АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 923
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
sweet_maniche- Всички изследвания на бебето при такива майки с антиген се правят в "Селена"-т я ги правят и за своя застраховка,нали бебето е при тях !Само ваксината се слага пожелание на майката ,ако има нужда Simple Smile

# 436
п.с.Колко е сега цената за нормално раждане с упойка ?

Сега имат кампания в подкрепа на нормалното раждане и цената с упойка е 690 лева, и 490 лева без упойка. Цената е ако не избираш екип, а отидеш и родиш, при който е на смяна.  Simple Smile

Здравейте! А имате ли информация каква е цената при избор на екип ( при д-р Минев)? И също - до кога ще са такива цените? Благодаря!

Аз родих на 22.01.2014 при д-р Минев, цената беше 1290,00лв. за секцио и 990,00 за нормално, при който и лекар да избереш да раждаш мисля че сумата не се променя. Незнам само сега дали няма някакво намаление, заради кампанията в подкрепа на нормалното раждане. Иначе няма да сгрешиш, д-р Минеш е великолепен лекар и човек. Аз поне останах страшно доволна, още 5 деца да имам, пак бих избрала него! newsm10

# 437
До колкото знам  д-р Минев взима 100 лв за това , че е 24 ч на разположение . Поне така беше преди няколко месеца , когато моя приятелка роди при него

# 438
  • Пловдив
До колкото знам  д-р Минев взима 100 лв за това , че е 24 ч на разположение . Поне така беше преди няколко месеца , когато моя приятелка роди при него
И сега е така Peace

# 439
  • Пловдив
sweet_maniche- Всички изследвания на бебето при такива майки с антиген се правят в "Селена"-т я ги правят и за своя застраховка,нали бебето е при тях !Само ваксината се слага пожелание на майката ,ако има нужда Simple Smile
Не е точно така Peace
Като бях бременна в 9тия месец, трябваше да повторя количествения тест и д-р Минев ме насочи именно към клиниката по гастроентерология в София, където по принцип си правя тези изследвания.
Смятах да си спестя поредното пътуване, но нямаше начин Peace ...Не, че и в лабораториите в Пловдив не го правят (за Писанец и Хронолаб знам със сигурност), друг е въпроса колко доверие може да им се има за такъв вид изследване

# 440
 sweet_maniche   bouquetгрешно съм разбрала ,аз казвам ,че на бебетата им правят изследванията в "Селена" Laughing

# 441
  • Пловдив
а, това да Simple Smile
Но при майка носителка обикновено детето също се ражда с вируса в кръвта Peace Затова и е необходимо след 6 месеца изследването да се повтори Peace

# 442
И аз не съм плащала никакви изследвания,  едните за спин, сифилис и там какво беше ми бяха изтекли , че ги бях правила в началото на бремеността, направиха ми нови и не съм плащала за тях. Платих си само цената за нормално раждане.
И да допълня, че съм много доволна от всичко в болницата, персонала е супер, акушерките от детска стая са невероятни. Всичко от което има нужда една родилка се осигурява.

И д-р Минев е невероятен!!! Може да е дошъл в стаята ми един път ,може да съм го събудила през нощта, но за 1 час си свърши работата перфектно ,а ако беше някой друг доктор щеше да ме резне веднага(нормално раждах). Сестрата в кабинета му също е супер!

Не мисля ,че е редно да се обобщава чак до такава крайност ,че друг ще Ви резне!:)Чак толкоз !Вие при друг лекар на преглед или консултация бяхте ли ,за  да Ви насочи към рязане?!
Извинявам се ,но такива постове направо ми звучат нелогични
п.с.Колко е сега цената за нормално раждане с упойка ?

Така му е приказката, и аз така хваля д-р Матев, че ме изчака търпеливо да родя нормално, и че някой друг щеше да ме клъцне Simple Smile Дължи се според мен на тенденцията в БГ прехвалени доктори да израждат само секцио, и желаещите да родят нормално се превръщат в един вид аутсайдери...
Та затова тази радост, че никой не ни е "резнал"  newsm17 newsm20

# 443
Леле-мале докъде сме стигнали, да хвалим докторите, че са ни оставили нормално да си родим децата... Sad

# 444
Леле-мале докъде сме стигнали, да хвалим докторите, че са ни оставили нормално да си родим децата... Sad

Не говоря за "Селена", но за съжаление има доста лекари, за които нормалното раждане е някаква досада, губене на време. Та нима не помните онзи лекар-ин витро-специалист, който изражда само със секцио.. Това си е направо дискриминация  Stop

# 445
Кой,кой ? Mr. Green

# 446
Туй ще да е д-р Даскалов, май... но аз го уважавам него. Не е дискриминация - има си приоритети човека, неще да го будят посреднощем. Не можем да го виним за това, че е прям в това отношение. Аз съм ходила при него и не ме е убеждавал да  ми прави секцио - няма показания, казва, ще си раждаш нормално и няма да е при мен - точка. Лицемерни са тия дето си измислят показания за пациентките си, които проследяват и да си приберат парите, но само и само да не ги буди никой, а и да е "в техни ръце" цялата работа...щото естественото раждане нали си е риск..все пак ние "пациентките" не сме достатъчно квалифицирани да се справим с такава медицинска процедура като раждането и колкото повече участваме, толкова по-непрофесионална става работата, ако ме разбирате..

# 447
Туй ще да е д-р Даскалов, май... но аз го уважавам него. Не е дискриминация - има си приоритети човека, неще да го будят посреднощем. Не можем да го виним за това, че е прям в това отношение. Аз съм ходила при него и не ме е убеждавал да  ми прави секцио - няма показания, казва, ще си раждаш нормално и няма да е при мен - точка. Лицемерни са тия дето си измислят показания за пациентките си, които проследяват и да си приберат парите, но само и само да не ги буди никой, а и да е "в техни ръце" цялата работа...щото естественото раждане нали си е риск..все пак ние "пациентките" не сме достатъчно квалифицирани да се справим с такава медицинска процедура като раждането и колкото повече участваме, толкова по-непрофесионална става работата, ако ме разбирате..
Едва ли е той.
Когато наближи времето да раждам първото го попитах може ли при него(нормално раждане), той каза да.( забременяла съм нормално и имах безпроблемна бременност) Тогава той каза и нещо от рода, че хората си мислели, че щом се занимавал предимно с проблемни бременности не израждал нормално. Обаче взех да преносвам, "вкара" ме в Селена, чака ме 2 дни, започна да предизвикваме раждане, разкритие няма, тоновете взеха да падат и в крайна сметка минахме на секцио. За второто беше ясно, че ще е също секцио заради малката разлика.

# 448
  • Пловдив

Той е.Вече прави само секцио.Но не е и чак специалист по инвитро

# 449
Я да попитам, че изведнъж ми стана любопитно - някой знае ли кой/и е/са собственик/ци / инвеститори на АГ Селена? Или поне дали са българи или чужденци..

Общи условия

Активация на акаунт