АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 929
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета!
Искам да попитам тези от Вас, които са раждали нормално в Селена. Казаха ми, че изследванията, които се правят в 9-ти месец, Селена ги признава ако са отпреди 7-10 дни. Случвало ли се е на някоя от Вас  да роди и тези изследвания да са от по-дълъг период? И плащали ли сте допълнително, когато са Ви правили изследвания там? Казаха ми, че като направят там изследванията и после си доплащаш около 100-200 лева допълнително.

селена все пак е частна клиника предполагам всичко се заплаща  Simple Smileда искат ги изследванията да са  на не повече от 10 дни ,но какво ви пречи да си ги направите някъде другаде и да ги занесете Simple Smile,аз само не си направих за кръвната група защото така или иначе тя няма как да се промени Joy

Да, аз ще ги направя другаде. Но все пак не се знае, когато е нормално кога ще тръгне да се ражда бебето и кога да ги направя за да са в този срок.  Не е проблем, просто попитах дали има такива случаи. Благодаря ти все пак!  Simple Smile

не се притеснявай изобщо ,една моя приятелка роди естествено и изследванията и бяха по стари нищо не и казаха

# 421
Всичко, което може да мине по касата, минава по касата. На мен ми правиха след като родих 5 дена поред всяка сутрин ПКК и един път микробиология, не съм доплащала за това.

# 422
  • Пловдив
Благодаря Ви!

# 423
  • Някъде там...
И аз не съм плащала никакви изследвания,  едните за спин, сифилис и там какво беше ми бяха изтекли , че ги бях правила в началото на бремеността, направиха ми нови и не съм плащала за тях. Платих си само цената за нормално раждане.
И да допълня, че съм много доволна от всичко в болницата, персонала е супер, акушерките от детска стая са невероятни. Всичко от което има нужда една родилка се осигурява.

И д-р Минев е невероятен!!! Може да е дошъл в стаята ми един път ,може да съм го събудила през нощта, но за 1 час си свърши работата перфектно ,а ако беше някой друг доктор щеше да ме резне веднага(нормално раждах). Сестрата в кабинета му също е супер!

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 00:32 от MimSss

# 424
  • Пловдив
 +1 сестрата на др.Минев е невероятна!  bouquet

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:14 от armira

# 425
  • Пловдив
 Grinning

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 09:35 от razel_dazel

# 426
И аз не съм плащала никакви изследвания,  едните за спин, сифилис и там какво беше ми бяха изтекли , че ги бях правила в началото на бремеността, направиха ми нови и не съм плащала за тях. Платих си само цената за нормално раждане.
И да допълня, че съм много доволна от всичко в болницата, персонала е супер, акушерките от детска стая са невероятни. Всичко от което има нужда една родилка се осигурява.

И д-р Минев е невероятен!!! Може да е дошъл в стаята ми един път ,може да съм го събудила през нощта, но за 1 час си свърши работата перфектно ,а ако беше някой друг доктор щеше да ме резне веднага(нормално раждах). Сестрата в кабинета му също е супер!

Не мисля ,че е редно да се обобщава чак до такава крайност ,че друг ще Ви резне!:)Чак толкоз !Вие при друг лекар на преглед или консултация бяхте ли ,за  да Ви насочи към рязане?!
Извинявам се ,но такива постове направо ми звучат нелогични
п.с.Колко е сега цената за нормално раждане с упойка ?

# 427
  • Пловдив

Сега имат кампания в подкрепа на нормалното раждане и цената с упойка е 690 лева, и 490 лева без упойка. Цената е ако не избираш екип, а отидеш и родиш, при който е на смяна.  Simple Smile

# 428

Сега имат кампания в подкрепа на нормалното раждане и цената с упойка е 690 лева, и 490 лева без упойка. Цената е ако не избираш екип, а отидеш и родиш, при който е на смяна.  Simple Smile

Здравейте! А имате ли информация каква е цената при избор на екип ( при д-р Минев)? И също - до кога ще са такива цените? Благодаря!

# 429
  • Пловдив
Здравейте! А имате ли информация каква е цената при избор на екип ( при д-р Минев)? И също - до кога ще са такива цените? Благодаря!

При избор на екип цената си е 990 лева, както преди. Не казаха за краен срок, казаха, че около година например. Може да ги питате на лично съобщение на страницата на Селена във фейсбук, за по-точна информация.  Simple Smile

# 430
Къде е публикувано за цените ,че ще са около година ?АЗ мислех даже,че са вече постоянни ,но то реално за избор няма промяна  Grinning
valentina_pl - мисля,че цената за екип важи за всички специалисти в болницата ,защо за д-р МИнев да е различна ?(не знам ,де,затова питам  Wink)Ако си при него на консултации го попитай освен.

# 431
  • Пловдив
Къде е публикувано за цените ,че ще са около година ?АЗ мислех даже,че са вече постоянни ,но то реално за избор няма промяна  Grinning
valentina_pl - мисля,че цената за екип важи за всички специалисти в болницата ,защо за д-р МИнев да е различна ?(не знам ,де,затова питам  Wink)Ако си при него на консултации го попитай освен.

Като работеща в Селена и грижеща се за ФБ страницата,някаква тактика ли е да говориш така неопределено и да задаваш въпроси,на които знаеш отговора.

# 432
За промоцията 490/690лв на деня на отворените врати казаха, че ще е 6месеца, но от кога е започнало броенето незнам  Simple Smile

# 433
  • Пловдив
Аз научих за тази промоция, когато бях на срещата в подкрепа на нормалното раждане. Тогава акушерката каза, че е без срок, например година. Това знам аз, а пък за повече информация, въпроси към болницата  Simple Smile

# 434
  • Пловдив
Здравейте,не съм писала скоро,но да попитам.Има ли мами,които скоро(1 година) са родили в Селена,които да са носители на австралийски антиген?
питай каквото те интересува PeaceОпределено са по запознати от времето на баткото (2010) Peace

Заразяване на плода може да има, ако нивата на вируса в кръвта са високи. Изследването не се прави в Селена Peace
Кърмене дори се препоръчва от майки-носителки, но при положение, че вирусната репликация е в определени норми. За който се интересува - да пита, мога да пиша много по въпроса Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 12:51 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт