АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 859
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • близо под тепетата
Здрасти, аз ти препоръчвам д-р Петрова на 100%.

+1

Благодаря и на 2те за мненията.  smile3525

# 571
Аз пък от д-р Кренчев като че ли не съм доволна.Имаше огромна разлика с обезболяването на предишното ми раждане (пак нормално раждане с Кючуков).Верно е ,боде ме поне 2 пъти в гръбнака ,но пък ме обезболи.А този  път от раз ми сложи упойката ,но ме "хвана " както трябва чак в следродилна .

# 572
Аз пък от д-р Кренчев като че ли не съм доволна.Имаше огромна разлика с обезболяването на предишното ми раждане (пак нормално раждане с Кючуков).Верно е ,боде ме поне 2 пъти в гръбнака ,но пък ме обезболи.А този  път от раз ми сложи упойката ,но ме "хвана " както трябва чак в следродилна .
[/quote
Аз първия път бях с Георгиев-обезболи ме от първия път,но мен пък единия крак почти ми стана безчувствен,а другия все едно с тъп нож го режат. Явно много зависи как я сложат. Ще си говоря с д-р Петрова на дълго следващия път на тази тема,явно Wink

# 573
  • Пловдив
Георгиев ми постави епидуралната, не ме е боляло при поставянето и стана за секунди. Само каза "сега ще те напръскам с един спрей", и аз спокойна, че само ще пръска и хоп-беше поставил катетъра : ))) . След раждането веднага пратиха да ме раздвижат, това ми беше най-неприятната част, но няма как, после поспах два часа и си взех бебето.
Та, така  Simple Smile

# 574
  • plovdiv
Някой правил ли е амниоцентеза в Селена?Евентуално при кой лекар.Каква е цената?На първият БХС ми излезе риск за Даун 1:50.Та се чудя да правя ли втори или направо амниоцентеза

# 575
Една позната при д-р Топалова е ходила за амниоцентеза, но в крайна сметка са я пратили в София, тъй като нейната плацента била с такова предлежание, че не можели да поемат такъв риск. За друго момиче знам, че в  Селена си прави, тъй като беше инвитро пак при тях и беше много доволна.  newsm78 Най-добре си питай лекаря има ли нужда и ако да при кой,все пак доки е най запознат с обективното състояние.

# 576
  • Пловдив
До колкото съм чела тук във форума най-добрият вариант за амино е в София в Майчин дом Peace

# 577
И дано ми се падне д-р Георгиев  Wink

Не чакай да ти се падне.Поискай си го  Laughing
Четири момичета бяхме за секцио.Двете ги прави Кичуков.Боде ги в гърба 3-4 пъти.Едната така и не успя,та я преспа с пълна.После и двете бяха с ужасни болки в гръбнака.
Знам,че работи от много години,знам,че трябва да е добър,но то пък егати и съвпадението,и за двете

Третият анестизиолог е Кренски.Петрова казва,че е добър.Той е бил на нейното секцио и щом тя му се е доверила

Подкрепям напълно  newsm10 . При мен с Кичуков се случи нещо подобно. Мен директно ме приспа , Слава Богу преди да ме боде.Не ми допадна характера му и ужасните му шеги, изключително много съжалявам, че не се уговорих с Георгиев на консултацията.

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 19:42 от bebetoo

# 578
Още един глас за д-р Георгиев. Той беше на моето секцио - много приятен, мил и забавен. Не усетих дори как ми сложи спиналната  Grinning. Д-р Кичуков съм го виждала веднъж на училището за родители. Хареса ми чувството му за хумор, макар за повечето хора да е странно или дебелашко, както се изразиха някои от момичетата, които също бяха там. Д-р Кренчев го срещнах на консултацията за упойките. Останах с чувство на "претупан" пациент. Вярно, че имаше 4-5 жени, които чакаха, но все пак... В крайна сметка изберете д-р Георгиев.

# 579
На моето раждане анестезиолог беше Кичуков- една приятелка много ми го беше похвалила. Аз останах изключително НЕдоволна. Е, ясно, че и аз бях попритеснена, но все пак, операция ми предстоеше. Доста троснато ми каза да сядам да слага упойката- първият опит беше неуспешен и той ми се развика как не съм се навела достатъчно (е, да де ама с този огромен корем колко да се наведа), аз се притесних още повече и той започна да крещи как щяла съм да проваля всичко, аз се притесних тройно и кръвното ми веднага скочи на 150/100 (за пръв път откакто бях бременна) последва втори опит, ужасно болезнен и след като я сложи ми се размрънка, че не съм заслужавала да съм будна, защото много лесно съм се разстройвала. Аз успях само да кажа, че държа да съм будна при изваждането на бебето и тогава ми сложиха маска на лицето. Спомням си раждането, но всичко ми е като в мъгла. Бях в едно състояние на полусъзнание и изключително съжалявам за избора на този анестезиолог. Другия път категорично ще го откажа...

# 580
  • Пловдив
Другия път категорично ще го откажа...

Другия път избери предварително друг анестезиолог.

# 581
Момичета, а как точно протича срещата с анестезиолог? Предстой ми естествено раждане в Селена, избрала съм си д-р Крумов и той ме праща на среща с анестезиолог, но се чудя как протича този преглед? Какво се обсъжда? Трябва ли да нося някакви документи?

# 582
  • Пловдив
Момичета, а как точно протича срещата с анестезиолог?

На 37 ма страница нея обсъждахме-разгледай.Носи си актуални кръвни изследвания.Ще те пита за тегло,дали пиеш лекарства.Такива общи въпроси.На някои мерят и кръвното

# 583
На мен анестезиолог ми беше Кренчев , аз лично нямам оплаквания от него  Peace

# 584
Здравейте мами,искам да попитам някои от вас,които има по-голям опит, престои ми скорошно раждане кой лекар да си избера д-р Пейчинова или д-р Топалова??

Общи условия

Активация на акаунт