. Затова предложих да се питат педиатрите в Селена как се процедира и какво се прави. Не е зле докторите да си синхронизират информацията, вместо да се тревожат родилките......Ама то колкото доктори, толкова и мнения, пък медицината уж била една.  Whistling  Whistling

# 403
Мда, изЯсни ми се. Проблемът идва от това, че лекарите дават противоречива информация, но това, което на мен ми е известно е, че австралийския антиген съществува самостоятелно в кръвта под формата на кръгловати и пръчковидни образувания. Техният размер е по-голям и не може да мине през плацентата. В този ред на мисли риск за плода не съществува. Ваксината за хепатит е различна. Когато си носител на австралийски антиген се правят допълнителни изследвания на бебето при раждането, после на определен период от време. Влива се някакъв имуноглобулин при необходимост, но на майката ли, на бебето ли.......Това от докторите в рода. Не са гинеколози обаче, нито педиатри. Затова предложих да се питат педиатрите в Селена как се процедира и какво се прави. Не е зле докторите да си синхронизират информацията, вместо да се тревожат родилките......Ама то колкото доктори, толкова и мнения, пък медицината уж била една.  Whistling  Whistling
педиатрите в селена аз доколкото знам са казали че няма как да се предаде на бебето че няма никакъв проблем може да си го кърми нищо специално не са препоръчали,никой не е правил допълнителни изследвания ,но може би не е в селена мястото за такива

# 404
  • Пловдив
Ами нали и аз това пиша, че не може да се предаде на бебето. Затова ако искаш за твоя сигурност нещо допълнително да се изследва, питаш какво се изследва, могат ли да го изследват и и т.н. за твое успокоение.  Peace Явно не е стандартна практика в такива случаи.  Rolling Eyes В държавните болници дали изследват.....не ми се вярва. Но пък може и да греша.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт