АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 812
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
-True Blue- спокойно, знам че вече си на финалната права, но не се притеснявай, лекарите си знаят работата

# 76
Работят ли с направления ? че аз като бях не си спомням да съм питала  Mr. Green Blush

# 77
  • Пловдив
Разреза е достатъчен, за да извадят бебето.
Не се вкарвай в филми и стига си си го представяла цветно.

# 78
  • Пловдив
По принцип, да. Но само определени лекари преглеждат с направление. Ако имаш направление, мисля дори, че и в лабораторията могат да ти го вземат, ама за това не съм сигурна. А за раждане, операции и т.н., ако имат договор за пътеката, си работят с направления, а всичко което плащаш се явява доплащане за избор на екип и т.н. Едва ли пътеката покрива всичко, особено в частна клиника, няма как да са плюс, ако разчитат само на касата. Аз имам чувството, че там работят 100 човека само персонал, без докторите. Вчера ходихме спешно на преглед на сестрата на мъжа ми..... навалица в сини дрехи сновеше напред-назад.  Crazy

# 79
Ами как вадят бебето през толкова малък разрез?  newsm78 Blush а и моето като е много високо как го стигат  Grinning
предполагам че като мине главата на бебето после е лесно не знам ,не можах да видя защото слагат пред теб един зелен чаршаф Simple Smile,новородените бебенца не са толкова големи колкото си мислиш ,ние като копувахме комплект за изписване ,като го видяхме колко е малък си викаме божее ще му е малко това,като го облякъхме бяха му големи дрешките  Joy

# 80
  • Пловдив
Да ти кажа по тази логика, при нормалното раждане изглежда още по-невъзможно....... Laughing  Laughing Дъщеря ми още не може да "смели" като обяснявам откъде излиза бебето от корема.....и май изобщо не ми вярва, че от там е минала и само пери ръчички да пита колко всъщност е била голяма като се е родила.  Heart Eyes

# 81
По принцип, да. Но само определени лекари преглеждат с направление. Ако имаш направление, мисля дори, че и в лабораторията могат да ти го вземат, ама за това не съм сигурна. А за раждане, операции и т.н., ако имат договор за пътеката, си работят с направления, а всичко което плащаш се явява доплащане за избор на екип и т.н. Едва ли пътеката покрива всичко, особено в частна клиника, няма как да са плюс, ако разчитат само на касата. Аз имам чувството, че там работят 100 човека само персонал, без докторите. Вчера ходихме спешно на преглед на сестрата на мъжа ми..... навалица в сини дрехи сновеше напред-назад.  Crazy
Благодаря , аз за прегледи питам  Peace

А как може  да се разбере кои лекари работят с направления  Blush

Да ти кажа по тази логика, при нормалното раждане изглежда още по-невъзможно....... Laughing  Laughing Дъщеря ми още не може да "смели" като обяснявам откъде излиза бебето от корема.....и май изобщо не ми вярва, че от там е минала и само пери ръчички да пита колко всъщност е била голяма като се е родила.  Heart Eyes

И аз се чудех ,нормално родих ,преди 4 г и 10 месеца,но с упойка ,много страх брах,все пак нямах 20 още  Mr. Green

# 82
 Grinning мерси, момичета  Hug и последен въпрос от мен - може ли да се запиша на педиатър след раждането? Знам, че трябва да дойде в дома до 24 часа след изписването, но нали ще сме в болницата около 4 дни. Имам номер на препоръ1чана педиатърка-джи пи (д-р Карафезиева) , но не искам сега да звъня, а в понеделник живи и здрави, ако всичко мине наред.

Последна редакция: пт, 31 яну 2014, 17:36 от -True Blue-

# 83
като се приберете в къщи тогава трябва да я извикате да дойде леко раждане   bouquet

# 84
Да, да, за записването ми е въпроса, дали може след раждането да е.

# 85
Разбира се,че записването става след раждането,няма как предварително. Не се притеснявай д-р Карафезиева ще дойде веднага щом се приберете,много е точна. Гласувам с две ръце за нея /от личен опит/. Попитайте я предварително дали записва нови пациенти,защото ако не приема нови ,ще трябва да се ориентирате към друг педиатър.
И леко раждане ти  пожелавам.

# 86
  • Пловдив
Разбира се,че записването става след раждането,няма как предварително. Не се притеснявай д-р Карафезиева ще дойде веднага щом се приберете,много е точна. Гласувам с две ръце за нея /от личен опит/. Попитайте я предварително дали записва нови пациенти,защото ако не приема нови ,ще трябва да се ориентирате към друг педиатър.
И леко раждане ти  пожелавам.

Записва!

# 87
И леко раждане ти  пожелавам.
Благодаря!   bouquet А тя е във 2ро ДКЦ, нали? Ще й се обадя в Понеделник.

# 88
  • Пловдив
И леко раждане ти  пожелавам.
Благодаря!   bouquet А тя е във 2ро ДКЦ, нали? Ще й се обадя в Понеделник.

Вече не е в поликлиниката.
Кабинетът й е на Пепелаша 5

# 89
Аууу,  доста ми е далечко...

Общи условия

Активация на акаунт