АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 979
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Нормалното е 990 лв
Секциото 1290
Ако бащата иска да присъства + 200 лв

# 301
Др. Крумов е добър избор! Peace

# 302
...

Това е ново за мен! Докато си плащаме, за да присъства бащата, ще сме на това ниво на медицината.  ooooh!

# 303
  • Пловдив
Така е, това ще да е най-верният показател за нивото на медицината.  Joy

# 304
Селена имат нова инициатива в подкрепа на естественото раждане Simple Smile

Има информация в сайта им и във фейсбук страницата Simple Smile

# 305
Селена организира отворени врати - имат нова инициатива в подкрепа на естественото раждане Simple Smile

https://www.facebook.com/AgSelena?ref=hl

Peace

# 306
  • Пловдив
...

Това е ново за мен! Докато си плащаме, за да присъства бащата, ще сме на това ниво на медицината.  ooooh!

Това е частна клиника и тя си определя политиката. Отиваш в държавна клиника и бащата там присъства безплатно, предполагам. Когато правиш избор за нещо, претегляш плюсовете и минусите и избираш това, което ти е най-изгодно. Търсене и предлагане.

За мен нивото на медицината се мери в квалификацията и подготовката на медицинския персонал, база, оборудване, обслужване....... Ако ти забраняваха категорично да присъства придружител, това вече е друго, но след като имаш избор, или плащаш, или избираш безплатен вариант.

# 307
# 308
  • Пловдив
Момичета,в рамките на колко дни е безплатният преглед за мен-30 или 45 дни? Забравих какво ми казаха като ни изписваха...Трябва ли да записвам час или който е на смяна?

# 309
  • Пловдив
armira ,в епикризата не пише ли?За бебето запазвах час,а за мен беше който е дежурен.Съчетах двата прегледа,за да не ходя два пъти

# 310
  • Пловдив
И аз искам така да направя за да не се разхождам два пъти Grinning
Сега видях- пише 30 дни,благодаря! Hug

# 311
и е хубаво да се запише час за тези прегледи ,след 14.00ч. Simple Smile

# 312
  • Пловдив
 Така и направих Peace

# 313
За бебето има ли безплатен? Аз моя първия го пропуснах, но тая седмица ще отида вече да питам какви са тия въжета по мен и кога най-после ще се махнат...(щото питах дали трябва да ходя да ми махнат шевовете и те ми казаха, че не трябва - е мина месец, аз още съм във въжета..)

# 314
И за бебето има  Peace

Машина ако визираш шевове,на мен на прегледа безплатния ми ги махнаха

Общи условия

Активация на акаунт