АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 749
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря на всички за отговорите!
Все пак ще бутна помпата в сака при другите неща. Simple Smile
Сега се сещам, че ни казаха да си носим и последни изследвания - ПКК, кръвна група и ако има нещо друго специфично. Акушерката обясни, че ще повторят изследванията и при тях на място, но е добре да имат предварително информация за всеки случай, ако се наложи нещо спешно.

# 46
Развеждаха ни навсякъде - родилна зала, предродилна, реанимация, стаи, кабинети, при бебетата... Тогава новото крило още не беше открито. Всичко това за 30 минути, а преди това - рекламно облъчване от някаква кака, която обясняваше колко са невероятни продуктите на НУК.
Всичко в болницата ми хареса и тогава взех решение, че там искам да родя. По време на "разходката" акушерката, която беше много симпатична и ведра мацка каза да си вземем:
- лична карта
- гащи за еднократна употреба един размер по-голям от този, който носим по принцип, за да не стяга и да са над раната от операцията (разказа ни за фрапантни случаи как някои мами идвали с прашки;)
- четка и паста за зъби
- хавлия, ако не искаме да ползваме от болницата, но по принцип дават ( същото важи и за нощниците)
- чехли и/или джапанки
- гримове, за да сме хубави на изписването ;Р

Каза да не носим помпа за кърма, но аз още й се чудя. Предпочитам да ми покажат как да изцеждам или поне в началото как трябва да е. Стискам палци да имам кърма!

В багажа ми съм сложила също дамски превръзки, каквито предпчитам и са ми удобни. Също мокри кърпи за гърди и малко подплънки в случай че има повече кърма и много почна да мокря нощницата. Последното е по съвет на една приятелка.
И моите неща са на НУК, ама не знаех ,че са някви специални Grinning
На мен лекаря ми каза да нося само джапанки и червило  Laughing Ама така като ви слушам ще взема и аз да приготвя едно торбе Simple Smile
Между другото преди малко се върнах от преглед - 7 дни преди  термин съм ,нито шийката е почнала да се изглажда, нито плацента да се калцира , водите и те наред... май мога още месец да си откарам бременна Grinning А и бебето много високо било.

# 47
Здравейте и от мен.Аз искам да попитам някой правил ли е аборт в Селената и ако да ако може да каже за цени и за обслужване? Да кажа също че не е по моя воля така че не ме обвинявайте като убийца и така нататък...
Аз съм правила кюртаж в селената по мед. причини стува 300 лева ако си здравно осигурен  Peace

# 48
  • Пловдив
Май коригираха цените. Лятото сестрата на мъжа ми прави абразио заради полип и плати по-малко, но всъщност не знам колко. То аборта и абразиото преди май бяха на една цена. И ако е така логично и другата цена да е намалена. Но питайте за по-сигурно на регистратурата.

# 49
  • Пловдив
И аз съм си приготвила една мъничка чантичка багаж.В нея има козметика за мен,еднократни бикини,изследвания и чехли.Това е,ако ми трябва нещо все някой ще ми го донесе.Помпата няма да я взимам,ще ползвам техните Peace

# 50
  • Пловдив
За багаж говорите.Аз се бях помъкнала с един огромен сак.Не че трябваше да нося всичко това,но обичам да ми е удобно

-бабешки гащи
-спортен сутиен
-чехли
-чорапи
-хавлии 2 броя
-паста,четка за зъби
-душ гел,шампоан
-сешоар,лак за коса,пяна за коса,фиби,ластици,четка,гримове,рол он
-крем за ръце,крем за лице
-лаптоп,зарядно,стикче за нет /тогава нета на болница беше ужасен/
-фотоапарат,зарядно
-книга,списание
-шоколад
-течен аналгин

# 51
  • Пловдив
Elfi, и преди и сега носих същите неща. Вторият път си купих предварително крем за зърна.
Уж е най-необходимото но не е малко.

Забравих да кажа, че ни дадоха две чанти подаръци и мостри. Кремове, списания, една кутия прах Тео дори, мостри на памперси, мокри кърпички, лигавник.

# 52
  • Пловдив
Само аз ли съм отишла с два телефона, фотоапарат, джапанки и дамска чанта. Ааааа и еднократни бикини, но ги ползвах само първия ден и после минах на нормални гащи с дамски превръзки. Списания не съм чела, дори телевизорът не си пуснах за два дни престой. Луда работа.  Crazy

# 53
  • Пловдив
Само аз ли съм отишла с два телефона, фотоапарат, джапанки и дамска чанта. Ааааа и еднократни бикини, но ги ползвах само първия ден и после минах на нормални гащи с дамски превръзки. Списания не съм чела, дори телевизорът не си пуснах за два дни престой. Луда работа.  Crazy
Не си сгрешила Peace

# 54
всеки сам решава какво да си вземе аз предпочитам нещата да са си при мен ако ми потрябва нещо Simple Smile,по удобно е ,примерно жената с която бях в стая беше дошла само с дамска чанта четка за зъби и чехли и постоянно звънеше на мъжа си донеси ми това донеси ми онова Joy,но въпрос на избор

# 55
Аз отидох с две книги Simple Smile, джапанки и тоалетни принадлежности.

# 56
Ехаа, верно ли мога да си взема и сешоара и лаптопа??? Викате и телевизор, ще мога ли да си гледам мача вечерта?
Ами и аз ще стегна сака тогава. Това всичко още при постъпването ли го носихте, или после някой ви го донесе?

miraluba, кога ви ги дадоха тези неща?

# 57
  • Пловдив
Това всичко още при постъпването ли го носихте, или после някой ви го донесе?

Аз си носих всичко при постъпването.Първо ме настаниха в стая на втория етаж.След реанимацията се беше освободило легло на първия и всичко ми бяха пренесли в новата стая.На изписването момичето от рецепцията ми носеше сака,щото аз с операцията не биваше

# 58
Супер, и аз ще стягам куфара Simple Smile добре, че ме подсети и за чорапи.

# 59
И аз съм си приготвила една мъничка чантичка багаж.В нея има козметика за мен,еднократни бикини,изследвания и чехли.Това е,ако ми трябва нещо все някой ще ми го донесе.Помпата няма да я взимам,ще ползвам техните Peace
На каква марка са еднократните бикини ?

Общи условия

Активация на акаунт