АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 757
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Аз изпуснах първите две и сега ще започна от начало Peace
Инфо за курса публикуват на ФБ страницата им Peace

# 31
До планираното секцио ми остава 1 седмица. Приготвих "чантата" за болницата, че не се знае знае ли се...
Имам насоки от акушерката, която ни развеждаше из болницата в Деня на отворените врати какво да (не) носим, но все пак ако споделите личен опит, ще се радвам. Какво ви липсваше? Какво носихте в багажа, а ви беше излишно?

# 32
Я сподели и ти какво ти е казала акушерката Simple Smile нали уж нищо не искали да се носи? Ти какво приготви?

# 33
Развеждаха ни навсякъде - родилна зала, предродилна, реанимация, стаи, кабинети, при бебетата... Тогава новото крило още не беше открито. Всичко това за 30 минути, а преди това - рекламно облъчване от някаква кака, която обясняваше колко са невероятни продуктите на НУК.
Всичко в болницата ми хареса и тогава взех решение, че там искам да родя. По време на "разходката" акушерката, която беше много симпатична и ведра мацка каза да си вземем:
- лична карта
- гащи за еднократна употреба един размер по-голям от този, който носим по принцип, за да не стяга и да са над раната от операцията (разказа ни за фрапантни случаи как някои мами идвали с прашки;)
- четка и паста за зъби
- хавлия, ако не искаме да ползваме от болницата, но по принцип дават ( същото важи и за нощниците)
- чехли и/или джапанки
- гримове, за да сме хубави на изписването ;Р

Каза да не носим помпа за кърма, но аз още й се чудя. Предпочитам да ми покажат как да изцеждам или поне в началото как трябва да е. Стискам палци да имам кърма!

В багажа ми съм сложила също дамски превръзки, каквито предпчитам и са ми удобни. Също мокри кърпи за гърди и малко подплънки в случай че има повече кърма и много почна да мокря нощницата. Последното е по съвет на една приятелка.

# 34
  • Пловдив
аз контракциите не ги усетих... в смисъл - до последно си мислих, че не са контракции Blush
Ако не беше паникьосания ми мъж, сигурно вкъщи щях да родя Grinning Отидохме в болницата, а аз убедена, че няма да раждам, даже и на доктора си не звъннах...  В крайна сметка се оказа, че е наблизо, та дойде тъкмо на време за купона.Нямаше и час (45 минути, за да бъдем точни) и номер Първи  проплака

# 35
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз -  трета бременност, с термин 10.04.2014 г.
Ходя още от началото на бременността в Селена при доктор Кръшков и смятам да раждам при него.

# 36
FrauSt  аз мисля да си нося и помпата ( по съвет на една приятелка , която скоро роди там)

# 37
# 38
И аз се записвам да следя с интерес темата.
Ще раждам в Селена, планово секцио по медицински причини.. с термин съм 4.4. но секциото ще е в края на март по всяка вероятност.
Избрала съм си да раждам при гинеколога, който ми следи бременността - Румен Симеонов от Окръжна, който принципно не практикува в Селена, но няма проблем да дойде да ме изроди там Simple Smile

# 39
Ами то още няма за какво да му звъня. Имам някакви болки , като режещи.. не ми се струват да са контракции. Най ме е страх вечерта. Ако ще става да е сутрин или през деня, по светло Simple Smile
в повечето случаи става в най неподходящото време поне при мен така се получава винаги Simple Smile ,леко раждане  bouquet

# 40
  • Пловдив
svusy, не си сбъркала с избора си Heart Eyes

# 41
Здравейте и от мен.Аз искам да попитам някой правил ли е аборт в Селената и ако да ако може да каже за цени и за обслужване? Да кажа също че не е по моя воля така че не ме обвинявайте като убийца и така нататък...

# 42
  • Пловдив
FrauSt  аз мисля да си нося и помпата ( по съвет на една приятелка , която скоро роди там)

И помпи дават при нужда! Аз моята не я носих.

# 43
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Аз искам да попитам някой правил ли е аборт в Селената и ако да ако може да каже за цени и за обслужване? Да кажа също че не е по моя воля така че не ме обвинявайте като убийца и така нататък...

Няма причина да те обвиняваме в каквото и да било.Едва ли в някои в темата има инфо за цени за аборт,защото обсъждаме бременност и раждане.Сигурна съм,че по телефона ще ти дадат инфото.

# 44

И помпи дават при нужда! Аз моята не я носих.
аз пък си носих  Simple Smile хубаво е човек да е подготвен не иска ни вода ни храна помпата за кърма Simple Smile,иначе дават и от там ако ти трябва и ако държиш толкова много да ползваш тяхните

Общи условия

Активация на акаунт