АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 838
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Аз раждах със секцио при д-р Пейчинова и съм много доволна от избора си. Тя следеше и бременността ми.

# 586
И двете са добри,те всички май са добри.Последно чух добри отзиви за д-р Пейчинова и за д-р Даскалов много добри.Аз съм при д-р Св. Петрова и за мен тя е незаменима  Wink И при тримата са раждали мои близки,изключително доволни. Който и да избереш няма да сбъркаш,надявам се и успех  Peace

# 587
  • Пловдив
Здравейте мами,искам да попитам някои от вас,които има по-голям опит, престои ми скорошно раждане кой лекар да си избера д-р Пейчинова или д-р Топалова??

Между двете бих избрала Топалова.Пейчинова не обяснява,пести си думите и все изглежда намусена.Не коментирам професионалните й качества.Ако горното не ти пречи,е ОК

# 588
Здравейте,искам да попитам при секцио в селена прави ли се клизма преди това?

# 589
Здравейте,искам да попитам при секцио в селена прави ли се клизма преди това?
Не.

# 590
А при нормално дали правят. Моя приятелка скоро беше и каза за някаква свещичка,че и дали  newsm78
И аз като съм била там преди 5 г. си спомням,че си носех документи,бельо и козметика, а сега друго трябва ли. Някой с актуална информация за нормално раждане?  Praynig

# 591
  • Пловдив
При нормално дават свещичка Бизакодил. Общо взето нищо не ти трябва освен лични принадлежности. През цялото време ти дават нощници, сменят колкото си поискаш, просто молиш санитарка/акушерка и ти носят. Мен като ме приеха директно дадоха моите дрехи и обувки на мъжа ми и аз останах само с чантата с козметика, преди изписване ми донесе дрехи.
Превръзки, памперси, дрехи за бебето - вси4ко е осигурено от болницата.

# 592
  • Пловдив
носех документи,бельо и козметика, а сега друго трябва ли.

Чехли,чорапи,ако са ти студени краката.Раждах юли и си слагах чорапки
Четка,паста

# 593
Здравейте, предстои ми секцио до края на месеца, до колкото разбрах освен четка и паста, чехли които да стават за баня друго не трябва да носим, освен ако не държим да си ползваме наши нощници, хавлии и т.н.  Аз лично ще си взема зарядно за телефона, шампоан, бикини за еднократна употреба, крем за зърна, гримове, ластици за коса. Ако някой се сеща за друго важно нещо да сподели Simple Smile

# 594
  • Пловдив
Здравейте, предстои ми секцио до края на месеца, до колкото разбрах освен четка и паста, чехли които да стават за баня друго не трябва да носим, освен ако не държим да си ползваме наши нощници, хавлии и т.н.  Аз лично ще си взема зарядно за телефона, шампоан, бикини за еднократна употреба, крем за зърна, гримове, ластици за коса. Ако някой се сеща за друго важно нещо да сподели Simple Smile
Друго не ти трябва Peace аз носех точно това и багажа ми се събра в чанта за лаптоп Peace

# 595
Хавлийки си носи.Аз раждах юли и не даваха. Наложи се да ми донесат.

# 596
Момичета,някой раждал ли е при д-р Сраврев?

# 597
Цитат на: miraa77 link=topic=762931.сmsg28969874#msg28969874 date=1410095898
Аз, секцио. Пиши какво те интересува.

# 598
Цитат на: miraa77 link=topic=762931.сmsg28969874#msg28969874 date=1410095898
Аз, секцио. Пиши какво те интересува.

Здравей,клизма преди секциото правили се? Само той ли прави секциото или има и друг негов колега и Ставрев ли ви ши накрая и присъства до края на операцияра?
Благодаря Simple Smile

# 599
miraa77,  преди секциото не се прави клизма. Не знам обаче, ако е по спешност. Там да се намеси някоя потърпевша мама. Доктора си те работи, но има и колега с него. При мен беше с Ангелов. Доктор Ставрев ме ши( доволна съм от шева) и си остава до зашиването ( това всъщност е края). Успех!

Общи условия

Активация на акаунт