но не и след секцио,на операционната,под спинална
Иначе, така се бях надъхала да го слагам да засуче, охооо....
В реанимацията после изкарах почти 6 часа, вечерта в стаята ми доведоха бебо, за малко, но аз бях тотално неспособна да го правя каквото и да е. Чак след като се раздвижих, успях да го взема и да го сложа на гърдата, но всичко беше пълен провал, съчетано с повръщане от негова страна, и некадърно отношение на една от акушерките. И помпа си бях взела с мен, уж да се цедя, за да слезне кърмата по-бързо - цък. В крайна сметка, с кърменето не се разбрахме и се цедих 4-5 месеца, но причината беше по-скоро в мен, чисто физиологична. 

А тя пък, по себе си е идеалната храна за новороденото 
Мога да направя съпоставка, защото първото си дете родих нормално - ами в следродилна треперех цялата, сълзи ми текоха от очите, а нито ми е било студено, нито съм била разстроена

А тя пък, по себе си е идеалната храна за новороденото 
Мога да направя съпоставка, защото първото си дете родих нормално - ами в следродилна треперех цялата, сълзи ми текоха от очите, а нито ми е било студено, нито съм била разстроена 
никой няма да ти откаже на масата да го видиш или гушниш,но за кърмене,няма как да го остават да засуче под анестезия.Има процедура през която трябва да се премине-обработка на матката,зашиване...
През това време, има едни много критични минути в които целия екип е над родилката,следене на пулс и още куп неща
В този момент не е времето за засукване,а вашето здраве
късмет на всички ,леко раждане и здрави бебенца
но аз си носих моя,имам приятелки които и те бяха толкова надъхани но после не им се занимаваше и много бързо приклучиха с кърменето даже имам една позната която пиеше хапчета за спиране на кърмата което според мен си е чиста глупост,но всеки сам си решава как да си гледа детето
на мен помпата за кърма ми свърши голяма работа защото ако искаш да имаш кърма трябва да източваш след като бебенцето се е насукало ,така се стимулира да имаш повече,каквото остане го зъмразяваш после до 6 месеца може да го дадеш на бебето ако ти намалее или ти се наложи да отидеш някъде
Препоръчани теми