АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 774
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Аз си бях купила от тези. Стават за огромните превръзки, които дават първия ден.

# 61
# 62
  • Пловдив
И аз съм си приготвила една мъничка чантичка багаж.В нея има козметика за мен,еднократни бикини,изследвания и чехли.Това е,ако ми трябва нещо все някой ще ми го донесе.Помпата няма да я взимам,ще ползвам техните Peace
На каква марка са еднократните бикини ?
[/quote
Не знам защо но Чико ми дъхнаха най голямо доверие.Другите ми идват една идея парашутни Mr. Green

# 63
Благодаря за мнението  Peace

# 64
  • Пловдив
Ехаа, верно ли мога да си взема и сешоара и лаптопа??? Викате и телевизор, ще мога ли да си гледам мача вечерта?
Ами и аз ще стегна сака тогава. Това всичко още при постъпването ли го носихте, или после някой ви го донесе?

miraluba, кога ви ги дадоха тези неща?

На третия ден.

# 65
А кога правят тестове за алергия към упойките?
Също - бръснат ли корема при секцио (така съм чувала за други болници) ?

# 66
  • Пловдив

Не правят.Ако искаш да си имаш,отиди в Кожния диспансер да ти направят.Преди операцията тестват за АБ на ръката
Бръснат където ще е разреза,не целия корем.Но ти може предварително да си се оправила с кола маска,ако не искаш да те бръснат

# 67
  • Пловдив
Също - бръснат ли корема при секцио (така съм чувала за други болници) ?

Сутринта при постъпването, долу в кабинета те слагат за запис на тонове и екг и докато лежиш сестрата те драска с игла по ръката и надписва отстрани с химикал.

Разреза е в бикини зоната. Там трябва да не е окосмено.

# 68
А колко е голям тоя разрез, от къде до къде е?

# 69
Момичета, някой може ли да ми каже какви документи са необходими за раждането в Селена. Трябва ли да имам направление от АГ и ако нямам това означава ли, че ще ме таксуват като здравно НЕосигурена?

# 70
  • Пловдив

Тук може да се ориентираш къде се намира.Като дължина трябва някоя прясна родилка да каже,защото с времето се свива.Но не е голям споко

Скрит текст:

Момичета, някой може ли да ми каже какви документи са необходими за раждането в Селена. Трябва ли да имам направление от АГ и ако нямам това означава ли, че ще ме таксуват като здравно НЕосигурена?

Трябва да имаш направление за хоспитализация.От ЖК то ще ти го издадат.Също изследванията-Хепатит Б,Васерман,кръвна група,последва микробиология,последна ПКК.
Ако нямаш направление за хоспитализация,ще родиш на цената на здравноосигурена.Но за болницата е по-лесно да го имаш

# 71
  • Пловдив

На мен ми е трудно да го опиша с думи.

Но при второто ми секцио белега е по-естетичен от предния /за сега/.
Доктора ми каза, че реакцията зависи от кожата.

При постъпването искат актуални кръвни изследвания + кръвна група, Спин, васерман и хепатит Б и микробиология.

# 72
  • Пловдив
Те сега с новия софтуер, още като си кажеш ЕГН, ти казват името. Явно имат връзка с НОИ.  Laughing Питат за телефон и те записват, и при повторно записване на час, само по ЕГН те записват. И там веднага излиза здравния статус и се вижда дали си осигурен. Ако не носиш направление и си осигурена, ще ти го напишат, не е проблем, а по-напред се обсъждаше, че и определени изследвания, ако ги нямаш влизали в цената.  Peace

# 73
имам една приятелка раждала секцио преди 26 години корема и е ужасен цялата е разпорена направо и после как са я шили не знам newsm78 ,но сега са се усавършенствали , само една червена линийка в областа на бикини зоната около 15 сантиметра нищо не се личи

# 74
Ами как вадят бебето през толкова малък разрез?  newsm78 Blush а и моето като е много високо как го стигат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт