АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 866
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Момичета, всеки ден ли ги има тези консултации с анестезиолог Simple Smile

Да

# 556
freia ,отиваш и казваш,че искаш болничен,но е 100 кинта.Навсякъде другаде е по-евтино.АГ ЛКК има примерно в 4 то ДКЦ

В пето ДКЦ в Тракия е 15 лв. болничния.

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 17:42 от bubamara9

# 557
Момичета,как стои въпроса с болничните издавани в Селена.Моят изтича на 17.08 и трябва да го продължа с ЛКК.Каква е процедурата?И евентуално къде другаде има такива ЛКК?
Отиваш в Тракия в 5-то ДКЦ, на втория етаж при д-р Керменлийска. Всеки ден от 12 до 13 часа. Носиш си картона и казваш,че си за болнични. Тя директно ти го пише  Laughing И ти казва кога да отидеш за следващия  Twisted Evil Струва 15 лв., които се заплащат на регистратурата,но тя и това ще ти каже. Можеш да звъннеш предварително,за да попиташ кога е на работа,тъй като от 7-ми август беше в отпуск, но не зная до кога и тъкмо ще питаш кога точно да отидеш,защото болничния се издава точно в деня когато свършва предишния,по-рано не може.
И това е всичко  Wink

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 17:54 от bubamara9

# 558
  • близо под тепетата
Здарвейте!
Момичета, някоя от вас има ли отзиви за д-р Светлана Петрова и за д-р Любомира Котева?
В 11 г.с. съм, а нещо не съм много впечатлена от сегашния си лекар, не че знам какво е нормално да се изследва в началото. Като отидох за 1 път при него се оказа, че съм в 8 г.с. пита ме само кога ми е бил последният цикъл и дали имам някакви оплаквания; нито микробиология, нито някакви други изследвания ми назначи  Rolling Eyes
Объркана съм при кой лекар да отида и дали изобщо да го сменям, а за АГ Селена само хубави неща чувам и чета...
Благодаря предварително!

# 559
Здарвейте!
Момичета, някоя от вас има ли отзиви за д-р Светлана Петрова и за д-р Любомира Котева?
В 11 г.с. съм, а нещо не съм много впечатлена от сегашния си лекар, не че знам какво е нормално да се изследва в началото. Като отидох за 1 път при него се оказа, че съм в 8 г.с. пита ме само кога ми е бил последният цикъл и дали имам някакви оплаквания; нито микробиология, нито някакви други изследвания ми назначи  Rolling Eyes
Объркана съм при кой лекар да отида и дали изобщо да го сменям, а за АГ Селена само хубави неща чувам и чета...
Благодаря предварително!
Здрасти, аз ти препоръчвам д-р Петрова на 100%. С предишната си бременност имах проблеми,за които и съобщих при сегашната и тя е изключително нащрек да не се получи пак,като ме вика по-често и по-често пускаме изследвания. Ас съм много доволна и мисля,че няма да съжаляваш,ако ходиш при нея. Късмет  Peace

# 560
  • Пловдив
Здрасти, аз ти препоръчвам д-р Петрова на 100%.

+1

# 561
Здрасти, аз ти препоръчвам д-р Петрова на 100%.

+1
♥Elfita♥,попрочетох теми за Селена и като гледам ти имаш актуална информация  Joy Аз преди 5 години родих нормално синът ми, но сега честно да си кажа започвам да се замислям и още повече сега, като наближи  Praynig Ще ми дадеш ли мнение  newsm78
А и някой друг,ако има да дава. И исках да питам някой ползвал ли е този лазер за премахване на стрии при тях? И ако да,каква е цената и ефекта?

# 562
  • Пловдив
Ще ми дадеш ли мнение  newsm78

Мнение за какво точно?Аз съм доволна и пак там бих родила.Единственото,което не ми допадна го описах-политиката майката да е постоянно с бебето си.Обичам децата си,но чак такава близост след секцио не ми е ОК на мен.Но хубавото е,че като искаш го даваш да го гледат в детската стая и готово

# 563
Ще ми дадеш ли мнение  newsm78

Мнение за какво точно?Аз съм доволна и пак там бих родила.Единственото,което не ми допадна го описах-политиката майката да е постоянно с бебето си.Обичам децата си,но чак такава близост след секцио не ми е ОК на мен.Но хубавото е,че като искаш го даваш да го гледат в детската стая и готово
За начина,аз също в Селена съм раждала и първия път,но нормално.А сега мисля за секцио. А що се отнася до тази политика явно е нова,защото аз като раждах и ме питаха дали искам да е при мен или не. Аз тогава исках да е при мен през деня и вечер да го взимат,за да се наспя.  И нямаше никакъв проблем. Сега не е ли така?

# 564
  • Пловдив
Да,това с бебетата е ново.Първия път,преди 5 г,не беше така
Сега ги взимат за вечерната визитация и после ти го водят.Ако не го дадеш в детската за през нощта,не идват да си го вземат. LaughingАз всяка вечер я давах и сутринта няма искам,не искам,в 6.30-7.00 часа ти тупват бебочето и това е.
Пак казвам,че не е проблем да стои постоянно в бебешката стая.Гледат ги на майките,които искат и през деня,и през нощта.Само че никой не ти го казва.И имаше майчета,които изнемогваха с бебетата,но не се сещаха да го дадат в детската стая

# 565
Ясно,благодаря! Аз ще питам вече съм подготвена  Joy
Дано мине нормално всичко пък другото се преживява. И дано ми се падне д-р Георгиев  Wink

# 566
  • Пловдив
И дано ми се падне д-р Георгиев  Wink

Не чакай да ти се падне.Поискай си го  Laughing
Четири момичета бяхме за секцио.Двете ги прави Кичуков.Боде ги в гърба 3-4 пъти.Едната така и не успя,та я преспа с пълна.После и двете бяха с ужасни болки в гръбнака.
Знам,че работи от много години,знам,че трябва да е добър,но то пък егати и съвпадението,и за двете

Третият анестизиолог е Кренски.Петрова казва,че е добър.Той е бил на нейното секцио и щом тя му се е доверила

# 567
  • Пловдив
И аз си поисках Георгиев Peace
Просто ще ти кажат кога има час за него Peace

# 568
А ако раждаш нормално как стоят нещата,предполагам,че тогава е който е на смяна с упойките,нали така  newsm78

# 569
  • Пловдив
За нормално предполагам,ако е до обяд,когато са двама на смяна,ще дойде този,който си поискала /ако е на работа/.Но през нощта няма избор и е дежурен само един

Общи условия

Активация на акаунт