АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 922
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Съдружници

ЗДРАВКО АТАНАСОВ МИНЕВ
АНГЕЛ ДИМИТРОВ СТАВРЕВ
НЕВЕНА ГЕОРГИЕВА НЕДЕВА
КАМЕН ПАНЧЕВ КРЪШКОВ
СНЕЖАНА ГЕОРГИЕВА ТОПАЛОВА-АТАНАСОВА
ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ГЕОРГИЕВ

Управител

ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ГЕОРГИЕВ

Няма черно на бяло чуждо участие.По-скоро се оправят с банкови кредити.Още в началото лекарите,които работят там си бяха замислили проекта,купили замята,направиха си първата копка и Селена стана реалност

# 451
има чуждо участие и еврофинансиране по програма

# 452
  • Пловдив
♥Elfita♥, ти си по-запозната и от Къртицата.  Mr. Green  Hug Не знаех, че Недева и Георгиев са сред съдружниците. Не, че ме и интересува......

Весели празници и само положителни емоции.  easter

# 453
  • Пловдив
 Laughing

Топалова е с най-малък дял в ООД то,Минев с най-голям.

# 454
Laughing

Топалова е с най-малък дял в ООД то,Минев с най-голям.
Ставрев е с най-голям дял.Той е главния инициатор за създаването на тази прекрасна клиника Селена  Peace

# 455
  • Пловдив
В Търговският регистър като дялово участие е заложено друго.

# 456
В Търговският регистър като дялово участие е заложено друго.
там не гледай какво пише,не всичко е на лист за показ  Wink той е главния инициатор

# 457
  • Пловдив
Е,официално няма къде другаде да гледаме.А какви са договорките между тях,само те си знаят.

# 458
 Mr. Green Mr. Greenразконспирирахте ги всички !
Хубавото е ,че има много добри специалисти в тази клиника ,само някои от тях разчитат на име, заради акциите си .
П.с.А за кой д-р Даскалов става въпрос ?Асен или Васил ?

# 459
за Васил Даскалов

# 460
Здравейте момичета,
искам да попитам дали д-р Кръшков още прави ФМ и 4D прегледи, знаете ли?
Януари 2013 родих секцио при него дъщеря ми. И понеже сега чакаме второ бебе искам пак той да ме прегледа и ако може пак той да ме оперира:) Изключитело съм доволна от всичко и всички и пак там ще раждам Simple Smile

# 461
Здравейте момичета,
искам да попитам дали д-р Кръшков още прави ФМ и 4D прегледи, знаете ли?
Януари 2013 родих секцио при него дъщеря ми. И понеже сега чакаме второ бебе искам пак той да ме прегледа и ако може пак той да ме оперира:) Изключитело съм доволна от всичко и всички и пак там ще раждам Simple Smile

Да прави миналата седмица бях при него на 4Д . И аз обмислям секцио при него Simple Smile

# 462
Да, доктор Кръшков прави 4Д, аз родих при него преди 20 дни, нормално и съм изключително доволно, невероятен професионалист и изключително мило отношение по време на самото раждане. Peace

# 463
До колкото знам  д-р Минев взима 100 лв за това , че е 24 ч на разположение . Поне така беше преди няколко месеца , когато моя приятелка роди при него

При д-р Минев аз не съм платила нито стотинка повече от цената за един нормален преглед. Звъняла съм му и в 05.00 сутринта, дори когато започна раждането ми, той беше на банкет на акушерите, обадих му се в 23:30 и веднага дойде в болницата. Той самият ми е казвал веднага да му се обаждам ако имам някакви проблеми или нещо не ми е ясно, безпокоила съм го безброй пъти и страшно съм му благодарна за проявеното разбиране и загриженост. Та : Thinking мисълта ми беше че за 100 лева не е ставало въпрос нито веднъж.

# 464
Здравейте, благодаря  за предишния отговор. Искам да попитам друго сега - някой може ли да разкаже ( по възможност от опит) как стоят нещата ако отидеш в болницата когато дойде момента и сте без избор на екип? Може ли да се разчита на всички доктори там? Във всички теми се споменават определени имена. Аз не съм водила ЖК там, а понеже в момента докторката ми пътува и трябва да направя преглед, записах час при д-р Минев, може би заради мненията тук, а и заради една лекция, която той води в Селена. Аз искам да родя по естествен начин ( разбира се, ако няма показания за секцио), но се чудя - мога ли да разчитам, че доктора, който ме посрещне, няма да намери "причина", раждането да стане секцио?

Общи условия

Активация на акаунт