АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 825
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Да не сме половината тема записани при нея Laughing? И от мен един глас "за"!

# 91
разреза е около една педя,повечето не шият,разреза се лепи и се слагат скоби,след 8 дни се махат  Peace без да Ви боли  Peace

# 92
  • Пловдив
И двата пъти имах вътрешен конец, който ми свалиха на 7мия ден.

# 93
разреза е около една педя,повечето не шият,разреза се лепи и се слагат скоби,след 8 дни се махат  Peace без да Ви боли  Peace
зависи от доктора как зашива аз не съм имала скоби

# 94
Здравейте мами  Simple Smile Много късно открих, че АГ болница "Селена" си има собствена тема хах. Аз също ще раждам там и то съвсем скоро. Следи ме д-р Топалова, много съм доволна. Ще раждам секцио  Sunglasses Леко раждане на всички мами, и много пухкави бебчета на финала. След толкова чакане дойде време да кажа НЕ ОСТАНА  pregnant

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 13:46 от Preciously

# 95
  • Пловдив
Като заговорихме за шеф и скоби,кое е по-добре?Майките,които са имали и двете какво ще кажат?

# 96
Като заговорихме за шеф и скоби,кое е по-добре?Майките,които са имали и двете какво ще кажат?
като питах моя доктор защо аз нямам скоби Joy той каза че е все едно и също въпрос само на техника на зашиване  Simple Smile

# 97
  • Пловдив
като питах моя доктор защо аз нямам скоби Joy той каза че е все едно и също въпрос само на техника на зашиване  Simple Smile

А скобите не ти ли се забиват и да те боцкат като си седнали,наведена?

# 98
 Joy не знам моя шев беше само залепен и след 3 дни ми махнаха един вътрешен конец имах само една лепенка ,махнаха ми я на 2 ден ,можех да се капя без проблем може да се мокри ,жената с която бях в една стая беше с скоби и си стоеше с лепенката до  края ,стоеше си седнала ,свита не е споделяла да е боцка нещо  newsm78

# 99
Хмм, ще ми е много тегаво сега да отида на кола маска - корем & триъгълник. Ще мисля някакви самостоятелни акробатики със самобръсначката.
Една приятелка, която претърпя наскоро коремна операция, ме светна да не си лакирам ноктите на ръцете и краката. Wink
Не, че отивам на модно ревю, вместо на раждане, но тези дни издивявам от скука и нерви - бях тръгнала да се лакирам и да си правя маникюр, колкото да минава времето.  Wink
Намерих и една темичка по случая във форума...
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=119414.0

# 100
аз бях и с маникюр и с педикюр на моето секцио newsm78 никой нищо не ми каза

# 101
По принцип е по-добре да си без лак. Не може да си с изкуствени нокти.
Не питах с грим дали може... ?

# 102
По принцип е по-добре да си без лак. Не може да си с изкуствени нокти.
Не питах с грим дали може... ?
гримове може да си вземеш за да си красива за изписването  Simple Smile аз така направих ,носих си и преса за коса  bouquet

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 09:19 от vaniq180

# 103

А скобите не ти ли се забиват и да те боцкат като си седнали,наведена?

Аз бях със скоби.Не боцкат,в същност не се усещат изобщо,мястото на разреза ми беше толкова изтръпнало и нечувствително,че нищо не усещах.Измих раната на 3-я ден,обаче след това ми слагаха превръзка за да не се закачат скобите за бельото.Не съм стояла свита,гледах си бебето от 2-я ден Simple Smile

# 104
Аз си бях с лак, но анестезиолога ми направи забележка за грима  Embarassed
И аз бях с аграфи (скоби). Изкъпах се на втория ден, когато ни раздвижиха окончателно. И аз имах лепенка и ми я сменяха всеки път когато я намокрех. Не съм усещала боцкане, както е писала Бебето, мястото е изтръпнало и дълго време нямах чувствителност.

Общи условия

Активация на акаунт