АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 919
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
valentina_pl, раждала съм нормално, с определен от моето желание лекар, но отидох в момент, в който точно желания от мен лекар беше на смяна. Честно казано, мисля че му беше по-удобно да ме резне, но нито за момент даже не ми е намекнал подобно нещо. Изключително доволна съм и от акушерката, която ми се падна ( още по голям кеф беше, че раждам нормално най-вече благодарение на нея ).  Аз не мисля, че има човек от там, който ще предложи секцио, само защото по-бързо ще стане "работата"... Отивай си спокойно и нека всичко мине както желаеш ти  Hug

# 466
valentina_pl - ако ти си настояваш за нормално и няма причина за секцио, няма защо да те карат. Аз исках естествено да родя до последния момент и въпреки че стоях 12 часа с изтекли води и нямах необходимото разкритие, не са ме карали да раждам секцио.

# 467
 valentina_pl - Не се тревожи! Аз отидох така - преносих известно време и лекаря ми накрая замина за чужбина и нямаше как да си спази уговорката - отидох сама посред нощ, бая ме беше шубе, изобщо не знаех на кого попадам - д-р Петрова беше на смяна и акушерка Негалова (страхотно готина! Simple Smile) Още след 5тата минута с тях вече ми беше много уверено и спокойно - супер отношение! Пък ако знаеш с каква торба претенции и изисквания тръгнах...мога да кажа, че аз сама не си удържах на всичките претенции - те се съобразяваха изцяло с моите желания и дори рутинните практики не са се опитвали да ми натрапват - питат хората дали искаш свещички, системи, упойки - ако нещеш - нещеш!

Абе сега си спомних - хахаха! Вие обърнахте ли внимание на гигантската бутилка пълна със спринцовки в родилната зала? Това някакъв странен лекарски арт ли е според вас? Сега се сетих, че това беше единственото нещо, което ме издразни много там и помолих да го разкарат, че точно пред погледа ми се падаше. Вие какво мислите за такова"изкуство" Simple Smile

# 468
Изискване на РЗИ е това "изкуство" и няма нищо странно Peace. Във всеки кабинет така се съхраняват спринцовките.

# 469
Изискване на РЗИ е това "изкуство" и няма нищо странно Peace. Във всеки кабинет така се съхраняват спринцовките.
Верно ли? Не бих допуснала - винаги съм смятала, че си има специални контейнери за тая работа, а не бутилка от воден диспенсър - на мен ми се стори като някакъв опит за декорация  Mr. Green..соре за оф-а

# 470
Благодаря ви за отговорите, помогнахте ми да взема решение къде да се родим Simple Smile

# 471
Здравейте!Предстой ми ин витро процедура в Селена при д-р Ставрев!Интересуваме колко струват имонологичните и генетичти изследвания там,а и също важи ли направление от личният ми лекар за лапароскопия там,и ако не важи каква е цената?!Благодаря ви предварително  Hug

# 472
  • Пловдив
Здравейте!Предстой ми ин витро процедура в Селена при д-р Ставрев!Интересуваме колко струват имонологичните и генетичти изследвания там,а и също важи ли направление от личният ми лекар за лапароскопия там,и ако не важи каква е цената?!Благодаря ви предварително  Hug

В тази тема ще ти дадат информация http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778761.0
Тук обсъждаме раждането повече

# 473
# 474
In Memoriam

Екипът на АГ болница "СЕЛЕНА" с мъка съобщава ,че днес,2.5.2014г, ни напусна завинаги д-р Никола Дренски-един изключителен професионалист,ерудит и интелект.Ние сме горди,че бяхме и оставаме ученици на най-добрия акушер-гинеколог на гр.Пловдив за всички времена. Поклон пред прекрасния колега и приятел!

# 475
много тъжна вест Sad това беше лекаря на който се доверявах изцяло,човека на който единствено се доверих и позволих да ми направи секцио преди 6месеца  Cry Почивай в мир

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 07:36 от dani_dani1981

# 476
  • Пловдив
И аз се натъжих.
Той ме прие и той ме изписа сега с второто дете.
Той е и лекарят, който е помогнал и аз да изляза на бял свят.

# 477
Нека почива в мир  Flowers Rose
Много се натъжих и аз  Cry Той беше и при моетo секцио, заедно с д-р Кръшков.

# 478
И аз се натъжих Sad.След раждането ми, той минаваше всяка сутрин на визитация.Много мил и внимателен лекар беше.

Нека почива в мир.

# 479
  • Пловдив
Sad, Светла му памет и да почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт